vergelijk, kies en maak een afspraak
De Goede Automobielassociatie

De Goede Automobielassociatie - Stompetoren

7 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik heb een Renault Megane bij De Goede gekocht.
In het aankoop proces eerst over de prijs gesproken. Bij een principe overeenstemming over de prijs pas de proefrit gemaakt. Uiteraard werd de koop pas definitief nadat de proefrit naar tevredenheid was verlopen.

De prijsonderhandelingen gingen niet soepel, maar waren zeker niet vervelend. Ik wil niet te veel betalen en de verkoper wil natuurlijk een goede marge halen.

Ik heb naar mijn overtuiging een correcte prijs betaald en ben wat dat betreft tevreden.

Standaard De Goede garantie is 3 maanden op arbeidsloon. Ook dat was deel van de afspraak.

Helaas bleek kort na de aankoop de auto (na 1,5 week) onverwacht een aantal grote en kostbare problemen te hebben. Alle 4 de verstuivers (diesel) moesten vervangen worden en de kopppeling met 4 massa-vliegwiel bleek ook aan vervanging toe.

Dit is door De Goede keurig opgelost. "Wij verkopen u een goede auto en zo snel na de aankoop mag dit niet gebeuren. Wij zorgen dat het gerepareerd wordt."

Deze prijzige reparatie werd onder volledige garantie uitgevoerd. Dit geeft mij wel vertrouwen in dit garagebedrijf en als ik aan een nieuwe auto toe ben, zal ik zeker bij De Goede binnen kijken.

Marcel
Geplaatst door op 20 aug. 2019 19:02
1 van de 2
Walgelijke manier van verkopen door mijnheer Dick arrogantie ten top
Geplaatst door op 30 sep. 2018 8:59
2 van de 2
Fa.de Goede maakt zijn naam waar,wij hebben al diverse auto,s hier gekocht en altijd correct behandeld
Zelfs een autootje gekocht zonder garantie MAAR bij kleine reparaties gewoon garantie,
Grote dealers kunnen een voorbeeld nemen aan het GRATIS LEENAUTO systeem
Ook met zomaar zonder afspraak langs komen GEEN probleem,als het kan gelijk helpen
Top bedrijf ondanks sommige laffe anonieme revieuws
Geplaatst door op 10 mei 2017 14:33
1 van de 2
Wat een slechte service. Wel iets verkopen maar erna de afspraken niet na komen. Proberen overal onderuit te komen. Een groot flut bedrijf.
En als je verder kijkt op andere website's kom je nog veel meer slechte reviews tegen!
Dus mensen kijk alstublieft verder als dit bedrijf
Geplaatst door op 17 nov. 2015 10:22
2 van de 2
Ik zag via autoschout24 dat De Goede een de auto had staan waar ik al een tijd naar op zoek was. Ik was al bij 3 andere van dit model wezen kijken maar die voldeden niet aan mijn verwachtingen.

Als vierde ben ik naar de goede gegaan en de auto zag er super strak en netjes uit! Voledige onderhouds historie was bekent, alle boekjes en sleutels waren aanwezig! En dat allemaal voor een van de goedkoopste die ik op internet kom vinden!

Verkoper Andre heeft me de auto goed laten zien en heeft alles met mij doorgesproken.

Ondertussen heb ik al heel wat kilometer met de auto gereden en ben er nogsteeds super tevreden mee!

Een aanrader dit!
Geplaatst door op 24 jan. 2015 21:12
1 van de 2
Alles was fout of slecht gedaan van: de verkeerde onderdelen gemonteerd, tot slecht gemonteerd waardoor als gevolg weer andere dingen stuk gingen wat ze dan ontkende. Het was fout op fout kan gebeuren maar herstel dan je fouten, maar nee; toen werden ze echt onbeschoft. Dit is zo'n garage die denkt dat hun adem toch langer is dan die van de KLANT en de klant weg naar zijn recht toch niet kent of teveel moeite vindt. Want laten we wel zijn dit heeft maanden geduurd en was een uiterst vervelende ervaring. Met dank aan garage de SLECHTE (Goede).e (slechte) clichés uit de branch helemaal waar gemaakt!!!!
Geplaatst door op 9 nov. 2014 15:59
Reactie van autobedrijf: Goededag, jammer dat u niet uw eigen naam gebruikt dan had ik contact met u op kunnen nemen maar dat wil u dus duidelijk niet en had ik hier op kunnen reageren/oplossen maar mijn voorkeur gaat altijd uit naar gelijk oplossen. Om via dit medium te gaan gokken wie ik denk dat u bent gaat mij te ver. Vind het ook jammer dat er niet concreet gezegd wordt wat we fout hebben gedaan, ook wij leren nog elke dag. Wij hebben vier 1ste monteurs met apk diploma en ik zal niet zeggen dat er nooit wat mis gaat maar dan wordt dat gelijk kosteloos opgelost. Wij geven op alle reparatie's Bovag-garantie. Hiernaast verkopen wij ook nog ruim 1000 bedrijfs- en personenauto's per jaar en die klanten zijn naar mijn weten allemaal tevreden, want daar streven wij elke dag weer naar. Met vriendelijke groeten Marcel v.d. Oever
2 van de 2
het is daar gewoon GOED het is al mijn vierde auto die ik daar heb gekocht. DE GOEDE SERVICE TOP


Geplaatst door op 31 mei 2012 13:46

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 7 reviews
. (4 positiefen3 negatief