vergelijk, kies en maak een afspraak
Carteam Helm Garage

Carteam Helm Garage - Den Haag


SCORE UIT 588 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

588 reviews geplaatst waarvan 86 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ietwat lastige klus - super opgelost. Leenauto of fiets als vervangend vervoer is ook allemaal geen probleem. Dank + beste groet!
Geplaatst door op 21 jan. 2020 13:57
2 van de 2
Ik kom hier nu een paar jaar en voor mij geen andere garage meer. Een eerlijk en capabel familiebedrijf met mooie grote werkplaats en ook huurauto's en bussen mocht het eens nodig zijn. Helemaal top.
Geplaatst door op 18 jan. 2020 18:10
2 van de 2
Goede vriendelijke service tegen een net tarief
Geplaatst door op 15 jan. 2020 20:16
2 van de 2
Snel en goed. Vriendelijke mensen. De reparatie viel een stuk goedkoper uit dan begroot. Nog niet de helft van wat het bij smart zou kosten.
Geplaatst door op 14 jan. 2020 23:54
2 van de 2
Correcte afhandeling, goede informatie en vriendelijke behandeling.
Geplaatst door op 5 jan. 2020 22:32
2 van de 2
Enorm goede service en altijd uitgebreide uitleg wat en waarom er iets moet gebeuren. Goed advies en zeer kundige mensen. Zelfs nu ze verhuisd zijn naar een ander gedeelte van Den Haag, mooi pand trouwens, blijf ik hier toch naar toe gaan.
Geplaatst door op 21 dec. 2019 19:00
2 van de 2
Kom al weer jaren bij Helm garage en altijd goede service en vakkundig onderhoud. Ze denken echt met de klant mee en voeren werkzaaamhedeb heel nauwkeurig en correct uit. Prijs/kwaliteit is prima on orde en de nieuwe lokatie aan de Zilverstraat is prachtig. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.
Geplaatst door op 19 dec. 2019 12:12
2 van de 2
Kleine beurt gedaan , alleen al de gezelligheid, koffie , het hondje , en lekker Rick op z n vingers gekeken tijdens de beurt,ik voelde me echt thuis op deze mooie locatie , en ja , de kwaliteit is toch al jaren en jaren top daar ,,, ik kan weer lekker met mijn herder naar alle bossennen stranden scheuren !!
Geplaatst door op 17 dec. 2019 15:37
2 van de 2
Prettige benadering van ons als klant. Werk wat er gedaan is, ziet er goed en netjes uit! Afspraak maken duurde geen weken, maar 2 dagen
Geplaatst door op 13 dec. 2019 19:38
2 van de 2
Prima!
Geplaatst door op 5 dec. 2019 17:56

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 588 reviews
. (584 positiefen4 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >