vergelijk, kies en maak een afspraak
Caroutlet Groningen

Caroutlet Groningen - groningen

103 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Gewoon een goede en betrouwbare zaak die doet wat ze moeten doen, namelijk; Auto's aanbieden voor een zeer gunstige prijs en op voorhand gewoon een duidelijk verhaal zonder onzin! Je weet dat je hier over het algemeen (uitzonderingen daar gelaten) niet de meest dure exemplaren kunt vinden met de meest lage kilometerstanden, maar daar betaal je ook een gunstige prijs voor. Als ik het merendeel van de slechte recensies lees, denk ik dat die afkomstig zijn van mensen die beter naar een dealer of specialist kunnen gaan en zelf beter naar de auto hadden moeten kijken. Ik heb hier recentelijk een oude Volvo XC90 gekocht, zonder garantie en voor een zeer scherpe prijs. Mijn risico, echter neemt dit niet weg dat de eigenaar mij keurig diverse afleverpakketten heeft aangeboden en een set nieuwe banden voor keurig geld.

Je koopt hier gewoon een leuke auto voor leuke centjes! Vriendelijke mensen en alles wordt gewoon netjes volgens afspraak, onder het genot een lekkere kop koffie, klaar gemaakt.

Ik kwam zelf in mijn smerige werkkleding even langs op een doordeweekse dag om alleen even te kijken bij de betreffende Volvo, nadat ik mij had verontschuldigd over mijn vieze werkkleding en schoeisel, kreeg in de sleutels overhandigd, werden de groene platen gemonteerd en moest ik maar gewoon even de auto gaan ervaren! Ik mocht zelfs eventueel even langs mijn vrouw voor de goedkeuring:)!

Top gasten! Gewoon heen gaan en zelf goed kijken en accepteren dat je in sommige gevallen een gok neemt. (zoals bij iedere auto)

Was er dan werkelijk niets negatiefs? Een heel klein dingetje dan, maar dit mag geen naam hebben.
Zorg er voor dat je wat minder ''druk'' over komt, dat houd het contact net iets persoonlijker in plaats van snel afwerken.

Nogmaals dank voor de mooie Volvo en hopelijk heb ik er lang plezier van!
Geplaatst door op 29 feb. 2024 19:16
5 5
Als ik de recensies zo lees dan komt dat niet overeen met mijn eigen ervaring. Top team, super service en Mik alles keurig geregeld.
Geplaatst door op 8 sep. 2023 18:43
5 5
KOOP HIER GEEN AUTO, MIK DELIES IS EEN GESLEPEN OPLICHTER
Naast het verkopen van sloopautos, leugens en gedraai en geen enkele garantie.
Zelfs onder druk van advocaat em drerigende rechtzaak geen enkele respons als leugens.
WEES GEWAARSCHUWD VOOR DEZE LINKE LOETJE, MIK DELIES GENAAMD
Geplaatst door op 20 jan. 2023 17:07
5 5
Bij dit bedrijf een prachtige Saab cabrio 9.3 2.0 t uit het jaar 2002 gekocht. Goede communicatie en gemaakte afspraken zijn nagekomen. Klein bedrijf met gevarieerde autovoorraad. Mik en zijn collega's zijn prettig in de omgang, Ik zou met vertrouwen dit bedrijf bij vrienden en kennissen aanbevelen. En mocht er in de garantieperiode een technisch probleem ontstaan, dan heb ik er vertrouwen in dat het goed opgelost wordt. Bedankt!
Geplaatst door op 27 jan. 2022 8:23
5 5
Ik kom hier nooit weer gore vieze oplichters vorig jaar een auto gekocht
2000 euro maar zonder garantie maar...... mocht er wat mee zijn kon ik altijd terug komen
Na een week liep het blokje in de soep oorzaak slechte onderhoud
Na 3 keer bellen steeds maar weer smoesjes en had last van dementie
1500 euro was de schade voor herstel ik stelde voor om ieder de helft te betalen
Maar ook daarmee gingen ze niet akkoord ik moest maar zorgen dat ik de auto
Daar kreeg en gingen ze hem.daar repareren hoe dan met ductape ze konden hier terplekke
Gelijk een nieuwe motor erin zetten maar nee die vlieger gingn niet op dus
Uit eindelijk is die op de sloop terecht gekomen en 2000 euro minder
Ik had je die auto door je strot moeten douwen vuile huichelaar
Geplaatst door op 16 okt. 2021 17:15
5 5
Als je een auto daar wil kopen.. dan doen en beloven ze van alles
Maar als je na een paar maanden er iets mee krijgt....dan reageert Mik niet meer en word je totaal genegeerd
Dus koop daar nooit een auto! Mooie praatjes hebben ze daar alleen maar en verkopen rotzooi
Geplaatst door op 20 apr. 2021 15:15
5 5
wat een verschrikkelijk bedrijf is dit zeg.. op 24 november ben ik met een vriend van mij een auto wezen kopen maar alleen maar gedoe mee... nu al na 2 maanden!! ik koop hier nooit meer een auto!! mooiprater dat het is. ze hebben mooie verkooppraatjes en doen beloftes maar komen niks na.
KOOP HIER NOOIT EEN AUTO BIJ DEZE OPLICHTER!!
Geplaatst door op 19 jan. 2021 19:50
5 5
Vorige maand een peugeot 307 gekocht en hier ben ik ontzettend blij mee. Vriendelijke mensen en een professionele uitstraling. Een vakgarage die hun naam eer aan doet. De auto is in topconditie, zowel van binnen als van buiten. Een paar kleine garantie dingetjes die perfect zijn opgelost. Een mooie jonge voorraad voor degene die nog een auto zoekt. Ik raad hun aan en kom er zeker nog een keer voor mijn volgende bolide. Toppers! Bedankt Mik en collega's.
Geplaatst door op 23 dec. 2020 20:47
5 5
Ik kom geheel terug op mijn review van 7-7-20. Wat een oplichters zijn het daar. Een Peugeot 107 verkopen die (ondanks de rechtstreekse vraag of er schade mee was) toch schade heeft aan de deurstijl. Helaas heb ik dat niet gezien (plensbuien in de eerste maanden van het jaar, en ik stap nooit in aan de bijrijderskant). Kleurverschil en slecht gerepareerd. Alles bladdert er nu weer af.

Tijdens de APK in juni bleek dat de uitlaat alleen vast zat aan een ijzerdraadje! Sorry, maar als je zegt dat je de auto’s controleert als je verkoopt, ben je wel erg blind om dit niet te zien. Er bleken nog wel meer dingen niet in orde te zijn, waaronder de remblokken voor en de achterremmen.

Voor de verkoop was afgesproken dat de 2 achterbanden vervangen zouden worden, omdat de huidige banden te weinig profiel hadden en dus al niet door de keuring zouden komen. Wat hebben ze gedaan? Er banden opgezet die scheuren aan de binnenkant hebben zodat je dat niet ziet! Ik heb vanwege “het virus” er de afgelopen maanden zeer weinig mee gereden (nog geen 1000 km), en de auto staat ook niet de hele dag in de zon. Dus die scheuren moeten er al ingezeten hebben. En dan zegt Mik ook nog bij aflevering van de auto dat hij eerlijk zaken wil doen. Nou, my ass hoor!

Ik ben meerdere keren terug geweest vanwege de lekkage in de kofferbak (wat ook niet verteld wordt bij de verkoop). Een beetje kit erop en je wordt weer weggestuurd.
Ik heb uiteindelijk zelf mbv YouTube de lekkages kunnen verhelpen. En als ik dat kan, dan moeten ze bij een (goede) garage, zeker dat kunnen. Maar blijkbaar willen of kunnen ze dat bij Caroutlet niet.
Kortom, voor 3200,- heb ik een auto waar ik dus in het eerste halfjaar (en erg weinig gereden te hebben) al meer dan 900,- aan heb moeten “verspijkeren”.

Maar het ergste vind ik nog ze niet eerlijk zijn. Er kan altijd wel wat aan een auto mankeren, maar dat je me 2 slechte banden meegeeft en me met een uitlaat rond laat rijden die er bijna af kan donderen, een schade niet vermeldt, dan ben je wat mij betreft niet goed bezig. En dan druk ik me nog zacht uit. Ik ben ook niet meer teruggegaan naar deze charlatans, omdat ik geen vertrouwen meer in ze heb. Ik heb alles nu laten maken door een garage die ik wel vertrouw. Normaal gesproken ga ik altijd in overleg als er iets is, maar na zo’n slechte service heb ik me dat bespaard. Vertrouwenskwestie! Dus mijn advies: koop er nooit een auto!
Geplaatst door op 17 jun. 2020 11:38
5 5
Eind december een witte Peugeot 107 gekocht voor een leuke prijs. Goed gevoel bij de auto en hij rijdt prima. Helaas bleek er wat lekkage te zijn bij het 3de remlicht, een bekend prpbleem van deze auto's. Dit is keurig netjes gerepareerd zonder kosten. Prima service dus. Je koopt geen nieuwe auto, dus er kan altijd wat kapot aan gaan. Zolang je maar in gesprek blijft met elkaar, dan kan er vast een oplossing gevonden worden voor elk probleem!
Geplaatst door op 7 feb. 2020 11:18

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 103 reviews
. (78 positiefen25 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >