async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort


SCORE UIT 140 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

140 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Bij Auto Wonders jonge VW Polo gekocht. Was importauto en moest nog gekeurd worden door de RDW.
Kon niet op korte termijn. Moest ik bijna 2 weken op wachten. Had op dat moment geen auto.
Spontaan werd gratis een leenauto aangeboden waar we ook gebruik van hebben gemaakt. Super service ! De gebroeders Ugur en Salih Kuran zijn serieus bezig in een goed geoutilieerde werkplaats met alles erop en eraan. Chapeau ! Bij de aflevering waren, mogelijk door drukte, paar kleine schoonheidsfoutjes. Werden direct naar tevredenheid opgelost ! Ik kom zeker terug naar Auto Wonders in Amersfoort.
Geplaatst door op 24 mei 2018 19:09
2 van de 2
Goede garage en aardig personeel
Geplaatst door op 9 mrt. 2018 15:33
2 van de 2
Vandaag een auto gekocht bij Garage Wonders. Goed geholpen en geadviseerd door de eigenaar. Prima inruilprijs en ook de auto die ik heb gekocht was scherp geprijsd. APK bij aflevering waarbij AutoWonders meteen de scholdempers voor en een daklijst heeft vervangen. Prima service dus. Ook de aflevering was goed geregeld. Kortom, prima zaken doen met AutoWonders.
Geplaatst door op 30 dec. 2017 18:02
2 van de 2
Ik ben heel blij met service altijd goede informatie dat ze iets moet repareren. Geen gekke kosten na de rand
Geplaatst door op 7 nov. 2017 11:17
2 van de 2
Dit is het eerste garage bedrijf waar ik het volste vertrouwen in heb.
Zeer correcte behandeling.
Niets op aan te merken.
Geplaatst door op 1 jun. 2017 17:28
2 van de 2
Mijn ford Mondeo kwam niet door de APK. Volgens Ford merkdealer was hij total loss met reparatie opgave ruim boven de 2500,- euro. Bij Auto Wonders werd ik zeer goed geholpen. Er was ruime aandacht voor de klant, er worden praktische oplossingen geboden voor een zeer scherpe prijs. Mijn auto rijdt weer als nieuw en er is duidelijk aandacht aan besteedt. Werknemers denken goed mee en doen wat nodig is voor de auto met vooruitziende blik. Hij is nu volledig gerepareerd onder de 1000,- euro! Super! Bedankt Auto Wonders. Breng hem zeker terug voor jaarlijkse controle. Mvg. Jos.
Geplaatst door op 22 apr. 2017 8:53
2 van de 2
Eeerst mijn auto bij een andere garage.Toen via een ander bij Wonders terecht gekomen.Daar een en ander door genomen .Zeer goed verlopen tussen ons een aanraden voor ieder zeer betrouwbaar.Ik zou zeker terug komen .DE prijs is ook goed geweldig een goed bedrijf tot later.
Groetjes en bedankt.
Geplaatst door op 17 jan. 2017 9:00
2 van de 2
De auto is nog onder reparatie, maar durf toch wel te zeggen dat de service prettig is. Had een naar gevoel overgehouden aan de vorige garage die te hoge prijzen rekende en APK punten constateerde waarvan ik mij sterk afvroeg of dit wel klopte. Daardoor ben ik via deze reviewsite bij Autowonders terecht gekomen en dat scheelt 550,00 euro. Daarbij heel prettig in contact, redelijk uniek in Autogarage land.
Geplaatst door op 15 jan. 2017 14:57
2 van de 2
Via de ANWB kwam ik bij deze garage terecht. Ik ben er zeer vriendelijk ontvangen. Dit gaf direct een gevoel van vertrouwen. Eerlijke mensen die beschikken over vakkennis zoals het het hoort te zijn. Na het vaststellen van de mankementen werd er in goed overleg omtrent reparatiebedrag tot herstellen overgegaan. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Een aanrader....top!!!!!!!.
Geplaatst door op 26 nov. 2016 10:02
2 van de 2
Ik kwam bij Auto Wonders voor de apk van mijn auto en wat herstelwerkzaamheden. De klantvriendelijkheid en service zijn me heel goed bevallen en de auto was ook nog eens 2,5 uur eerder klaar dan verwacht..! Kortom, niets dan lof en ik kom zeker terug..!
Geplaatst door op 16 nov. 2016 14:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 140 reviews
. (138 positiefen2 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >