vergelijk, kies en maak een afspraak
Carteam Helm Garage

Carteam Helm Garage - Den Haag


SCORE UIT 644 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

644 reviews geplaatst waarvan 94 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Afspraak gemaakt voor reparatie airco, bij aankomst direct een snelle diagnose, een transparante prijsopgave en planning meegekregen. Reparatie is snel en binnen opgegeven kosten uitgevoerd. Erg tevreden!
Geplaatst door op 6 aug. 2020 19:39
2 van de 2
Ben hier onverwachts terecht gekomen en werd snel en uitstekend geholpen. Daar de reparatie een tijd kon duren mocht ik gebruik maken van een leenauto. Een fijne service.
Dit wordt mijn vaste garage!
Geplaatst door op 2 aug. 2020 10:20
2 van de 2
Werd iedere keer vriendelijk aan de telefoon, te woord gestaan.
Toen ik binnenkwam, werd ik vriendelijk gegroet, werd me koffie/thee aangeboden, vervolgens mocht ik plaatst nemen.
Daarna kwam er een monteur naar me toe, ook heel vriendelijk. Werd anel geholpen. Derest van mijn banden waren ook nog een opgepomd. Kwam alleen voor mijn achterbanden.
Geplaatst door op 30 jul. 2020 15:42
2 van de 2
Voor de eerste keer geweest voor APK, een en ander moest nog gebeuren. Fijn dat ik gebruik kon maken van leenauto.
Geplaatst door op 29 jul. 2020 14:46
2 van de 2
Zelf bezig geweest met het vervangen van de schijfremmen. Deze zaten muurvast en niet los te krijgen. Een belletje en met een paar dagen kon ik terecht. Een nette en vlotte behandeling. En niet onbelangrijk de factuur viel reuze mee.
Geplaatst door op 22 jul. 2020 21:09
2 van de 2
kort samengevat; een woord een woord een daad een daad
Geplaatst door op 18 jul. 2020 14:04
2 van de 2
Immer tevreden met Helm garage. Een aanrader.
Geplaatst door op 15 jul. 2020 22:36
2 van de 2
Familiebedrijf, hebben plezier in hun werk en dat delen ze graag met je auto :-) Je kunt er overigens ook voor een goede prijs een auto / bestelbus huren.
Geplaatst door op 8 jul. 2020 13:52
2 van de 2
Ik reed een band lek en kon langs komen wanneer ik wilde. Ter plekke werd ik snel en vriendelijk geholpen. De afgelopen jaren is dit mijn vaste garage geworden. Men is altijd vriendelijk en behulpzaam en ik heb nooit het idee dat men er op uit is om me een poot uit te draaien.
Ze zitten sinds hun verhuizing voor mij wat verder weg. Maar omdat het mogelijk is om een leenauto mee te krijgen blijf ik hier komen.
Geplaatst door op 7 jul. 2020 22:28
2 van de 2
belletje van te voren met goede uitleg en kosten en het probleem waar ik voor was gekomen is opgelost
Geplaatst door op 30 jun. 2020 19:29

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 644 reviews
. (640 positiefen4 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >