async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort


SCORE UIT 140 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

140 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Supersnelle en fijne service! Er wordt echt gekeken of mijn (oudere) auto nog de moeite is om op te lappen en om in te investeren. De vervangen onderdelen liggen zelfs nog in de garage, zodat ik kan zien hoe erg het eraan toe was en dat vervanging écht nodig is! Vakkundig, vriendelijk en zo mogelijk wordt er zelfs met mijn financiële situatie rekening gehouden, zodat er net even langer naar een goeie passende aanbieding voor onderdelen gezocht wordt! Ik ben zoooo blij met deze garage!!!
Geplaatst door op 24 sep. 2014 14:40
2 van de 2
Een universele garage met uitstekende service en snel en kundig onderhoud uitgevoerd. De vervangen onderdelen worden getoond, de auto gewassen en gezogen weer afgeleverd. En niet te vergeten een gratis leenauto. Top!
Geplaatst door op 23 sep. 2014 21:22
2 van de 2
Nette garage wij komen met al ons autos hier en altijd snel en netjes behandeld
Super met afspraken en prijzen:-)
Ayyo friesdranken en zuivel producten
Geplaatst door op 23 jul. 2014 13:37
2 van de 2
Fijne keurige garage, duidelijke prijs opgave en ook nette prijzen.
De medewerkers helpen je snel en vakkundig.
Geplaatst door op 23 jul. 2014 13:30
2 van de 2
Bij deze garage kom ik graag terug ze zijn er vriendelijk en leveren goed werk af.
Geplaatst door op 23 jul. 2014 10:01
2 van de 2
Goede service, eerlijk in wat er nodig is en wat niet. Men houdt zich aan de afspraken. Voor mij voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door op 8 jul. 2014 17:08
2 van de 2
zeer snelle diagnose, super gerepareerd en alle problemen opgelost. Goede prijsopgave ontvangen en geen verrassingen achteraf.
Geplaatst door op 27 jun. 2014 5:49
2 van de 2
ik heb gister me auto gebracht voor het eest, Ben zeer netjes en snel geholpen de medewerker zeer behulpzaam en legde alles uit na hun reparatie heb er geen verstand bij maar bij zo een goed uitleg bij je auto met onderdelen is het goed vertrouwd.
heb een website gekregen voor eventuele bevindingen over AUTO WONDERS
ik zou zegge ga zo door en tot de volgen de keer
Gr G.Kassenberg
Geplaatst door op 24 jun. 2014 9:09
2 van de 2
De mensen weet wat ze doen ze vriendelijk verstand van het werk een goede werk omgeving staan gelijk voor je klaar ook zeker hier weer terug met mijn probleem met mijn auto
Geplaatst door op 23 jun. 2014 16:59
2 van de 2
Altijd prettig contact met de mensen van deze garage!
Geplaatst door op 23 jun. 2014 16:51

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 140 reviews
. (138 positiefen2 negatief

Garagehouder

< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >