vergelijk, kies en maak een afspraak
Dhz Garage De Boorder

Dhz Garage De Boorder - Lelystad

15 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Aparte man , staat op de site en op de deur, 9 uur 's ochtends geopend, sta ik daar om 5 over negen, zegt hij doodleuk dat ik een kwartier moet wachten, zitten lekker aan de koffie, bied mij geen koffie aan, maar okay, uiteindelijk tot kwart voor 10 moeten wachten voordat ik naar binnen mocht rijden, daarna geen enkele uitleg over werking 2 koloms hefbrug, maar met eigen inzicht toch uit gekomen, de vloer is ontzettend stoofig, volgens mij al jaren geen bezem of dergelijke door heen gedaan, kortom , ik ga hier niet meer naar terug, rij volgende keer wel naar Almere.
Geplaatst door op 5 nov. 2020 16:41
5 5
Kom al jaren bij Ab en tot op heden altijd een eerlijke en goede service gehad.
Geplaatst door op 20 okt. 2016 7:52
5 5
Gisteren mijn auto APK laten keuren en meteen even een beurt met 2 nieuwe banden laten doen. Auto s'ochtends gebracht en aan het einde van de dag weer opgehaald. Goed geregeld allemaal!
Geplaatst door op 11 mei 2016 11:27
5 5
Ik lees nu het verweer van mijn klacht. Toen ik om een bon vroeg werd er wel degelijk gezegd dat er dan btw bij komt! Het lager was niet stuk en als ik naar Brezan ga koop ik wel degelijk de onderdelen goekoper. De garage is een grote rommel en komt niet serieus over. Slechte zaak dat ze zo reageren.
Geplaatst door op 14 mrt. 2016 17:47
5 5
Onze auto, Astra GTC, heeft een grote beurt, verversen olie filters etc, gehad.
Plus distributiesnaar vervangen en APK keuring.
Het geheel is naar tevredenheid.
Geplaatst door op 24 okt. 2015 19:00
5 5
Weer zeer goed en gastvrij geholpen!
Paar kleine dingen voor de APK, kon ik meteen zelf verhelpen..
Werd goed bijgestaan en zijn echt mensen met verstand van auto's!
Onderdelen werden meteen besteld en waren er binnen een uur en gewoon voor een normale prijs.
Aardige mensen en heerlijk zelf sleutelen, echt alle soorten gereedschap zijn aanwezig en ik werd er gezellig bij gevraagd in de pauze met lekkere koffie en een koekie.

Wederom bedankt! (Blauwe Citroen xsara station met nieuwe APK)
Geplaatst door op 24 jul. 2015 17:25
5 5
Nu twee keer voor APK geweest. Ab rekent een normaal tarief voor de APK maar hij keurt eerlijk. Ook duidelijke uitleg. Keurt niet voor extra omzet wat hier in Lelystad veelvuldig plaatsvindt maar gewoon volgens het boekje. Aanrader dus. Tot nu toe altijd zonder afspraak binnen komen vallen en werd gelijk geholpen. Fijn adres
Geplaatst door op 14 jun. 2015 21:30
5 5
Heb al verschillende auto's voor onderhoud gehad bij ab .
Altijd eerlijk en snel geholpen . Betreft prijzen is ab eerlijk .
Ik vertrouw mijn auto 100 procent toe aan Ab.
Ik ben zeer tevreden .
Ook nu ik weer een andere auto heb .zal ik de beurten bij hem laten doen .
Geplaatst door op 7 jun. 2014 10:43
5 5
Vorige week storing gekregen met mijn Vw passat CC, auto wou op gegeven moment niet meer starten. ANWB gebeld en die konden het niet ter plekke oplossen dus naar garage gebracht via ANWB. Na uitlezen bij Ab bleek dat de krukas positie sensor stuk was. Nadat deze vervangen was liep de auto weer goed.

Pluspunten: Snelle Service en eerlijk.
Nadelen: Geen koffie automaat dus moest zelf koffie zetten tijdens het wachten.
Geplaatst door op 19 feb. 2014 4:18
5 5
Als je wat wil repareren kan dat alleen met zijn onderdelen die veel te duur zijn. Bij APK was weer lager stuk. Jaja, naar andere APK gegaan en rij nu al weer drie jaar met zelfde lager. Vraag je bonnetje, dan komt er ineens btw bij, ook als je wilt pinnen. Dus geen garantie en alles zwart.
Geplaatst door op 14 feb. 2014 9:16
Reactie van autobedrijf: Beste P. van Dijk, Ten eerste willen wij zeggen dat we het jammer vinden om dit te lezen, wij kunnen ons alleen niet helemaal vinden in uw bericht. Alle onderdelen die wij leveren zijn dezelfde prijs als bij Bijv. Brezan of Ferwerda, wij hopen dat u begrijpt dat wij onderdelen niet tegen dezelfde prijs kunnen leveren als dat u ze kan vinden op internet. Immers wij willen en moeten ook nog iets verdienen. Het rare aan uw verhaal vinden wij het "extra betalen van BTW bij een bon en het "pinnen". Bij ons krijgt u altijd een bon als u hierom vraagt en natuurlijk is de prijs hetzelfde als zonder bon. Wij moeten immers ook alles bij de belastingdienst tonen. Het verhaal van pinnen kan niet kloppen! Wij hebben nog nooit een pin automaat gehad! Misschien wilt u eens langskomen om dit mis verstand op te lossen? Met vriendelijke groet, Autobedrijf de Boorder

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 15 reviews
. (11 positiefen4 negatief

< 1 2 >