vergelijk, kies en maak een afspraak

5 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Excellent bedrijf, met uitstekende service. Je wordt heel prettig geholpern door een deskundige Bert.
Ik ben al jarebn een zeer tevreden klant. heb een set zomerbanden en een set winterbanden .
Geplaatst door op 5 dec. 2022 19:24
5 5
zeer onvriendelijk behandeld, een week gewacht voor afspraak uitlijnen, was er 10 minuten voor afspraak en werd gezegd je bent te vroeg ik ga eerst wat vanders doen, sfeer was niet lekker dus buiten gewachtr, op afspraak tijd sleutel gegeven, werd gelijk afgekraakt over te oude banden, vervolgens kreeg hij de moer met uitlijnen niet los ,en werd ik met auto en al bedankt en kon ik gaan,
Geplaatst door op 21 okt. 2022 13:24
5 5
Via via heb ik het adres gekregen om naar B&H banden te gaan, want ik had nieuwe banden nodig voor mijn APK. Ik ben heel vriendelijk geholpen, vooraf advies over type banden en prijs gekregen. Alles is goed gecontroleerd, ik ga zeker terug voor mijn winterbanden. Mijn auto is reeds goedgekeurd, dankjewel meneer Verboom voor uw vriendelijke service, ik ben blij met mijn nieuwe banden.
Geplaatst door op 12 apr. 2017 18:44
5 5
Zojuist b&h banden gebeld om 2 zomerbanden te vervangen die ik zelf aan wou leveren, ook gelijk uitlijnen erbij, maar kreeg een grote mond terug dat ik mn auto dan ook maar op internet uit laat lijnen als ik de banden zelf aan lever... heb hem verteld dat je zo niet met klanten om gaat, en dit terwijl ik hier regelmatig kwam voor uitlijnen en banden, bij deze een klant verloren. Service een 0!
Geplaatst door op 12 apr. 2017 11:44

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (3 positiefen2 negatief