vergelijk, kies en maak een afspraak
den Haan Strijen

den Haan Strijen - Strijen

535 reviews geplaatst waarvan 109 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
vanaf opa de Haan tot nu bij team de Haan alleen maar top service gewoon een goed bedrijf
Geplaatst door op 30 mei 2021 8:13
2 van de 2
Mijn Fiatje 500 stond plotseling helemaal stil. Ze wilde niet meer. Met Hemelvaartsdag hebben we haar naar de garage toegesleept. Vrijdag super vriendelijk te woord gestaan, en alle mankementen zijn verholpen. Sterker nog, zo lekker als nu heeft ze nog nooit gereden. Als klap op de vuurpijl hebben ze de Fiat500 zaterdag netjes thuis gebracht omdat ik geen vervoer hun kant op had.

Hulde voor dit team. Wij komen zeker terug!!!
Geplaatst door op 18 mei 2021 19:37
2 van de 2
Hele fijne garage. Goede service, aardige mensen. Helemaal top en lokaal.
Geplaatst door op 29 apr. 2021 19:53
2 van de 2
Wij hebben onze camper ( Fiat Ducato ) gebracht voor een beurt, APK en wij hebben de distributieriem laten vervangen. Wij bezitten een grote Camper ( 8.45 meter en leeg 3700 kg ) Den Haan Strijen heeft alles keurig uitgevoerd en buitengewone service geleverd. Een topbedrijf wat de afspraken goed nakomt.
Geplaatst door op 24 apr. 2021 19:43
2 van de 2
Zoals altijd super netjes en vakkundig geholpen!
Geplaatst door op 15 apr. 2021 18:12
2 van de 2
Kwam voor APK, auto was snel klaar, ik werd keurig gebeld met duidelijke informatie over de zaken die aandacht verdienden aan mijn auto.
Geplaatst door op 3 apr. 2021 17:58
2 van de 2
Goede en snelle service.
Vastgelopen remblokken, auto snel (en gratis) opgehaald en gerepareerd.
Geplaatst door op 21 mrt. 2021 11:07
2 van de 2
Fijne service, altijd overleg voordat er iets uitgevoerd wordt, dat voorkomt verrassingen. En voor het afrekenen wordt de factuur netjes gespecificeerd en zowel mondeling als per mail toegelicht. Zelfs de vervangen onderdelen worden getoond. Alles helder en transparant. Fijn dat de auto netjes gewassen wordt. Kortom: Prima service!
Geplaatst door op 17 mrt. 2021 21:05
2 van de 2
Echt hele goede service en aanrader voor iedereen.
Geplaatst door op 14 mrt. 2021 12:06
2 van de 2
wat een snelle service ,garantie was verstrekken maar werd gewoon gerepareerd en de wagen werd nog thuis gebracht ook super bedankt
Geplaatst door op 11 mrt. 2021 10:32

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 535 reviews
. (533 positiefen2 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >