vergelijk, kies en maak een afspraak
Dhz Garage De Boorder

Dhz Garage De Boorder - Lelystad

15 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Zowel zakelijk als privé hier altijd mijn auto's laten keuren en onderhouden en tevreden hierover. Niet te duur en altijd meteen paraat als er een snelle reparatie moet plaatsvinden
Geplaatst door op 18 jul. 2013 7:48
5 5
Ik ben met defecte airco van mijn Renault Scenic naar deze doe het zelf garage gegaan, door een eerder druktest wist ik dat mijn systeem lek was. Ik heb Ab toen direct verteld dat ik het plan had de condensor te vervangen met de droger voordat ik weer een druktest liet doen. Hij wist mij te overtuigen dit niet te doen en hem te vullen. De airco heeft het één dag gedaan en was toen weer helemaal leeg. Bij het volgend bezoek zijn we er achtergekomen dat de condensor hartstikke lek is en dit eigenlijk erg eenvoudig gevonden had kunnen worden tijdens de 1e druktest door bij door alle verdachte onderdelen zeep te spuiten.
Voor het vullen heb ik €90 betaald wat al een behoorlijk bedrag is als je al het sleutel werk zelf doet. Ik heb de defecte materialen zelf vervangen en heb Ab gevraagd het systeem weer af te persen op mijn kosten maar dan wel een nieuwe vulling van hem te verwachten. Zijn reactie hierop is dat ie niet voor niets gaat werken en gooit de hoorn er op. Ik vind het erg jammer, ik dacht iemand gevonden hebben die mij zou helpen, maar hij is alleen op geld uit en staat niet achter z'n werk. Ik raad niemand aan hier nog te komen.
Geplaatst door op 25 jun. 2012 19:00
5 5
Terwijl het nieuwste computerprogram niet duidelijk aangaf wat de storing van mijn Opel Astra GTC mankeerde (bobine problemen) wist Ab toch de storing te vinden en te verhelpen!
Geplaatst door op 5 jun. 2012 17:21
5 5
Eerlijk advies gehad van de eigenaar, en ben met een kleine reparatie weer op pad!
Geplaatst door op 29 mei 2012 11:57
5 5
Ben bij deze garage geweest afgelopen week en de service was goed net zoals de prijs en reparatie. Ik kom zeker weer terug.
Geplaatst door op 13 mrt. 2012 7:56

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 15 reviews
. (11 positiefen4 negatief

< 1 2 >