vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

143 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
De auto is nog onder reparatie, maar durf toch wel te zeggen dat de service prettig is. Had een naar gevoel overgehouden aan de vorige garage die te hoge prijzen rekende en APK punten constateerde waarvan ik mij sterk afvroeg of dit wel klopte. Daardoor ben ik via deze reviewsite bij Autowonders terecht gekomen en dat scheelt 550,00 euro. Daarbij heel prettig in contact, redelijk uniek in Autogarage land.
Geplaatst door op 15 jan. 2017 14:57
2 van de 2
Via de ANWB kwam ik bij deze garage terecht. Ik ben er zeer vriendelijk ontvangen. Dit gaf direct een gevoel van vertrouwen. Eerlijke mensen die beschikken over vakkennis zoals het het hoort te zijn. Na het vaststellen van de mankementen werd er in goed overleg omtrent reparatiebedrag tot herstellen overgegaan. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Een aanrader....top!!!!!!!.
Geplaatst door op 26 nov. 2016 10:02
2 van de 2
Ik kwam bij Auto Wonders voor de apk van mijn auto en wat herstelwerkzaamheden. De klantvriendelijkheid en service zijn me heel goed bevallen en de auto was ook nog eens 2,5 uur eerder klaar dan verwacht..! Kortom, niets dan lof en ik kom zeker terug..!
Geplaatst door op 16 nov. 2016 14:39
2 van de 2
Zeer tevreden. APK, grote beurt, lakschade verholpen. Denken met je mee, doen was ze moeten doen. Stuk voordeliger dan de Renault dealer en zeker niet minder.
Geplaatst door op 12 okt. 2016 19:10
2 van de 2
Ik ging voor een versnellingsbak flush.
Na eerst bij een ander bedrijf te zijn geweest, maar die durften het niet aan bij een Peugeot 307sw.
Bij auto wonders geen probleem. Meteen een prijs gevraagd voor het vervangen van de distributieriem. Deze was duidelijk lager dan de offerte's van andere garages, dus ook meteen laten doen.
Kortom: veel kennis van zaken, goede prijs en snelle service.
Geplaatst door op 29 sep. 2016 21:00
2 van de 2
First time here and very happy with the service and the price. Rang me to say my front tyres were too worn for the APK and so they arranged to get them changed also for a very good price. Be back next year.
Geplaatst door op 25 aug. 2016 18:50
2 van de 2
Eerste keer bij dit bedrijf. Afspraak gemaakt voor grote beurt, distributieriem, airco, APK. Offerte was hier aanzienlijk goedkoper dan bij andere bedrijven. Vriendelijke en zeer uitgebreide service voor een zeer schappelijke prijs. De eigenaar houdt je goed op de hoogte en denkt met je mee. Aanrader, ik kom hier zeker terug. Hartelijk dank Ugur!
Geplaatst door op 25 aug. 2016 18:29
2 van de 2
De TomTom was uitgevallen, en terwijl ik er op kon wachten is de bedrading gerepareerd, aardige mensen en goede service, ik kom er zeker bij terug !
Geplaatst door op 22 jul. 2016 18:33
2 van de 2
Fijn dat jullie zo snel konden helpen! Handig voor mij, want anders had ik een auto moeten lenen oid
Geplaatst door op 11 jul. 2016 14:23
2 van de 2
Je belt en je kunt meteen komen. De service is snel, goed, vriendelijk en beleefd. Kleine dingen als lamp vervangen klaar terwijl je wacht: kopje koffie erbij. Prijs / kwaliteit altijd prima. Heel blij met deze garage.
Geplaatst door op 2 jul. 2016 11:59

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 143 reviews
. (138 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >