vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
deze schoften verkochten mij een schade balk alszijnde een nieuwe auto.
blij was ik toen ik hoorde dat ee boonstoppel de pijp uit was !! DIT KANKER SOORT MOET JE EIGENLIJK MOETEN KUNNE DOOD SLAAN, WAT EEN MINDERWAARDIG KANKERVOLK IS DIT !!!!
Geplaatst door op 17 jan. 2022 0:30
5 5
Reparatie laten uitvoeren in januari. Nu in maart bij APK keuring (door ander bedrijf) blijkt dat de reparatie niet goed is uitgevoerd. Bij navraag bij Boonstoppel zegt men: niet onze schuld, niet onze verantwoordelijkheid en geen garantie. Ik kom er nooit weer. Ik zou niemand aanraden om er heen te gaan. Slecht bedrijf, want slechte service & weinig sympathieke behandeling
Geplaatst door op 19 mrt. 2021 14:11
5 5
Had problemen met het diesel systeem van mijn Peugeot 407. Na een flinke reparatie van 1400 euro totaal, 6 maanden terug, staat de auto nu weer stil langs de weg. Zelfde melding, maar nu zegt het bedrijf het te druk te hebben. Waarschijnlijk geen zin in discussie over de garantie. 3 maanden op arbeid volgens Bovag was trouwens al verlopen. Uiteindelijk bleek het wel hetzelfde probleem te zijn met een iets andere oorzaak. Nokkenas moest vervangen worden, aansturing van dieselpomp zat los, weer 1500 euro. Hadden ze toen inderdaad ook niet kunnen zien. Maar het niet in behandeling nemen van de auto neem ik ze wel kwalijk. Jammer.
Geplaatst door op 27 apr. 2017 12:07

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (0 positiefen3 negatief