vergelijk, kies en maak een afspraak
Car Care

Car Care - Rotterdam

50 reviews geplaatst waarvan 12 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Super garage op ieder gebied. De kwaliteit van reparatie en onderhoud, maar ook advies en klantenservice. Daarbij biedt Car Care Rotterdam dit aan voor een zeer concurrerend tarief!
Mijn derde bezoek (oude auto ;)), en weer zéér tevreden!
Deze keer voor APK, klaar terwijl ik wachtte en eerder reviseren van de motor
Geplaatst door op 5 jan. 2022 16:10
5 5
Uitstekende garage op zowel het repareren als op de randzaken. Goed bereikbaar, meedenkend en transparant. Ook is de monteur een man die zijn vak perfect verstaat. Je wordt als mens behandeld en niet als nummer. Ook qua prijs competitief!
Geplaatst door op 24 feb. 2021 17:48
5 5
Car Care Rotterdam levert een snelle en goede service. Ze zijn super klantvriendelijk en denken graag met je mee. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en gaan net een stapje verder om je te helpen.
Ik ben ontzettend tevreden!
Geplaatst door op 30 sep. 2020 9:40
5 5
ik ben via een vriendin bij CarCare terecht gekomen.ik ging alleenmaar voor een set ruitenwissers.
ik was zo blij met de geweldige afhandeling. daardoor heb ik ook mijn 4 banden laten verwisselen, ook mijn airco laten vullen. banden zijn besteld en zitten intussen op mijn auto. allemaal heel snel gegaan.
fijne service hebben jullie geleverd. mijn airco is ook gevuld. ik ben heel erg tevreden. ook wat de kosten betreft, mag ik niet klagen. ga zo door! ik kom zeker nog voor hulp bij jullie terug. (APK keuring).
de ontvangst was ook prima.
Geplaatst door op 24 jul. 2020 12:02
5 5
Kleinschalig garagebedrijf met veel ervaring in huis. Ik kom hier al 19 jaar voor onderhoud aan mijn auto. Er is altijd goed overleg over wat er moet gebeuren aan de auto zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Goede service en redelijke prijzen.
Geplaatst door op 26 apr. 2020 13:15
5 5
Top garage
Word altijd goed geholpen
Personeel is altijd vriendelijk en duidelijk
Car care *****
Geplaatst door op 25 apr. 2020 8:19
5 5
Een TOP garage waar vakmanschap, service, transparantie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan! Goed dat ik deze garage per toeval hebt ontdekt. Dank jullie wel..
Geplaatst door op 18 dec. 2019 6:59
5 5
Wat een fantastisch bedrijf! Zeer klantvriendelijk en professioneel. Eerlijk advies en veel deskundigheid in huis. Care care Rotterdam had ik veel eerder moeten kennen. De garage is gelegen op ‘t kleine Industrieterrein Prinsenland in Rotterdam Oost en makkelijk Te vinden vanaf de A16 afslag Kralingen.
Het garagebedrijf Car Care Rotterdam ziet er schoon en verzorgd uit. Er wordt goed en snel gewerkt om de klant maar niet teleur te stellen. De gastvrouw Irma is zeer warm en hartelijk en doet haar best de klant zo snel mogelijk te helpen. Ook neemt zij de tijd voor een kennismakingsgesprek met een lekker kopje koffie naar keuze (de latte is heerlijk). Ik kwam daar voor een versleten koppeling en bijbehoren. Twee dagen eerder bracht ik mijn auto naar de Toyota dealer in Ommoord. Aldaar kreeg ik te horen dat de auto gecontroleerd was (Toyota prijs check up: € 130 euro) en dat de koppeling inderdaad versleten was. Dat de koppeling vervangen moest worden (Toyota prijs koppeling: € 1.100) wist ik al. Ook moesten 2 achterbanden vervangen worden evenals de ruitenwisser voor. Inclusief een grote beurt zou het totale bedrag bij de Toyotadealer Ommoord neerkomen op bijna € 1.800) ik schrok daar van, maar waar ik meer van schrok was dat er zo’n groot verschil zat met het bedrag dat ik uiteindelijk bij Car Care Rotterdam heb moeten betalen voor het gehele pakket, namelijk € 1.100). Voor de koppeling is ongeveer € 600 betaald. Een verschil van ruim € 500. Ik verbaas me dat dit zomaar kan?!? Aan de deskundigheid van Car Care Rotterdam kan niet worden getwijfeld nu de reparatie is uitgevoerd door de (mede)eigenaar die ruim 20 jaar ervaring bij Toyota had, voordat hij zijn eigen garagebedrijf heeft geopend. Wat het ook mag zijn: voor mij is dit grote verschil niet te verklaren. Daarom heb ik na 12 jaar afscheid genomen van Toyota Spiering en ben klant geworden van Car Care Rotterdam. Ik heb een nieuwe garage gevonden waar ik mijn Toyota Yaris in onderhoud breng. John, bedankt voor de snelle en deskundige reparatie, het goede advies en de uitleg van wat er wel of niet moest gebeuren. Ik voelde me serieus genomen en werd niet neerbuigend als “domme” vrouw behandeld! Irma bedankt voor de lekkere koffie en het leuke gesprek. Tot ziens bij de volgende beurt,
Geplaatst door op 9 aug. 2019 17:48
5 5
Hele aardige mensen die graag willen helpen. Heb mijn auto hier laten maken en ben er 100% tevreden mee! Auto rijd nu als nieuw ! Ik zou zeggen ga hier langs en ervaar zelf hoe top deze garage is!
Ps
Kwaliteit staat hoog bij hun !
Geplaatst door op 9 aug. 2019 9:02
5 5
Het bedrijf is door mijn buurvrouw aangeraden en terecht!
Zeer vriendelijke mensen en een hele schone garage. Zoals ze met hun garage omgaan, verwacht ik ook dat ze met mijn auto omgaan.Groot onderhoud en de APK keuring. Ik kreeg de auto schoon terug, geen onverwachte kosten en alles netjes onderlegd.
Ik kom zeker terug!
Geplaatst door op 4 jul. 2019 17:41

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 50 reviews
. (50 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 >