vergelijk, kies en maak een afspraak
Avant Autoservice

Avant Autoservice - Noordwijk

32 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik ben al jaren klant en altijd tevreden geen klus is te moeilijk en de prijs blijft altijd scherp
Geplaatst door op 21 aug. 2017 18:53
2 van de 2
Een tweetal keer met lastige reparaties (linker veerpoot en defecte impulsgever) uitstekend en snel door Bas geholpen. Niet alleen uitstekende prijs/kwaliteit, maar ook zeer behulpzaam en vriendelijk. Absolute aanrader voor een ieder, die zijn auto elders in onderhoud wil brengen. Ik kom zeker terug!
Geplaatst door op 8 aug. 2017 10:36
2 van de 2
We komen al jaren bij Avant en we zjin erg tevreden.Een eerlijke rekening.
Geplaatst door op 23 mei 2017 19:40
2 van de 2
We komen al jaren bij Avant en we zjin erg tevreden.Een eerlijke rekening.
Geplaatst door op 23 mei 2017 19:40
2 van de 2
via een forum gehoort dat bas de automatische rem kon repareren wat de dealer niet doet en altijd een nieuwe box plaatst voor 7 a 800 euro bas heeft deze gerepareerd voor een hele mooie prijs de service was top werd goed behandeld echt een nette garage met een super goede service ik raad iedereen aan hier heen te gaan als je wat aan je auto hebt bas bedankt jongen ben super blij dat ik je gevonden hebt ik ga nooit meer naar een ander
Geplaatst door op 9 mei 2017 17:21
2 van de 2
Service met een glimlach hier wordt ik blij van.
Geplaatst door op 5 mei 2017 20:45
2 van de 2
Ik kom al jaren bij Bas, ook voor de tijd van Avant.
Hij heeft onder andere onderhoud/reparatie gedaan aan mijn vorige auto's: Porsche 924, Alfa 147 1.6ts, Alfa GT 1.9JTD en nu ook mijn huidige wagen een Alfa MiTo 1.3 JTDm.

Recent heeft hij nog de APK verzorgt en de koppeling vervangen van de MiTo.
Alles goed in orde, ruim voordeliger dan de merken dealer.
Geplaatst door op 3 jan. 2017 23:02
2 van de 2
Door het forum van Renault en de vader van Bas bij Bas terecht gekomen met een parkeerrem in storing. Normale procedure is dat de hele unit wordt vervangen met een hoge rekening tot gevolg.
Bas heeft de unit onder de auto vandaan gehaald en opengemaakt. De storing is verholpen en de rem doet het weer naar behoren voor een zeer schappelijk bedrag. Hulde, hulde, hulde!
Geplaatst door op 16 nov. 2016 16:52
2 van de 2
Heb mijn auto sinds de aanschaf in onderhoud bij Avant autoservice. Het is een goede garage die ik vertrouw en altijd in staat zijn problemen te verhelpen.
Geplaatst door op 19 okt. 2016 9:50
2 van de 2
Als je voor kwaliteit en service gaat moet je absoluut bij avant autoservice zijn in Noordwijk.
Bas is een vent met hart voor de zaak en heeft een passie voor zijn vak.
Prijs kwaliteit is uitmuntend!
Bas tot de volgende keer!
Geplaatst door op 11 okt. 2016 13:29

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 32 reviews
. (32 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 >