async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort


SCORE UIT 140 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

140 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
We komen hier al jaren; eigenlijk al (per toeval) vanaf de eerste dag dat Auto Wonders open is. Voorheen zat daar namelijk een andere garage waar wij klant van waren. Tot nu toe is altijd alles supernetjes gedaan en voor een goede prijs. Afspraken worden nagekomen en de reparaties worden perfect uitgevoerd. We hebben in het verleden al veel garages gehad, maar bij Auto Wonders blijven we terugkomen. Een uitstekend en vriendelijk bedrijf. Dikke pluim!
Geplaatst door op 15 jul. 2015 10:30
2 van de 2
vriendelijk personeel niet te vergeten buiten alle andere competenties.
Geplaatst door op 29 mei 2015 12:05
2 van de 2
Een betrouwbare garage!
Geplaatst door op 7 mrt. 2015 12:50
2 van de 2
Via reviews op deze site terecht gekomen bij Auto Wonders. De reviews komen helemaal overeen! Wat een fijne garage. Super vriendelijke mensen met echt kennis van hun vak. Ze werken snel en laten indien nodig oude onderdelen zien zodat je weet waarom vervanging nodig was. Voordat er iets extra gerepareerd wordt, word je eerst gebeld voor akkoord. Hun kunde hebben ze door omstandigheden vier weken geleden echt bij me kunnen bewijzen. Door mijn vorige via-via-reparatie mannetje is er iets misgegaan bij de distributieriem waardoor deze na nog maar een half jaar na vervanging losschoot (en dus geen garantie omdat het via-via was) Daar stond ik dan aan de kant van de weg, ik kon wel huilen! Heb meteen naar mijn gevoel geluisterd en gekozen de auto naar mijn nieuwe garage te laten slepen , namelijk Auto Wonders. Ik dacht dat ik gedag kon zeggen aan mijn geliefde auto (had hem nog maar net 1 1/2 jaar en was er zo blij mee!). Maar Auto Wonders heeft in no time mijn auto kunnen redden! Ze hebben een revisie motor erin gezet en meteen alles gerepareerd wat nodig was voor een echt geweldig goede prijs. Dit alles was binnen een week gepiept. En nu rijd mijn auto weer als een zonnetje!!!!!! Wat ben ik blij! En ook dat ik de overstap heb gemaakt naar Wonders. Ik heb door dit voorval geleerd nooit meer naar via-via-mannetjes te gaan en ben vanaf nu vaste klant bij Wonders!
Geplaatst door op 13 feb. 2015 10:24
2 van de 2
Het is een betrouwbaar garage! De auto welke ik weer terug krijg lijkt wel een nieuw auto die van dealer komt! echt wow!!!!
Geplaatst door op 5 feb. 2015 16:46
2 van de 2
Laatst was ik op google aan het zoeken naar een garage welke en klantvriendelijk en betaalbaar,kwalitatief goed moest zijn. Het was een gok welke ik waagde en heb mijn keus voor AutoWonders gemaakt. Ik heb er geen spijt van, als klant zijnde wordt je heel goed behandeld en ook zijn de prijzen wel te betalen. Kortom, ik ben tevreden over de diensten. Ik zou zeggen kom zeker een keer langs bij AutoWonders en zie het zelf!
Geplaatst door op 5 feb. 2015 16:41
2 van de 2
Voor het eerst bij AutoWonders en gelijk een goed gevoel !! Kon de auto om 08.00 uur afleveren en `s middags gelijk weer ophalen. Helemaal super en zeker een aanrader !!
Geplaatst door op 1 feb. 2015 15:44
2 van de 2
Na een paar vervelende ervaringen bij een "via-via-via mannetje" per toeval terecht gekomen bij AutoWonders via Google. Vandaag was de eerste keer dat we onze auto er hebben gebracht voor een olie beurt, gelijk een kleine check up gehad en geconstateerd dat er een leiding waarschijnlijk niet goed is, notabene die vorige maand is vervangen tijdens de APK!!. Goede service nu al zo voor de eerste keer!! Top. Komen zeer zeker terug.
Geplaatst door op 7 jan. 2015 15:29
2 van de 2
Ik heb een auto gekocht van de week bij een autogarage en kwam nogal mankementen tegen.
Via een collega ben ik langs autowonders geweest en ben zeer vriendelijk geholpen en kon zo gerepareerd worden.
Zeer goed service en komen afspraken na.
Zeker een aanrader!

Geplaatst door op 27 sep. 2014 20:19
2 van de 2
Zeer vriendelijke mensen. Goede service. Vooralsnog uiterst tevreden.
Geplaatst door op 24 sep. 2014 15:13

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 140 reviews
. (138 positiefen2 negatief

Garagehouder

< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >