vergelijk, kies en maak een afspraak
Bosman Banden

Bosman Banden - Roermond

10 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Marcel levert top werk!
moderne apparatuur
vriendelijke service
vakkundig en snel
behulpzaam ingesteld
OK prijzen
Ben al 2 keer langsgeweest (balanceren, banden vervangen) en beide keren zeer tevreden na de service weggereden.

Voor vele garages is het tegenwoordig helaas en science fiction om goed en kwalitatief werk te leveren.
Geplaatst door op 24 nov. 2014 16:34
2 van de 2
Na lang dubben over wat te doen met de banden van mijn auto advies gevraagd.
Hierop duidelijk antwoord en goed advies mogen ontvangen.
Na een goede offerte met scherpe prijs een afspraak gemaakt.
Tijdens de wisseling mogen ervaren wat service is. Top bedrijf.
Net en vakkundig werk. Absoluut kennis van zaken.
Marcel Bosan heeft minimaal 1 vaste klant erbij.
Geplaatst door op 19 nov. 2013 10:15
2 van de 2
Had hier voor over een paar dagen een afspraak staan om winterbanden te wisselen. Bleek dat ik een lekke zomerband had, even gebeld, en ik kon diezelfde dag nog terecht, ondanks dat de drukke bandenwissel periode bezig is. Meteen de winterbanden eronder gelegd.
Dus hier krijg je ook nog even service, en dat is tegenwoordig bij meerdere bedrijven ver te zoeken.
Geplaatst door op 19 nov. 2013 9:44
2 van de 2
Ik rij sinds 6 jaar een kever cabrio van nu 40 jaar oud.
Zwaar sturen en al van alles aan gedaan ,overal waar ik geweest ben, ja die heeft geen stuurbekrachtiging.
Totdat ik bij Bosman banden terecht kwam.
2 nieuwe banden en professionele uitlijning met zeer moderne apperaten. Zo als nu heeft hij nog nooit gestuurd ,het is nu een genot .
Geplaatst door op 24 sep. 2013 22:30
2 van de 2
Goede en snelle service
zeker een aanrader :D
Geplaatst door op 19 sep. 2013 18:05
2 van de 2
Trilling in mijn stuur laten verhelpen. Velgen opnieuw laten balanceren en binnen een paar minuten weer naar buiten zonder trilling. Top werk en snelle service!
Geplaatst door op 19 aug. 2013 8:52
2 van de 2
Goed advies en prima service. Altijd gedacht dat mijn auto prima in orde was maar na het advies om toch de auto te laten uitlijnen i.v.m. de slijtage van de banden schrok ik wel even; wat een verschil met sturen. Blij dat ik hier op gewezen ben.
Geplaatst door op 10 mei 2013 16:57
2 van de 2
Deal gekocht via www.Njoydeals.nl om kennis te maken met dit bedrijf. Komt klantvriendelijk over, professioneel en heeft zeer betaalbare prijzen. Een aanrader als je je banden moet laten vervangen!

Henry Claessen
Geplaatst door op 5 apr. 2013 13:20
2 van de 2
Vriendelijke jongeman, die weet waar hij mee bezig is.
Geplaatst door op 27 feb. 2013 16:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 10 reviews
. (10 positiefen0 negatief