vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

143 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Na een paar vervelende ervaringen bij een "via-via-via mannetje" per toeval terecht gekomen bij AutoWonders via Google. Vandaag was de eerste keer dat we onze auto er hebben gebracht voor een olie beurt, gelijk een kleine check up gehad en geconstateerd dat er een leiding waarschijnlijk niet goed is, notabene die vorige maand is vervangen tijdens de APK!!. Goede service nu al zo voor de eerste keer!! Top. Komen zeer zeker terug.
Geplaatst door op 7 jan. 2015 15:29
2 van de 2
Ik heb een auto gekocht van de week bij een autogarage en kwam nogal mankementen tegen.
Via een collega ben ik langs autowonders geweest en ben zeer vriendelijk geholpen en kon zo gerepareerd worden.
Zeer goed service en komen afspraken na.
Zeker een aanrader!

Geplaatst door op 27 sep. 2014 20:19
2 van de 2
Zeer vriendelijke mensen. Goede service. Vooralsnog uiterst tevreden.
Geplaatst door op 24 sep. 2014 15:13
2 van de 2
Supersnelle en fijne service! Er wordt echt gekeken of mijn (oudere) auto nog de moeite is om op te lappen en om in te investeren. De vervangen onderdelen liggen zelfs nog in de garage, zodat ik kan zien hoe erg het eraan toe was en dat vervanging écht nodig is! Vakkundig, vriendelijk en zo mogelijk wordt er zelfs met mijn financiële situatie rekening gehouden, zodat er net even langer naar een goeie passende aanbieding voor onderdelen gezocht wordt! Ik ben zoooo blij met deze garage!!!
Geplaatst door op 24 sep. 2014 14:40
2 van de 2
Een universele garage met uitstekende service en snel en kundig onderhoud uitgevoerd. De vervangen onderdelen worden getoond, de auto gewassen en gezogen weer afgeleverd. En niet te vergeten een gratis leenauto. Top!
Geplaatst door op 23 sep. 2014 21:22
2 van de 2
Nette garage wij komen met al ons autos hier en altijd snel en netjes behandeld
Super met afspraken en prijzen:-)
Ayyo friesdranken en zuivel producten
Geplaatst door op 23 jul. 2014 13:37
2 van de 2
Fijne keurige garage, duidelijke prijs opgave en ook nette prijzen.
De medewerkers helpen je snel en vakkundig.
Geplaatst door op 23 jul. 2014 13:30
2 van de 2
Bij deze garage kom ik graag terug ze zijn er vriendelijk en leveren goed werk af.
Geplaatst door op 23 jul. 2014 10:01
2 van de 2
Goede service, eerlijk in wat er nodig is en wat niet. Men houdt zich aan de afspraken. Voor mij voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door op 8 jul. 2014 17:08
2 van de 2
zeer snelle diagnose, super gerepareerd en alle problemen opgelost. Goede prijsopgave ontvangen en geen verrassingen achteraf.
Geplaatst door op 27 jun. 2014 5:49

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 143 reviews
. (138 positiefen5 negatief

< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >