vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

143 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik ben al drie jaar vaste klant bij Autowonders in Amersfoort. Autobedrijf Autowonders is een zeer deskundig met snelle service en klantvriendelijk autobedrijf. Ze zijn altijd bereikbaar en leveren top prestatie. Ik wil Autowonders voor iedereen aanraden.
Geplaatst door op 14 dec. 2015 17:44
2 van de 2
Meedenkende mensen met behoud van prijs/kwaliteit verhouding...ZEER tevreden!
Geplaatst door op 14 dec. 2015 16:23
2 van de 2
Beste,
Wij worden iedere keer verrast door hun specialiteiten waarmee ze ons erg mee gerust stellen
Zoekt u een garage vol passie en intentie met de ideale prijzen?
Kom dan langs met uw auto want wij waren tevreden voor u!
Groetjes!
Geplaatst door op 14 dec. 2015 14:34
2 van de 2
WOWWWWWW Het is onvoorstelbaar wat deze jongens allemaal kunnen heb zelf een w204 C250 uit 2014 occasion
ben door ANWB Hier Terecht gekomen. die vertelde me dat deze garage goed en Betrouwbaar zijn en ook met REPARATIE AAN NIEUWE MERCEDES MOGEN SLEUTELEN DOOR MERCEDES NEDERLAND!! Ik had storing die bij de dealer pas volgende week gekeken kon worden. ben hier achter gekomen dat AUTO WONDERS SAMEN WERKING OVEREENKOMST HEEFT MET MERCEDES.
me auto goed gerepareerd en digitaal Logboek Mercedes Online hier ingevuld Nu blijft mijn GARANTIE Gewoon door lopen TOP!!!!
GOED, GOEDKOOP EN SNEL.......!!!!

GR J.Verhagen
Geplaatst door op 14 dec. 2015 14:16
2 van de 2
Zeer nette garage en personen kom al zelf jaren hier wordt altijd goed snel geholpen de monteur eigenaar laat me altijd de reparatie delen zien door middel van onderdeel foto video etc.. helder als water en ook heel betaalbaar dank je jongens ook vandaag weer een nieuwe apk en rep TOP!!!!!!! tot volgende keer
Gr Gerart
Geplaatst door op 14 dec. 2015 12:56
2 van de 2
Goede service, snel geholpen en voor een redelijke prijs.
Geplaatst door op 14 dec. 2015 11:08
2 van de 2
Ze bieden een goeie en snelle service aan. En leggen goed uit wat er precies is gedaan.
Geplaatst door op 26 okt. 2015 15:55
2 van de 2
Klantvriendelijk en professioneel, zeker een aanrader!
Geplaatst door op 9 sep. 2015 16:29
2 van de 2
Klantvriendelijk en professioneel, zeker een aanrader!
Geplaatst door op 9 sep. 2015 16:28
2 van de 2
Problemen worden, ondanks drukke tijden, snel en goed verholpen. Kom daar al jaren en zal dat blijven doen
Geplaatst door op 25 aug. 2015 11:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 143 reviews
. (138 positiefen5 negatief

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >