vergelijk, kies en maak een afspraak
Bm Carservice Amstelveen

Bm Carservice Amstelveen - Amstelveen


SCORE UIT 297 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

297 reviews geplaatst waarvan 15 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Prima geholpen. Kom hier zeker weer terug
Geplaatst door op 11 dec. 2020 19:23
2 van de 2
Snel een afspraak kunnen maken om mijn banden te monteren, Hele mooie zaak en aardige vakkundige medewerkers.
Geplaatst door op 22 aug. 2020 21:30
2 van de 2
Mijn Volvo V70 een airco service laten doen. Zeer vriendelijke mensen, snel en professioneel en een mooie goed georganiseerde garage.
Geplaatst door op 24 jul. 2020 14:01
2 van de 2
wat een topservice! Grote onderhoudsbeurt en advies op maat!

Dit bedrijf is een aanrader!
Geplaatst door op 8 jul. 2020 22:03
2 van de 2
Extra toelichting; Ik ben de eigenaar van een 10 jaar oude Touran. Ondanks de onderhoudsbeurten die deze auto heeft gehad blijkt nu dat deze auto nooit de aandacht gehad die nodig was. AMS/BM Carservice heeft dit hersteld.

Ik ben bijzonder blij en trots dat ik dit bedrijf heb leren kennen. Vakmanschap is Meesterschap!
Geplaatst door op 8 jul. 2020 20:18
2 van de 2
Ik kan dit bedrijf met volle overtuiging aanbeveken bij auto bezitters voor onderhoud, reparatie, apk en alles wat er maar aan een auto moet gebeure.

Vakkundigheid, afspraken nakomen, prijs en kwaliteit verhouding is dik maar dan ook dik in orde.

Ga vooral door en naar dit bedrijf! Top service ook nog eens!
Geplaatst door op 8 jul. 2020 19:43
2 van de 2
Snelle en goede service. Zij denken altijd mee wat het beste is voor je auto.
Laatst voor APK gekomen, zonder afspraak maar situatie uitgelegt dat de auto die dag moest worden gekeurd. Gelukkig is het allemaal na enkele reparaties goedgekomen.
Geplaatst door op 19 mei 2020 22:49
2 van de 2
Erg beleefde en nette service, ook netjes van te voren een prijsopgave gegeven voor het daadwerkelijk uitgevoerd werd om zeker te weten dat ik het wel wilde.
Geplaatst door op 20 dec. 2019 14:12
2 van de 2
Afgelopen donderdag zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen door nabil. Hij was zeer proffesioneel tegen de klanten. Reden van komst: elektronische meldimg.
Actie: uitlezen en onderdeel laten vervangen
Geplaatst door op 6 okt. 2019 22:01
2 van de 2
Moest even kleinigheidje regelen. En dat werd direct en probleemloos gedaan. Ik hoefde zelfs geen afspraak te maken
Geplaatst door op 15 aug. 2019 13:25

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 297 reviews
. (292 positiefen5 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >