vergelijk, kies en maak een afspraak
Bosman Banden

Bosman Banden - Roermond

13 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
vakbekwame eigenaar , veel kennis van zaken eerlijk en niet te duur had eerder moeten weten dat een echte specialist graag weer top bedrijf
Geplaatst door op 18 mrt. 2021 10:15
2 van de 2
goede vriendelijke vakbekwame man, veel verstand van zaken waar mee hij bezig is , goede apparatuur , en zeker niet te duur in tegendeel , en ik zal zeker terug gaan indien ik weer problemen zou hebben met de auto voor mij een 10+ voor deze heer bosman
Geplaatst door op 4 mrt. 2021 9:11
2 van de 2
eerlijke man met hart voor zijn vak en zaak ,ben zeer verrast door zijn kennis en vakmanschap en de prijs is ook heel eerlijk en vooral niet te duur ,kom en ga er zeer zeker terug ,voor als ik hem weer nodig zou hebben voor mij een dikke 10 +
Geplaatst door op 3 mrt. 2021 17:14
2 van de 2
Marcel levert top werk!
moderne apparatuur
vriendelijke service
vakkundig en snel
behulpzaam ingesteld
OK prijzen
Ben al 2 keer langsgeweest (balanceren, banden vervangen) en beide keren zeer tevreden na de service weggereden.

Voor vele garages is het tegenwoordig helaas en science fiction om goed en kwalitatief werk te leveren.
Geplaatst door op 24 nov. 2014 15:34
2 van de 2
Na lang dubben over wat te doen met de banden van mijn auto advies gevraagd.
Hierop duidelijk antwoord en goed advies mogen ontvangen.
Na een goede offerte met scherpe prijs een afspraak gemaakt.
Tijdens de wisseling mogen ervaren wat service is. Top bedrijf.
Net en vakkundig werk. Absoluut kennis van zaken.
Marcel Bosan heeft minimaal 1 vaste klant erbij.
Geplaatst door op 19 nov. 2013 9:15
2 van de 2
Had hier voor over een paar dagen een afspraak staan om winterbanden te wisselen. Bleek dat ik een lekke zomerband had, even gebeld, en ik kon diezelfde dag nog terecht, ondanks dat de drukke bandenwissel periode bezig is. Meteen de winterbanden eronder gelegd.
Dus hier krijg je ook nog even service, en dat is tegenwoordig bij meerdere bedrijven ver te zoeken.
Geplaatst door op 19 nov. 2013 8:44
2 van de 2
Ik rij sinds 6 jaar een kever cabrio van nu 40 jaar oud.
Zwaar sturen en al van alles aan gedaan ,overal waar ik geweest ben, ja die heeft geen stuurbekrachtiging.
Totdat ik bij Bosman banden terecht kwam.
2 nieuwe banden en professionele uitlijning met zeer moderne apperaten. Zo als nu heeft hij nog nooit gestuurd ,het is nu een genot .
Geplaatst door op 24 sep. 2013 20:30
2 van de 2
Goede en snelle service
zeker een aanrader :D
Geplaatst door op 19 sep. 2013 16:05
2 van de 2
Trilling in mijn stuur laten verhelpen. Velgen opnieuw laten balanceren en binnen een paar minuten weer naar buiten zonder trilling. Top werk en snelle service!
Geplaatst door op 19 aug. 2013 6:52
2 van de 2
Goed advies en prima service. Altijd gedacht dat mijn auto prima in orde was maar na het advies om toch de auto te laten uitlijnen i.v.m. de slijtage van de banden schrok ik wel even; wat een verschil met sturen. Blij dat ik hier op gewezen ben.
Geplaatst door op 10 mei 2013 14:57

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 13 reviews
. (13 positiefen0 negatief

< 1 2 >