vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice MIR

Autoservice MIR - Tilburg

25 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ben inmiddels ruim 4 jaar klant autogarage Mir. Zij hebben buitengewoon veel kennis van Duitse en Franse auto's. Hier werken mensen met hart voor automobielen. Service is uitstekend, en de prijs kwaliteits verhouding is zeer goed. Een zeer aanbevelenswaardige garage!
Geplaatst door op 8 jul. 2017 22:32
5 5
Een zeer vriendelijke receptionist (Wallid) die meedenkt om te komen tot een goede en betaalbare oplossing. Airco service uit laten voeren, probleem met airco onderzocht en er is meegedacht naar de oplossing. Uiteindelijk is het probleem opgelost voor een heel goede prijs. Ik ben zeer tevreden over behandeling. Ik kom hier zeker terug en zal de garage aanbevelen. Gr. Fons Mertens
Geplaatst door op 12 jun. 2017 14:20
5 5
Nadat wij de auto hadden afgegeven, kregen we koffie aangeboden en samen met de monteur doorgenomen wat er moest gebeuren. Vervolgens zijn wij netjes thuis afgezet door de receptionist omdat wij geen vervoer naar huis hadden. Later op de dag netjes gebeld wat er gedaan was en wat er nog gedaan moest worden. Tevens werd mij meegedeeld wat de extra werkzaamheden zouden gaan kosten. De auto kon op de afgesproken tijd opgehaald worden en we kregen uitleg over de verrichte werkzaamheden. De monteur had alle oude onderdelen en filters netjes bewaard in de kofferbak. Dit alles naar tevredenheid en voor een aantrekkelijke prijs. We zullen zeker meer gebruik maken van Autoservice MIR in Tilburg.
Geplaatst door op 2 mei 2017 21:47
5 5
Werd me door vrienden aanbevolen. Hadden een goede reputatie, maar maken daar nu misbruik van (hoor ik ook van anderen). Heb moeten betalen voor onuitgevoerd werk wat volgens hen onmogelijk te doen was. Een andere garage heeft dit achteraf wel gewoon MAKKELIJK uit kunnen voeren. Ik voel mij voorgelogen!
Toen ik mijn auto op kwam halen bleek er na het betalen zelfs kitwerk niet gedaan te zijn. Haastig dan maar alsnog. Kitwerk was binnen een paar dagen niet meer goed. Bijna de herkeuring elders opnieuw moeten doen.
Geplaatst door op 13 apr. 2017 10:01
Reactie van autobedrijf: Beste R. van den B.?? Complete onzin! Wij rekenen nooit geld voor onuitgevoerd werk. Als wij iets niet kunnen repareren dan kunnen we het simpelweg niet maken! U moet als klant daar begrip voor hebben. Bovendien geven wij op al onze onderhouds - en reparatiewerkzaamheden 3 maanden garantie. Dus ipv anoniem op internet te klagen had u net zo goed even kunnen bellen en ons de gelegenheid kunnen geven om onze fouten te herstellen. PS: U zet niet eens uw naam erbij waardoor wij uw verhaal niet kunnen verifiëren!
5 5
Zeer snel en deskundig geholpen, vriendelijk en gastvrij. Gunstige prijzen. Ben al vaker geweest en zal zeker terug komen.
Geplaatst door op 25 jan. 2017 19:37
5 5
Vandaag nieuwe banden laten monteren, werd netjes en goed behsndeld, de monteur was zeer deskundig, ok geef een negen omdst helaas geen stikstof vulling mogelijk was anders kregen ze een dikke tien, meteen ook prijzen opgevraagd voor onderhoud die ik daar in de toekomst zeker laat uitvoeren
Geplaatst door op 19 aug. 2016 17:46
5 5
Van begin tot eind goed geholpen: ontvangen met koffie, persoonlijke benadering bij voornaam genoemd, mijn 2 voorbanden zijn vakkundig vervangen en in de tussentijd kreeg ik uitleg op mijn vragen over bijv. profiel etc. Een prettig bedrijf waar ik goed & snel geholpen ben voor een scherpe prijs. Op mijn terugweg naar huis kwam ik in een hoosbui terecht: héérlijk om met nieuwe banden te rijden die goed geplaatst zijn. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Geplaatst door op 18 jun. 2016 8:38
5 5
nieuwe banden gekocht bij MIR aflaten leveren en twee dagen later gemonteerd, gebalanceerd en nieuwe ventielen, goede service en meteen geholpen, zeer goede prijs, twee dagen later nog geweest voor APK, goed bedrijf en goede service,
Geplaatst door op 5 nov. 2015 20:03
5 5
Afspraken goed nagekomen. De jongeman heeft mij goed geadviseerd over de mogelijkheden en de kosten. Al met al wel een eerlijk bedrijf.
Geplaatst door op 10 jul. 2015 17:53
5 5
Keurig, snel en professioneel geholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uiteindelijke factuur keurig volgens eerder overeengekomen offerte. Zeer positief!
Geplaatst door op 10 jul. 2015 0:03

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 25 reviews
. (24 positiefen1 negatief

< 1 2 3 >