vergelijk, kies en maak een afspraak
Carteam Helm Garage

Carteam Helm Garage - Den Haag


SCORE UIT 635 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

635 reviews geplaatst waarvan 92 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Familiebedrijf, hebben plezier in hun werk en dat delen ze graag met je auto :-) Je kunt er overigens ook voor een goede prijs een auto / bestelbus huren.
Geplaatst door op 8 jul. 2020 13:52
2 van de 2
Ik reed een band lek en kon langs komen wanneer ik wilde. Ter plekke werd ik snel en vriendelijk geholpen. De afgelopen jaren is dit mijn vaste garage geworden. Men is altijd vriendelijk en behulpzaam en ik heb nooit het idee dat men er op uit is om me een poot uit te draaien.
Ze zitten sinds hun verhuizing voor mij wat verder weg. Maar omdat het mogelijk is om een leenauto mee te krijgen blijf ik hier komen.
Geplaatst door op 7 jul. 2020 22:28
2 van de 2
belletje van te voren met goede uitleg en kosten en het probleem waar ik voor was gekomen is opgelost
Geplaatst door op 30 jun. 2020 19:29
2 van de 2
Uitstekende en zeer vriendelijke service! Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Geplaatst door op 25 jun. 2020 16:47
2 van de 2
Mijn remschijven en remblokjes moesten worden vervangen en had al zelf de onderdelen.
Door de medewerkers van Car Helm garage vervangen + ze bellen mocht er toch wat zijn.

Top service!
Geplaatst door op 20 jun. 2020 13:25
2 van de 2
prima no nonsens tent met verstand van zaken en net personeel
Geplaatst door op 19 jun. 2020 18:02
2 van de 2
Very friendly and helpful personnel. They make an effort to help you and give you good advice. I’m coming back to this garage again.
Geplaatst door op 17 jun. 2020 0:08
2 van de 2
Fijne no nonsense garage, zeker aanrader: betrouwbaar, duidelijke en fatsoenlijke prijzen naast goede kwaliteit.
Geplaatst door op 17 jun. 2020 0:00
2 van de 2
Transparant, kennis van zaken, goede service, ik ben blij.
Geplaatst door op 15 jun. 2020 13:42
2 van de 2
Wij kwamen hier terecht toen onze auto"raar" deed.. de auto werd gelijk uitgelezen, en er werden direct opties en prijzen genoemd...we wisten direct waar we aan toe waren..
Top garage en fijn en vriendelijk personeel.. wij blijven hier in onderhoud en APK met onze auto
Geplaatst door op 12 jun. 2020 19:07

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 635 reviews
. (631 positiefen4 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >