vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

143 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Jaar geleden een auto gekocht met garantie. Ben langs geweest voor de APK van mijn auto en voor in de tussentijd een leenauto gekregen. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en ben zeer tevreden over de service die ze verlenen. Echt een aanrader dus!
Geplaatst door op 29 jun. 2016 19:04
2 van de 2
Eerste keer hier. Super geholpen ik kom zeker teru
Geplaatst door op 5 jun. 2016 19:41
2 van de 2
Wegens verhuizing opzoek gegaan naar een nieuwe garage en zo via vrienden terecht gekomen bij Autowonders. Eigenaar komt erg klantvriendelijk en vakkundig over. Ondanks de drukte kon ik onze auto al snel langs brengen. De eigenaar houdt je netjes op de hoogte van de stand van zaken en komt heel vriendelijk, open en eerlijk over. Hij legt van te voren uit wat hij gaat doen en wat hij denkt dat dit gaat kosten, vervolgens word je netjes gebeld wanneer de oorzaak gevonden is. Hij vertelt vakkundig wat het probleem is, hoeveel dit ongeveer gaat kosten en geeft je gewoon de tijd en ruimte om hier even over na te denken. Vervolgens werd onze auto snel gerepareerd en dit voor de prijs die vooraf al werd aangegeven. De kosten waren niks geks, gewoon redelijke prijs, en er wordt niks onnodig zonder toestemming gerepareerd. Wij komen hier de volgende keer weer.
Ben er erg blij mee Ugur !!
Geplaatst door op 27 mei 2016 15:30
2 van de 2
Snelle, vriendelijke, prima service.
Kosten reparatie duidelijk vooraf aangegeven.
Receptioniste denkt met je mee. Uitstekend!
Geplaatst door op 19 mei 2016 21:56
2 van de 2
Beste Auto Wonders

Gelukkig Heb ik zo een Bedrijf als jullie tegen gekomen!!
Heb vorig jaar een Occasion gekocht
Heb vandaag voor mijn 2e Gratis APK Gegaan met een Kosteloze leen auto.
ik wed op de hoogte gesteld dat me auto helemaal niks mankeerde, en of ik wel een Klein Beurt er bij wilde.
natuurlijk wil ik dat voor zo een schappelijke prijs!!
ik kom uit Utrecht en Geloof me Auto Wonders is het waard

beste jongens jullie hebben een vast klant er bij helemaal vanuit Utrecht

Bedankt voor al jullie hulp en reparatie aan mijn auto

tot volgende jaar
Geplaatst door op 19 mei 2016 17:26
2 van de 2
Heel blij dat ik eindelijk zelf een plek heb waar ik vertrouwen in heb. Zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mijn auto gaat voortaan hierheen!
Geplaatst door op 18 mei 2016 13:38
2 van de 2
de ANWB heeft mij hier naar toe gesleept toen bleek dat de krukas sensor van mijn A-klasse kapot was. De monteurs van auto Wonders hebben de sensor vervangen en de auto kon ik de volgende dag alweer ophalen! en dit voor een zeer acceptabele prijs. Bedankt voor de goede en snelle service en tot de volgende keer! .
Geplaatst door op 16 apr. 2016 16:06
2 van de 2
Goede service! ook klantvriendelijk. Werd meteen goed ontvangen en geholpen.
Geplaatst door op 8 apr. 2016 19:07
2 van de 2
Snelle en perfecte service, eerlijk, klantvriendelijk en altijd koffie!
Geplaatst door op 30 mrt. 2016 16:23
2 van de 2
zeer professioneel en adequate service: ik rijd er vanuit blaricum voor om!
Geplaatst door op 30 mrt. 2016 1:16

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 143 reviews
. (138 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >