vergelijk, kies en maak een afspraak

1 review geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik ben naar een occasion gaan kijken bij Content. Eerst gebeld om een afspraak te maken voor een bezichtiging en een proefrit.

Daar aangekomen de auto bekeken met de verkoper. Ik werd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Daarna zijn we met de verkoper om de tafel gaan zitten en hebben we de inruil van onze huidige auto besproken. Niet een bijzonder hoge inruilprijs, maar al met al was de uiteindelijke bijbetalingsprijs acceptabel. De proefrit met de auto zou doorslag moeten geven of het de moeite waard was om zoveel geld te spenderen aan een auto.

Toen wilde de verkoper ineens een soort toezegging van me dat ik de auto zou kopen als de proefrit zou bevallen. Ik heb aangegeven dat ik sowieso geen toezeggingen wil doen, en al helemaal niet vóór een proefrit. Zeker omdat het hier een echte rijdersauto betreft zou dit echt belangrijk zijn. Ik wil graag nog een nachtje slapen voordat ik een beslissing maak over een nieuwe auto, te meer om het initiële enthousiasme wat te laten koelen om plaats te maken voor rede.

De verkoper stond er op dat ik eerst maar eens na ging denken of ik de auto wel wil kopen na een proefrit en dat ik later dan eens terug zou komen. Ik heb nogmaals aangegeven dat ik geen toezeggingen doe voor ik in een auto gereden heb, maar de verkoper wilde me echt niet laten rijden.

Ik ben toen boos en teleurgesteld vertrokken. Jammer, want ik vond de auto echt leuk en had hem graag willen kopen, maar als ik niet eens een proefrit mag doen dan verkopen ze de auto maar lekker niet.
Geplaatst door op 2 jan. 2015 19:20

Review dit bedrijf!

1 review
. (0 positiefen1 negatief