async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort


SCORE UIT 140 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

140 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Auto gebracht voor monteren banden en uitlijnen. Helaas bleek auto daarna toch naar rechts te trekken. Zij hebben een nieuwe afspraak gemaakt en zolang gewerkt totdat ze het probleem konden vinden. Ik ben ook keurig weggebracht en opgehaald ondanks de drukte. Echt een stel professionele en vooral EERLIJKE mannen! Mijn beide auto's breng ik voortaan naar AutoWonders. Zo hoort een bedrijf te zijn!
Geplaatst door op 7 jan. 2016 17:43
2 van de 2
Ben aan het googlen geweest en was opzoek naar betrouwbaar garage. AutoWonders kwam meest betrouwbar over en heb helemaal geen spijt van zeer een aanrader meteen geholpen apk gekeud en alles top tot teen geinformeerd over de kosten en reparatie ben niet technisch maar hoe ze hier uitleggen is gewoon super tot volgende keeer AutoWonders.
Geplaatst door op 18 dec. 2015 17:48
2 van de 2
Autowonders is geadviseerd door een kennis van mij die er zeer tevreden over is, daardoor mijn APK keuring hier laten doen. Ik ben snel geholpen voor een zeer redelijke prijs.
Geplaatst door op 18 dec. 2015 15:56
2 van de 2
Snel en optijd verholpen van mijn autopech. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geplaatst door op 18 dec. 2015 15:51
2 van de 2
Ik heb op internet de goede reviews gelezen over AutoWonders, en heb daarom ook mijn auto laten APK keuren hier. Ik werd meteen geholpen. De service is goed, en de medewerkers vriendelijk.
Geplaatst door op 17 dec. 2015 9:39
2 van de 2
Komt altijd z'n afspraken na en belt altijd voor reparatie zodat je niet met verrassingen komt.
Zeker aanrader Tot volgende keer Julliet Visser
Geplaatst door op 16 dec. 2015 17:56
2 van de 2
Komt altijd z'n afspraken na en belt altijd voor reparatie zodat je niet met verrassingen komt.
Zeker aanrader Tot volgende keer Julliet Visser
Geplaatst door op 16 dec. 2015 17:55
2 van de 2
Ben een Bmw x5 rijder me auto was elders al uitgelijnd maar toch trok deze. Heb me auto gister door AutoWonders laten uitlijnnen en had beloofd om te schrijven na dat ik eerst had gereden TOP!! Zo voel ik me bmw weer super service aangenaam Jonges... tot volgende keer
Geplaatst door op 16 dec. 2015 15:57
2 van de 2
Zeer tevreden over AUTOWONDERS zeker aanrader altijd beste kwaliteit snel service voor goed prijs tot de volgende keer Gr Marieke
Geplaatst door op 16 dec. 2015 14:11
2 van de 2
goed werk top service!!!
Geplaatst door op 16 dec. 2015 11:45

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 140 reviews
. (138 positiefen2 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >