vergelijk, kies en maak een afspraak
Bosch Car Service Autobedrijf NH

Bosch Car Service Autobedrijf NH - Arnhem

5 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik ben al jarenlang klant bij Autobedrijf NH. nu ongeveer 14 jaar. Ik vertrouw er volledig op vanwege de hoge reparatievaardigheden, de prijs is veel goedkoper dan op andere plaatsen waar ik mijn auto heb laten repareren. Ik ben helemaal tevreden met regelmatige reparaties of onderhoud elk jaar. Mijn auto en die van mijn vrouw zijn altijd onderweg. Nazir is altijd bereid mij te adviseren, elke keer als ik vraag naar de auto die ik wil kopen.
Geplaatst door op 30 jan. 2024 19:53
5 5
De dynamo van mijn auto moest vervangen worden en de Mercedes dealer vroeg er 570 euro voor omdat de dynamo heel moeilijk leverbaar is voor mijn auto. Door veel Googlen kwam ik terecht bij Autobedrijf NH, zij hebben de reparatie verricht binnen 1 dag voor 200 euro. Dankjewel jongens ik ben jullie enorm dankbaar!
Geplaatst door op 15 jan. 2018 15:38
5 5
Super goed service en zelfs apk zonder afspraak! Ga zo door jongens !
Geplaatst door op 30 okt. 2017 11:39
5 5
Na het vergelijken van heel veel offertes, ben ik uiteindelijk bij Autobedrijf NH terecht gekomen voor het vervangen van distributieriem van mijn golf. De prijs was zeker aan de lage kant waardoor ik eerst mijn twijfels. Maar eenmaal toen ik de garage binnen liep kreeg ik gelijk een vertrouwde gevoel. Het is een zeer nette garage en de monteur die me heeft geholpen heeft jaren lang bij de VW-dealer gewerkt. Waardoor ik zeker wist dat het om vakmensen gaat. Na 5 uurtjes kon ik mijn auto weer ophalen en er kwamen geen rare kosten erbij! Kortom transparant, vertrouwd en vakkundig
Geplaatst door op 27 sep. 2017 13:57
5 5
Gisteren voor het eerst bij Autobedrijf NH geweest.
Zeer vriendelijke mensen en ik denk wel dat het een van de mooiste en schoonste garages van Nederland is. Ze gingen vakkundig om van begin tot einde.
Geplaatst door op 23 sep. 2017 13:31

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (5 positiefen0 negatief