vergelijk, kies en maak een afspraak
Caroutlet Groningen

Caroutlet Groningen - groningen

105 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik kom geheel terug op mijn review van 7-7-20. Wat een oplichters zijn het daar. Een Peugeot 107 verkopen die (ondanks de rechtstreekse vraag of er schade mee was) toch schade heeft aan de deurstijl. Helaas heb ik dat niet gezien (plensbuien in de eerste maanden van het jaar, en ik stap nooit in aan de bijrijderskant). Kleurverschil en slecht gerepareerd. Alles bladdert er nu weer af.

Tijdens de APK in juni bleek dat de uitlaat alleen vast zat aan een ijzerdraadje! Sorry, maar als je zegt dat je de auto’s controleert als je verkoopt, ben je wel erg blind om dit niet te zien. Er bleken nog wel meer dingen niet in orde te zijn, waaronder de remblokken voor en de achterremmen.

Voor de verkoop was afgesproken dat de 2 achterbanden vervangen zouden worden, omdat de huidige banden te weinig profiel hadden en dus al niet door de keuring zouden komen. Wat hebben ze gedaan? Er banden opgezet die scheuren aan de binnenkant hebben zodat je dat niet ziet! Ik heb vanwege “het virus” er de afgelopen maanden zeer weinig mee gereden (nog geen 1000 km), en de auto staat ook niet de hele dag in de zon. Dus die scheuren moeten er al ingezeten hebben. En dan zegt Mik ook nog bij aflevering van de auto dat hij eerlijk zaken wil doen. Nou, my ass hoor!

Ik ben meerdere keren terug geweest vanwege de lekkage in de kofferbak (wat ook niet verteld wordt bij de verkoop). Een beetje kit erop en je wordt weer weggestuurd.
Ik heb uiteindelijk zelf mbv YouTube de lekkages kunnen verhelpen. En als ik dat kan, dan moeten ze bij een (goede) garage, zeker dat kunnen. Maar blijkbaar willen of kunnen ze dat bij Caroutlet niet.
Kortom, voor 3200,- heb ik een auto waar ik dus in het eerste halfjaar (en erg weinig gereden te hebben) al meer dan 900,- aan heb moeten “verspijkeren”.

Maar het ergste vind ik nog ze niet eerlijk zijn. Er kan altijd wel wat aan een auto mankeren, maar dat je me 2 slechte banden meegeeft en me met een uitlaat rond laat rijden die er bijna af kan donderen, een schade niet vermeldt, dan ben je wat mij betreft niet goed bezig. En dan druk ik me nog zacht uit. Ik ben ook niet meer teruggegaan naar deze charlatans, omdat ik geen vertrouwen meer in ze heb. Ik heb alles nu laten maken door een garage die ik wel vertrouw. Normaal gesproken ga ik altijd in overleg als er iets is, maar na zo’n slechte service heb ik me dat bespaard. Vertrouwenskwestie! Dus mijn advies: koop er nooit een auto!
Geplaatst door op 17 jun. 2020 11:38
5 5
Eind december een witte Peugeot 107 gekocht voor een leuke prijs. Goed gevoel bij de auto en hij rijdt prima. Helaas bleek er wat lekkage te zijn bij het 3de remlicht, een bekend prpbleem van deze auto's. Dit is keurig netjes gerepareerd zonder kosten. Prima service dus. Je koopt geen nieuwe auto, dus er kan altijd wat kapot aan gaan. Zolang je maar in gesprek blijft met elkaar, dan kan er vast een oplossing gevonden worden voor elk probleem!
Geplaatst door op 7 feb. 2020 11:18
5 5
Ga daar niet heen om een ​​auto te kopen. Bewaar je hardwerkgeld voor ergens anders. Caroutlet-fraudeur genaamd Delies, hij heeft me verkocht met een beschadigde katalysator. Na twee dagen nadat ik mijn auto had gekocht, zag ik een dashboardmotor-lichtbord. er is een code die me vertelt dat de katalysatorefficiëntie van mijn auto onder de drempelwaarde ligt. het betekent dat het niet goed werkt en beschadigd is. ik vraag me af hoe deze auto de APK-test pas een dag voordat ik hem kocht, heeft doorstaan. ik heb ze gebeld en een sms gestuurd, maar ze geven geen antwoord. Na vele malen geprobeerd te hebben, antwoordden ze en verwierpen ze mijn klacht.
Geplaatst door op 5 feb. 2020 9:09
5 5
Nog een reactie op het vorige bericht. Het ging om die mini cooper met rood dak en rode spiegels maar er is al een enkele discussie geweest bij jou in de zaak en volgens mij wilde jij mij niet eens helpen en als ik anoniem een reactie plaats wil je dat opeens wel klinkt niet echt logisch lijkt mij? Maar de kosten zijn al gemaakt en van jou kant zag ik niet echt een tegenmoetkoming terug en dat zal na dit bericht ook niet opeens veranderen en dat verwacht ik ook zeker niet van jou. Ik wilde mensen duidelijk maken dat caroutlet waardeloos is en dat ik heel veel geld ben verloren voor een tweedehands auto. Ik had van al dat geld waar ik keihard voor heb zitten werken ook anders kunnen besteden. ik ben nog maar een student dus dan weet je het wel!
Geplaatst door op 3 feb. 2020 11:37
5 5
Voor iedereen die hier een auto koopt doe het alsjeblieft niet. Heb vorig jaar hier een auto gekocht en er was veel aan mis! Ik schrok hier heel erg van en ben gelijk in actie gekomen want dit kan natuurlijk niet. Je word van het kastje naar de muur gestuurd en als het om geld gaat word je niet eens normaal te woord gestaan. Meneer mik probeert overal onderuit te komen met smoesjes ik
zou de smoesjes wel voor me houden want als je dat soort dingen verzint ben je ziek in je hoofd. Mijn auto heeft 5000 euro gekost en kon de auto voor 6500 euro laten repareren dit heb ik door een andere garage laten doen omdat ik caroutlet voor geen meter vertrouw lampjes begonnen al te branden toen ik de auto net had gekocht en toen ik thuis was gelijk laten controleren bij mijn garage in de buurt en ik schrok me dood wat er allemaal voor schade achter die auto weg kwam! Het heeft lang geduurd tot mijn auto helemaal gerepareerd was en er heeft veelte veel tijd ingezeten en na bijna een jaar met die auto bezig te zijn geweest en garage op en garage af te zijn gegaan is de auto nog steeds niet af en de rekeningen zijn opgelopen. Ik baal hier ontzettend van en wilde het alleen delen voor andere mensen maar ik wil caroutlet bedanken wat hij voor rotzooi auto's aan mensen verkoopt het is zelfs gevaarlijk om zulke auto's te verkopen! Spijtig dat mensen niet zijn te vertrouwen want het gaat wel om een auto en niet om een fiets bijvoorbeeld. Succes met nog meer mensen te naaien
Geplaatst door op 3 feb. 2020 10:34
Reactie van autobedrijf: Beste....., Wij schrikken erg van uw recensie en de hoge kosten die u heeft gemaakt. Zou u contact met ons op willen nemen zodat wij dit kunnen bespreken? U heeft deze recensie anoniem geplaatst, wij weten dus niet over welke auto het gaat. Met vriendelijke groet, Mik Delies
5 5
Mik, komt symathiek over , mooi prater,
maar afspraken na komen, onder de maat
, geeft er een andere draai aan dan Hij belooft
maakt niet Waar wat hij belooft
je moet er zelf constant achter aan bellen
anders krijg je niet wat hij belooft en duurt het enorm lang als je het nog voor elkaar krijgt.
Je Auto Niet Betalen, eerst afspraken nakomen door Mik.
Met zijn werkwijze, dupeert hij ook zn collega s
Geplaatst door op 16 nov. 2019 18:44
5 5
Mike is een vriendelijk persoon
Hij heeft goed mij geholpen om te kopen mijn eerste auto !
Goed service en goed kwaliteit! Bedankt Mike
Geplaatst door op 4 nov. 2019 12:12
5 5
Goede auto bedrijf een nissan pixo gekocht bleek iets mee te zijn alles gemaakt en een gratis leen auto rijd goed ga zo Door gr
Geplaatst door op 1 okt. 2019 21:07
5 5
Zeggen te weten wat ze verkopen. Monteur naar laten kijken tijdens testrit, van alles mis mee. Prima gasten die er werken, alleen geen verstand van wat ze verkopen. Als je hierheen gaat iemand meenemen/auto laten checken voordat je met een miskoop zit
Geplaatst door op 19 sep. 2019 17:29
Reactie van autobedrijf: Beste M. Poel, Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent naar aanleiding van uw bezoek. Al onze auto's worden voordat deze worden afgeleverd gecontroleerd in onze werkplaats en waar nodig gerepareerd. Wij gaan elk verkoopgesprek adviserend te werk en juichen elke vorm van aankoopkeuringen door derden toe! Heeft u opmerkingen of punten die anders moeten dan repareren wij deze veelal zonder dat u daar extra voor betaald en met veel plezier! Wij verkopen graag een keer een auto, twee keer een auto aan iemand verkopen geeft ons veel meer voldoening! Graag nodig ik u uit voor een kop koffie en een vriendelijk gesprek. Met vriendelijke groet, Mik Delies
5 5
Ik heb een zeer fraaie Ford Ka gekocht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de airco dat niet eenvoudig te verhelpen was. En ik had een krakende vering bij verkeersdrempels. Ik was best wel een vervelende klant moet ik toegeven. Maar Mik ging erg goed mee om en heeft me zeer schappelijk behandeld. Vervelende klant werd tevreden klant.
Geplaatst door op 4 sep. 2019 11:04
Reactie van autobedrijf: Beste Andre, Bedankt voor je positieve feedback! Wij vinden het fijn dat we je van een vervelende klant een tevreden klant hebben kunnen maken. Wij hiervoor graag onze best en hopen je in de toekomst weer te mogen bedienen. Groet, Mik Delies

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 105 reviews
. (79 positiefen26 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >