vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

144 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
zeer professioneel en adequate service: ik rijd er vanuit blaricum voor om!
Geplaatst door op 30 mrt. 2016 1:16
2 van de 2
Al een paar keer bij Autowonders geweest en elke keer wordt ik zeer goed geholpen. Laatste keer moesten alle klepstoters plus cilinderkop en distributieriem + waterpomp worden vervangen. Hij regelde snel en voor een goede prijs 2ehands onderdelen. Auto loopt weer als een zonnetje en geen torenhoge rekening. Al met al mannen die echt van hun vak houden en graag zien dat hun klanten terugkomen.
Geplaatst door op 24 jan. 2016 20:34
2 van de 2
Goede service. Mannen die hun vak verstaan en altijd lekkere koffie.
Geplaatst door op 20 jan. 2016 13:44
2 van de 2
Kom al jaren bij Autowonders. Goede service,snel en vriendelijk. Deze mannen verstaan hun vak!!

Geplaatst door op 13 jan. 2016 15:21
2 van de 2
Auto gebracht voor monteren banden en uitlijnen. Helaas bleek auto daarna toch naar rechts te trekken. Zij hebben een nieuwe afspraak gemaakt en zolang gewerkt totdat ze het probleem konden vinden. Ik ben ook keurig weggebracht en opgehaald ondanks de drukte. Echt een stel professionele en vooral EERLIJKE mannen! Mijn beide auto's breng ik voortaan naar AutoWonders. Zo hoort een bedrijf te zijn!
Geplaatst door op 7 jan. 2016 17:43
2 van de 2
Ben aan het googlen geweest en was opzoek naar betrouwbaar garage. AutoWonders kwam meest betrouwbar over en heb helemaal geen spijt van zeer een aanrader meteen geholpen apk gekeud en alles top tot teen geinformeerd over de kosten en reparatie ben niet technisch maar hoe ze hier uitleggen is gewoon super tot volgende keeer AutoWonders.
Geplaatst door op 18 dec. 2015 17:48
2 van de 2
Autowonders is geadviseerd door een kennis van mij die er zeer tevreden over is, daardoor mijn APK keuring hier laten doen. Ik ben snel geholpen voor een zeer redelijke prijs.
Geplaatst door op 18 dec. 2015 15:56
2 van de 2
Snel en optijd verholpen van mijn autopech. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geplaatst door op 18 dec. 2015 15:51
2 van de 2
Ik heb op internet de goede reviews gelezen over AutoWonders, en heb daarom ook mijn auto laten APK keuren hier. Ik werd meteen geholpen. De service is goed, en de medewerkers vriendelijk.
Geplaatst door op 17 dec. 2015 9:39
2 van de 2
Komt altijd z'n afspraken na en belt altijd voor reparatie zodat je niet met verrassingen komt.
Zeker aanrader Tot volgende keer Julliet Visser
Geplaatst door op 16 dec. 2015 17:56

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 144 reviews
. (139 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >