async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort


SCORE UIT 140 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

140 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zeer tevreden. APK, grote beurt, lakschade verholpen. Denken met je mee, doen was ze moeten doen. Stuk voordeliger dan de Renault dealer en zeker niet minder.
Geplaatst door op 12 okt. 2016 19:10
2 van de 2
Ik ging voor een versnellingsbak flush.
Na eerst bij een ander bedrijf te zijn geweest, maar die durften het niet aan bij een Peugeot 307sw.
Bij auto wonders geen probleem. Meteen een prijs gevraagd voor het vervangen van de distributieriem. Deze was duidelijk lager dan de offerte's van andere garages, dus ook meteen laten doen.
Kortom: veel kennis van zaken, goede prijs en snelle service.
Geplaatst door op 29 sep. 2016 21:00
2 van de 2
First time here and very happy with the service and the price. Rang me to say my front tyres were too worn for the APK and so they arranged to get them changed also for a very good price. Be back next year.
Geplaatst door op 25 aug. 2016 18:50
2 van de 2
Eerste keer bij dit bedrijf. Afspraak gemaakt voor grote beurt, distributieriem, airco, APK. Offerte was hier aanzienlijk goedkoper dan bij andere bedrijven. Vriendelijke en zeer uitgebreide service voor een zeer schappelijke prijs. De eigenaar houdt je goed op de hoogte en denkt met je mee. Aanrader, ik kom hier zeker terug. Hartelijk dank Ugur!
Geplaatst door op 25 aug. 2016 18:29
2 van de 2
De TomTom was uitgevallen, en terwijl ik er op kon wachten is de bedrading gerepareerd, aardige mensen en goede service, ik kom er zeker bij terug !
Geplaatst door op 22 jul. 2016 18:33
2 van de 2
Fijn dat jullie zo snel konden helpen! Handig voor mij, want anders had ik een auto moeten lenen oid
Geplaatst door op 11 jul. 2016 14:23
2 van de 2
Je belt en je kunt meteen komen. De service is snel, goed, vriendelijk en beleefd. Kleine dingen als lamp vervangen klaar terwijl je wacht: kopje koffie erbij. Prijs / kwaliteit altijd prima. Heel blij met deze garage.
Geplaatst door op 2 jul. 2016 11:59
2 van de 2
Jaar geleden een auto gekocht met garantie. Ben langs geweest voor de APK van mijn auto en voor in de tussentijd een leenauto gekregen. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en ben zeer tevreden over de service die ze verlenen. Echt een aanrader dus!
Geplaatst door op 29 jun. 2016 19:04
2 van de 2
Eerste keer hier. Super geholpen ik kom zeker teru
Geplaatst door op 5 jun. 2016 19:41
2 van de 2
Wegens verhuizing opzoek gegaan naar een nieuwe garage en zo via vrienden terecht gekomen bij Autowonders. Eigenaar komt erg klantvriendelijk en vakkundig over. Ondanks de drukte kon ik onze auto al snel langs brengen. De eigenaar houdt je netjes op de hoogte van de stand van zaken en komt heel vriendelijk, open en eerlijk over. Hij legt van te voren uit wat hij gaat doen en wat hij denkt dat dit gaat kosten, vervolgens word je netjes gebeld wanneer de oorzaak gevonden is. Hij vertelt vakkundig wat het probleem is, hoeveel dit ongeveer gaat kosten en geeft je gewoon de tijd en ruimte om hier even over na te denken. Vervolgens werd onze auto snel gerepareerd en dit voor de prijs die vooraf al werd aangegeven. De kosten waren niks geks, gewoon redelijke prijs, en er wordt niks onnodig zonder toestemming gerepareerd. Wij komen hier de volgende keer weer.
Ben er erg blij mee Ugur !!
Geplaatst door op 27 mei 2016 15:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 140 reviews
. (138 positiefen2 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >