vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

144 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Beste Meneer Wonders

Was dit jaar weer voor de apk en ik ben weer zeer verrast over wat jullie toch allemaal doen aan service!! echt bedankt voor alle goede zorgen voor me auto.
heb auto hier gekocht ben al ruim 3 jaar klant alles werd me eerst netjes verteld me auto mankeerde ook niks alleen wat lampjes ben netjes attendeert voor een onderhoud grote Beurt laten uitvoeren kreeg me auto netjes terug gewassen en schoon gemaakt super bedankt voor deze goed service tot volgende jaar Zeker!

Met vriendelijke Groet
Linda De Vries
Geplaatst door op 13 sep. 2018 14:16
2 van de 2
Ben niet zo van de recensies, maar de manier waarop ik behandeld ben bij AutoWonders heeft me dusdanig blij verrast, dat ik er nu toch 1 schrijf.

Ik kocht bij hen een tweedehands Volkswagen Golf van 8 en half jaar oud en net een ton op de teller, die er geweldig uit zag. Ik reed 2 weken voordat de garantie op de motor afliep op en neer naar Tjechië en moest er iedere 500 km een liter olie in gooien.

Bij terugkomst de auto naar Auto Wonders gebracht, met vermelding van de klacht. Er werd mij verteld dat het oplossen van het probleem wel eens wat langer kon duren en ik kreeg een nette, volgetankte Leen Auto mee voor de tussentijd.

Ik werd in de loop van de 2 weken erna, regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop van de reparatie. De zuigers waren beschadigd en moesten uitgebouwd worden en nieuwe Zuigers er in, nieuwe lagers erop, beter gezegd hele motor eruit en revisie.

Kreeg mijn Volkswagen Golf terug, met de woorden sorry dat het zo lang duurde.

Top service van top garage.

Heren dank u wel, voor deze voortreffelijke service!

Patrick Smit
Geplaatst door op 11 sep. 2018 14:45
1 van de 2
Heb hier 3 weken geleden een auto gekocht en mijn oude auto ingeruild,de nieuwe leek op het eerste gezicht een goede auto, de praatjes van de eigenaar waren ook goed. Toen was alles prima bij meneer, maar toe er bleek dat er wat dingetjes niet klopte, mag je steeds langs komen en doen ze of er niks aan de hand is. De voorbeelden: het grootlicht deed het niet, en waar de normale verlichting hoord te zitten bronde veel te hoog en te scherp, heel vreemd want de auto was NET apk gekeurd. Ruitenwisservloeistof reservaar was leeg, en als je hem bijvulde liep hij net zo hard leeg als dat je het erin goot, ook vreemd want ook dat is een apk punt. Een dag later reed de auto nogmaar op half vermogen, dit gaf de auto toen ook aan met een sumbool op het dashboard. En de accu was leeggelopen. Toen gingen ze op vakantie terwijl miin inruilauto nogsteeds niet was overgeschreven op hun naam. Dus moxht in hun vakantie gewoon wegenbelasting en verzekering doorbetalen terwijl de auto, sleutel en papieren al bij hun waren, ze waren niet te bereiken: Toen ze terug van vakntie waren was k dus weer terug gegaan met de auto, en hij zou gemaakt worden. Verlichting is temaakt door war draadjes bij een ander stroompunt wat niks met de koplamp te maken heeft weg te knippen en deze aan de koplampen te solderen, NIET profecioneel dus en de meldingen blijven op het dashboard staan. De accu hebben ze niks aan gedaan omdat er volgens hun niks aan de hand was, hij heeft duidelijk ergens lekstroom want anders kan de auto niet na een nachtnstilstaan al leeg zijn, maar dat geloven ze niet. Dat dr auto op halvevrrmogen liep is de melding wel van weg, maar aan de hand van hoe ze de rest “gemaakt” hebben, durf ik niet te zeggen of ze dit wel goed gedaan hebben. Na wat comminuseren over de koplampen wilde ze er dan toch wel nieuwe koplampen inzetten maar dat zou dan wel 50:50 betaald moeten worden. Wel raar dat als je een auto verkoop die net apk gekeurd is door hunzelf, je opeen moet betalen om het te laten maken. Dit zou €1500 kosten. Jammer dat er zulke bedrijven bestaan, die een auto verkopen met gebreken waar je als leek niet naar kijkt en niet kunt weten. Want laten we eerlijk zijn, als je ziet dat een auto net apk gekeurd is, dan verwacht je dat de verlichting goed werkt naar behoren. Mijn advies is, ga hier niet heen en koop vooral geen auto!
Geplaatst door op 26 aug. 2018 2:30
Reactie van autobedrijf: Geachte heer Van der Wijst, Op 21-07-2018 heeft u bij ons een BMW van het Type 1 serie uit het jaar 2010 aangeschaft. Op het moment dat u 2x proefrit(ten) heeft gemaakt , concludeerde u zelf dat er op de door u aangekochte BMW 1 serie geheel niets aan te merken was. Op dat moment besloot u om de BMW 1 serie aan te schaffen met tevens het verzoek aan ons om Xenon verlichting in de auto aan te brengen. Nadat de koop en overschrijving plaats hadden gevonden, verstrekte wij u een offerte voor de door u gevraagde xenon verlichting. Op het moment dat wij de offerte aan u uit brachten hebben wij u medegedeeld dat de koplampen na de sluiting van ons bedrijf wegens de zomervakantie, geplaatst konden worden. Hierdoor kreeg u de mogelijkheid om de huidige koplampen (Halogeen) naar eigen inzicht te verkopen, bijvoorbeeld op marktplaats. Dit om de kosten die voor de xenon verlichting geoffreerd waren te drukken, aangezien de xenon verlichting € 1.500,- kosten incl. BTW doch exclusief de kosten voor het plaatsen van de verlichting. Dit vond u een goed idee waarna u vervolgens een afspraak bij onze garage heeft gemaakt om de xenon verlichting na de zomervakantie te laten plaatsen. Omdat u ten tijde van de aanschaf van de BMW 1 serie tevens uw huidige auto wenste in te ruilen verzochten wij u om de overschrijvingsgegevens. Deze had u niet bij u waardoor wij de huidige auto niet op naam van onze garage konden stellen. Puur uit loyaliteit en op basis van vertrouwen gaven wij u de BMW 1 serie aan u mee in afwachting van de overschrijvingsgegevens. Nadat onze garage na de vakantie weer geopend was kwam u langs met de overschrijvingsgegevens en om zoals gepland en afgesproken de xenon verlichting te laten plaatsen. Toen de auto BMW door een monteur werd geïnspecteerd alvorens wij de xenon verlichting konden plaatsen ontdekte de betreffende monteur dat er naast de originele bedrading die vanuit de fabriek de verlichting bediend, er extra elektra snoeren waren aangebracht door derden. Deze bedrading bleek te zijn aangebracht in de periode tussen de aanschaf van de BMW 1 serie en de afspraak om de xenon verlichting in te bouwen, doch door derden. Met nadrukkelijke benoeming: niet door Autowonders. Toen wij u vroegen naar deze extra bedrading gaf u aan dat u op eigen initiatief en naar eigen inzicht naar een andere garage bent gegaan om eerder de xenon verlichting te laten plaatsen omdat u eigenlijk niet wilde wachten op de gemaakte afspraak bij onze garage en het dus in uw optiek te lang zou duren. Bij controle bleek er niet alleen sprake te zijn van extra bedrading maar ook van: - kortsluiting in de zekeringenkast - verkeerde aansluiting op de accu - schroeiplekken rond de aanwezige accu Omdat de auto dusdanig was aangetast door de verrichte werkzaamheden door derden kwam (uiteraard) de afgegeven garantie te vervallen. Ook diende de boardcomputer uitgelezen te worden om eventuele andere (niet zichtbare) schade te achterhalen maar vooral uit te sluiten. De kosten voor deze handeling wenste u niet te dragen en u zou verhaal gaan halen bij de betreffende garage die de schade veroorzaakt had. Omdat u van mening bent of althans ten tijde van bovenstaand van mening was , dat alle gebreken aan de auto wel degelijk onder de garantie bepalingen nog zouden moeten vallen , bent u online een tirade gestart. Overigens geheel ten onrechte: Autowonders heeft integer en correct gehandeld. Ook ten aanzien van uw keuzes en handelingen was Autowonders tot voor kort meer dan bereidwillig u ter wille te zijn. Nu de oorzaak en het gevolg duidelijk zijn , u heeft immers zelf deze situatie gecreëerd, wensen wij u veel succes met het herstel van de aanwezige gebreken. Verder verwijzen wij u naar de algemene en leveringsvoorwaarden die u in ontvangst hebt genomen bij de aanschaf van de BMW 1 serie.
2 van de 2
Prima en snelle afspraak geregeld.
Ik ben heel vriendelijk geholpen en zeer te vreden over mijn nieuwe auto.
Zeker een asnrader !
Geplaatst door op 23 aug. 2018 1:34
2 van de 2
Bij Auto Wonders jonge VW Polo gekocht. Was importauto en moest nog gekeurd worden door de RDW.
Kon niet op korte termijn. Moest ik bijna 2 weken op wachten. Had op dat moment geen auto.
Spontaan werd gratis een leenauto aangeboden waar we ook gebruik van hebben gemaakt. Super service ! De gebroeders Ugur en Salih Kuran zijn serieus bezig in een goed geoutilieerde werkplaats met alles erop en eraan. Chapeau ! Bij de aflevering waren, mogelijk door drukte, paar kleine schoonheidsfoutjes. Werden direct naar tevredenheid opgelost ! Ik kom zeker terug naar Auto Wonders in Amersfoort.
Geplaatst door op 24 mei 2018 19:09
2 van de 2
Goede garage en aardig personeel
Geplaatst door op 9 mrt. 2018 15:33
2 van de 2
Vandaag een auto gekocht bij Garage Wonders. Goed geholpen en geadviseerd door de eigenaar. Prima inruilprijs en ook de auto die ik heb gekocht was scherp geprijsd. APK bij aflevering waarbij AutoWonders meteen de scholdempers voor en een daklijst heeft vervangen. Prima service dus. Ook de aflevering was goed geregeld. Kortom, prima zaken doen met AutoWonders.
Geplaatst door op 30 dec. 2017 18:02
2 van de 2
Ik ben heel blij met service altijd goede informatie dat ze iets moet repareren. Geen gekke kosten na de rand
Geplaatst door op 7 nov. 2017 11:17
2 van de 2
Dit is het eerste garage bedrijf waar ik het volste vertrouwen in heb.
Zeer correcte behandeling.
Niets op aan te merken.
Geplaatst door op 1 jun. 2017 17:28
2 van de 2
Mijn ford Mondeo kwam niet door de APK. Volgens Ford merkdealer was hij total loss met reparatie opgave ruim boven de 2500,- euro. Bij Auto Wonders werd ik zeer goed geholpen. Er was ruime aandacht voor de klant, er worden praktische oplossingen geboden voor een zeer scherpe prijs. Mijn auto rijdt weer als nieuw en er is duidelijk aandacht aan besteedt. Werknemers denken goed mee en doen wat nodig is voor de auto met vooruitziende blik. Hij is nu volledig gerepareerd onder de 1000,- euro! Super! Bedankt Auto Wonders. Breng hem zeker terug voor jaarlijkse controle. Mvg. Jos.
Geplaatst door op 22 apr. 2017 8:53

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 144 reviews
. (139 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >