vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

143 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

1 van de 2

voor dat u een auto koopt bij deze gasten laat de auto nakijken op schade bij een schade bedrijf of deze niet helemaal in elkaar gebouwd is en controleren bij een garage op mankementen storingen etc.

deze gasten hebben op alles wel een zogenaamd tegen woord en verwijzen wel heel snel naar hun algemene voorwaarden wat ik zelf hier ook terug kan vinden maar vergeet niet dat de koper een bedrag betaald voor een voertuig die gewoon netjes in goede staat moet zijn voor op de openbare weg op het moment dat een bedrijf bepaalde zaken ontkend volgends het rechtssysteem in Nederland duid dit duidelijk op dwaling van een koper.
afspraken niet nakomen overal een weerwoord op hebben, let op bij aankoop van een auto bij een bepaald bedrag en deze functioneert niet naar behoren heeft u als koper genoeg rechten !
Geplaatst door op 21 nov. 2019 10:14
Reactie van autobedrijf: Geachte heer, mevrouw , Allereerst vinden wij het vervelend dat wij, overigens per toeval, uw bericht nu pas online tegenkwamen zonder dat wij hiervan op de hoogte waren. Hieronder geven wij dan ook graag een reactie op het door u gestelde; U geeft aan een auto bij ons te hebben aangeschaft. Hier is ons niets van BEKEND. Uw naam komt namelijk op geen enkele wijze voor in onze administratie. Wellicht heeft u de betreffende auto bij een andere garage / dealer aangeschaft en heeft u per abuis uw reactie bij onze pagina geplaatst? Voor zover wij kunnen nagaan is er nimmer met u een (koop)overeenkomst gesloten. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij onze clientèle graag naar behoren willen bedienen mocht er sprake zijn van enig dispuut. Het is dan ook aan u om in eerste instantie contact met ons op te nemen om uw grieven kenbaar te maken. U kunt contact met ons opnemen als volgt: Mobiele telefoon : 06-39421816 (bellen, what’s app of sms) Vaste telefoon : 033-2850534 E-mail : info@autowonders.nl Per post : Auto Wonders Textielweg 24 3812 RV Amersfoort Maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk langskomen op het hiervoor omschreven post adres; u bent van harte welkom! Het lijkt ons zinvol dat u contact met ons opneemt om tot een waar mogelijk , passende oplossing te komen. Uiteraard indien blijkt dat u de betreffende auto bij ons heeft aangeschaft. Wij willen u wel verzoeken om hiervan (enig) bewijs van mee nemen. Wij vertrekken immers altijd een koopcontract aan onze clientèle. Het kan natuurlijk ook zijn dat er geen passende oplossing door ons geboden kan worden. In dat geval heeft u ons eerst in de gelegenheid gesteld om uw klacht te behandelen. Hierna staat het u uiteraard vrij om advies dan wel een second opinion in te winnen bij derden. Graag vernemen wij daarom zo spoedig mogelijk van u , zodat wij de kwestie met u kunnen bespreken. Hoogachtend
1 van de 2
deze gasten zijn niet te vertrouwen ze liegen bedriegen alles beloven van alles maar komen niks na 80 procent wat ze verkopen zijn gewoon schade auto,s slechte service en als ze je kunnen oplichten doen ze dat . nooit iets kopen hier.
Geplaatst door op 21 nov. 2019 9:59
Reactie van autobedrijf: Geachte heer, mevrouw , Allereerst vinden wij het vervelend dat wij, overigens per toeval, uw bericht nu pas online tegenkwamen zonder dat wij hiervan op de hoogte waren. Hieronder geven wij dan ook graag een reactie op het door u gestelde; U geeft aan een auto bij ons te hebben aangeschaft. Hier is ons niets van BEKEND. Uw naam komt namelijk op geen enkele wijze voor in onze administratie. Wellicht heeft u de betreffende auto bij een andere garage / dealer aangeschaft en heeft u per abuis uw reactie bij onze pagina geplaatst? Voor zover wij kunnen nagaan is er nimmer met u een (koop)overeenkomst gesloten. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij onze clientèle graag naar behoren willen bedienen mocht er sprake zijn van enig dispuut. Het is dan ook aan u om in eerste instantie contact met ons op te nemen om uw grieven kenbaar te maken. U kunt contact met ons opnemen als volgt: Mobiele telefoon : 06-39421816 (bellen, what’s app of sms) Vaste telefoon : 033-2850534 E-mail : info@autowonders.nl Per post : Auto Wonders Textielweg 24 3812 RV Amersfoort Maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk langskomen op het hiervoor omschreven post adres; u bent van harte welkom! Het lijkt ons zinvol dat u contact met ons opneemt om tot een waar mogelijk , passende oplossing te komen. Uiteraard indien blijkt dat u de betreffende auto bij ons heeft aangeschaft. Wij willen u wel verzoeken om hiervan (enig) bewijs van mee nemen. Wij vertrekken immers altijd een koopcontract aan onze clientèle. Het kan natuurlijk ook zijn dat er geen passende oplossing door ons geboden kan worden. In dat geval heeft u ons eerst in de gelegenheid gesteld om uw klacht te behandelen. Hierna staat het u uiteraard vrij om advies dan wel een second opinion in te winnen bij derden. Graag vernemen wij daarom zo spoedig mogelijk van u , zodat wij de kwestie met u kunnen bespreken. Hoogachtend
1 van de 2
Eind augustus een negatieve review geplaatst omdat Garage Wonders niet te vertrouwen zijn en de gemaakte afspraken absoluut niet nagekomen zijn.
Wat scherts mijn verbazing!! De review wordt gewoon van de site verwijderd. Zo steekt dit bedrijf dus in elkaar. Samen met De Beste Garage dus niet te vertrouwen. Niet hier kopen dus!!!!
Geplaatst door op 21 sep. 2019 17:54
2 van de 2
Ik ben hier al jaren klant , met de service gerichte aanpak steekt dit bedrijf met kop en schouders boven andere bedrijven uit. Prijstechnisch is het ook niet duur en ik ben altijd voor af geïnformeerd over de kosten, Ook de kennis van de monteurs die elk kennis hebben van een specifiek merk is een grote pluspunt. Ga zo door AutoWonders
Geplaatst door op 23 aug. 2019 17:16
2 van de 2
Ik heb paar maanden terug mijn auto gekocht bij AutoWonders en wil graag zeggen dat ik uitermate tevreden ben van de klantvriendelijkheid, de koopervaring en de naverkoop ervaring. Ik kwam 's avonds langs omdat ik interesse had in een wagen, ze gingen hem voorbereiden voor een testrit de dag nadien en ik heb hem die dag gekocht. Werd 4 dagen later spik en span opgeleverd. Na enkele dagen vielen bepaalde puntjes mij op en werden zonder vragen meteen opgelost en gemaakt. Meermaals gehoord: "De auto moet 100% zijn." En dat is hij tot de dag van vandaag nog steeds. Ik kom zeker en vast terug om hier mijn volgende auto te kopen. Hartstikke tevreden en zeker een aanrader!
Geplaatst door op 17 aug. 2019 11:03
2 van de 2
Wat een goede ervaringen met jullie bedrijf eerst al een keer met een lekke band zo uit het niets naar binnen gelopen vriendelijk te woord gestaan en meteen geholpen. Nu met m’n Bmw cabrio een afspraak gehad voor keuren en uitdeuken en spuiten.netjes gedaan het dak ging niet meer open meteen zelfde dag na gekeken en gemaakt. Super, als iemand nog op zoek is naar een goed garage bedrijf zeg ik die heb ik gevonden.ga zo door.Ik kom hier zeker terug. AutoWonders
Geplaatst door op 17 aug. 2019 9:26
2 van de 2
Beste Heer Wonders
Ik rij nu 47 jaar auto in verschillende landen tot voor ongeveer 10 jaar geleden dat ik mocht kennis maken met U .U oogde wat jong maar uw vakmanschap en beleefdheid waren overweldigend tevens U prijzen een 10 plus ik ga emigreren naar Spanje maar ik zal deze garage zeker missen ik wens U en uw medewerkers nog velen succes volle jaren toe met respect vollen groet Anco Lexmond
Geplaatst door op 14 jul. 2019 14:49
1 van de 2
Tijdje geleden hebben we daar een auto gekocht, ik mocht proef ritje maken toen heb ik de probleem niet gemerkt maar daarna op de snelweg kon ik niet hoger 80 km per uur rijden. Sinds heb een polo gekocht, kon er niet eens mee thuis komen. Auto als in topconditie goedgepraat maar ik heb nu al 1800 euro aan kosten gemaakt via de volkswagen dealer en nog steeds is de auto niet in de staat zoals de verkoper mij vertelde. Bij terugbellen geen gehoor. Zeer onprofessioneel. Mijn advies nooit hier een auto kopen, de praatjes die de verkoper doet zijn allemaal niet waar.
Geplaatst door op 9 jun. 2019 21:55
Reactie van autobedrijf: Geachte heer, mevrouw , Allereerst vinden wij het vervelend dat wij, overigens per toeval, uw bericht nu pas online tegenkwamen zonder dat wij hiervan op de hoogte waren. Hieronder geven wij dan ook graag een reactie op het door u gestelde; U geeft aan een Volkswagen Polo bij ons te hebben aangeschaft. Hier is ons niets van BEKEND. Uw naam komt namelijk op geen enkele wijze voor in onze administratie. Wellicht heeft u de betreffende auto bij een andere garage / dealer aangeschaft en heeft u per abuis uw reactie bij onze pagina geplaatst? Voor zover wij kunnen nagaan is er nimmer met u een (koop)overeenkomst gesloten. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij onze clientèle graag naar behoren willen bedienen mocht er sprake zijn van enig dispuut. Het is dan ook aan u om in eerste instantie contact met ons op te nemen om uw grieven kenbaar te maken. U kunt contact met ons opnemen als volgt: Mobiele telefoon : 06-39421816 (bellen, what’s app of sms) Vaste telefoon : 033-2850534 E-mail : info@autowonders.nl Per post : Auto Wonders Textielweg 24 3812 RV Amersfoort Maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk langskomen op het hiervoor omschreven post adres; u bent van harte welkom! Het lijkt ons zinvol dat u contact met ons opneemt om tot een waar mogelijk , passende oplossing te komen. Uiteraard indien blijkt dat u de betreffende auto bij ons heeft aangeschaft. Wij willen u wel verzoeken om hiervan (enig) bewijs van mee nemen. Wij vertrekken immers altijd een koopcontract aan onze clientèle. Het kan natuurlijk ook zijn dat er geen passende oplossing door ons geboden kan worden. In dat geval heeft u ons eerst in de gelegenheid gesteld om uw klacht te behandelen. Hierna staat het u uiteraard vrij om advies dan wel een second opinion in te winnen bij derden. Graag vernemen wij daarom zo spoedig mogelijk van u , zodat wij de kwestie met u kunnen bespreken. Hoogachtend
2 van de 2
Gisteren zonder afspraak bij AutoWonders langs gereden voor het uitlijnen van mijn Golf 4 omdat deze bij het remmen naar rechts trok.
Bij binnenkomst heeft de eigenaar mij netjes een koffie aangeboden en reed de auto de brug op om deze vervolgens 3D uit te lijnen.
Het is een zeer profesioneel bedrijf waar ze goed klantgericht werken.
De heren hebben hun werk zeer goed verricht.
Dat zie je tegenwoordig een andere garage niet zo netjes meer doen. Helaas is het niet mogelijk om 10 sterren te geven anders had ik dat zeker gedaan.
Heren bedankt voor het verzorgen van mijn auto en voor de lekkere koffie.
Geplaatst door op 11 nov. 2018 16:54
2 van de 2
Beste Meneer Wonders

Was dit jaar weer voor de apk en ik ben weer zeer verrast over wat jullie toch allemaal doen aan service!! echt bedankt voor alle goede zorgen voor me auto.
heb auto hier gekocht ben al ruim 3 jaar klant alles werd me eerst netjes verteld me auto mankeerde ook niks alleen wat lampjes ben netjes attendeert voor een onderhoud grote Beurt laten uitvoeren kreeg me auto netjes terug gewassen en schoon gemaakt super bedankt voor deze goed service tot volgende jaar Zeker!

Met vriendelijke Groet
Linda De Vries
Geplaatst door op 13 sep. 2018 14:16

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 143 reviews
. (138 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >