vergelijk, kies en maak een afspraak

58 reviews geplaatst waarvan 4 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Goede sfeer, snelle service en vakman-(en vrouw) schap.
Kom hier zeker terug en kan deze garage aan al mijn kenissen aanbevelen
Geplaatst door op 10 mei 2012 17:26
2 van de 2
- Echte garage.zaken die gemaakt kunnen worden worden (indien goedkoper) gemaakt en niet standaard vervangen.
- Grote flexibiliteit en klantgerichtheid
- Betaalbaar (goede prijs/kwaliteit verhouding)
- Realistisch
Geplaatst door op 23 apr. 2012 12:48
2 van de 2
Marius en zijn werknemers zijn klasse. Betrouwbare garage, altijd deskundig advies bij reparaties. Kosten reparatie worden vooraf besproken. Autoservice vanNes & Grauss houden autorijden BETAALBAAR. super garage, zegt het voort. groetjes Karin en Bram
Geplaatst door op 14 apr. 2012 8:53
2 van de 2
Marius houdt autorijden betaalbaar.
goede service, eerlijk advies en altijd vooraf op verzoek kostenoverzicht en advies voor altenatieve, uiteraard ook veilige reparaties. Echt een TOP garage. zegt het voort!!!
Geplaatst door op 11 apr. 2012 18:51
2 van de 2
Ik spreek uit ervaring en zegt dat Marius een betouwbare garage heeft. Altijd sercive tegen betaalbare prijs. Rekeningen worden op de 10 minuten in rekening gebracht. Altijd goed advies hoe jij een tegenvaller kan oplosten met 100% veiligheid bovenaan.
Geplaatst door op 11 apr. 2012 18:44
2 van de 2
Snelle service en redelijke prijzen
Geplaatst door op 10 apr. 2012 8:49
2 van de 2
marius heeft veel verstand van zaken en probeert op een eerlijke manier naar de beste en goedkoopste oplossing voor je te vinden.
Geeft goede en eerlijke service.
Geplaatst door op 16 mrt. 2012 20:56
2 van de 2
superrrr
Geplaatst door op 7 mrt. 2012 9:53
2 van de 2
Garage die verstand heeft van alle merken. En rekening houd met de klant zijn wensen. Geen overhaaste beslissingen voor je neemt maar je even belt als je dat wenst.
Geplaatst door op 29 feb. 2012 15:36
2 van de 2
staat altijd voor je klaar, betaalbaar goede en eerlijke service en altijd vriendelijk een TOPPER!!!!
Geplaatst door op 28 feb. 2012 22:12

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 58 reviews
. (58 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >