async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Dorpsgarage Elshof

Dorpsgarage Elshof - Eerbeek & Brummen


SCORE UIT 200 REVIEWS

Uitstekend 9,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

200 reviews geplaatst waarvan 41 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Duidelijke afspraken over welke werkzaamheden worden uitgevoerd en hoeveel het gaat kosten. Zowel mijn fiat punto als mijn peugeot 308 breng ik hierheen. Geen problemen gehad met de uitgevoerde werkzaamheden, alles was op tijd klaar en de rekening werd aangepast naar de afgesproken prijs.

Geplaatst door op 19 mrt. 2018 12:03
2 van de 2
perfecte service, vriendelijk, deskundig, betrouwbaar.
Echt een aanrader!
Geplaatst door op 19 mrt. 2018 11:45
2 van de 2
Heerlijk transparant.
Geven aan wat niet goed is voordat je toestemming geeft om het te vervangen. Duidelijk hoe lang ze waar mee bezig zijn geweest en zeker niet duur.
Geplaatst door op 14 mrt. 2018 10:45
2 van de 2
keurig bedrijf ,goede uitleg,komen afspraken na,maar wat zekers een pluspunt is ,ze laten de kapotte onderdelen zien ,wordt netjes gebeld wat er moet gebeuren
zekers een AANRADER wij komen zekers terug !!!
Geplaatst door op 5 mrt. 2018 19:43
2 van de 2
Aardige mensen. Ze luisteren, denken mee, verlenen extra service, geeft een heel goed gevoel! Dank. Super!
Geplaatst door op 5 mrt. 2018 10:02
2 van de 2
Topservice!
Geplaatst door op 24 feb. 2018 0:00
2 van de 2
Aardige lui, snelle service, betrouwbaar. Aanrader!
Geplaatst door op 21 feb. 2018 20:31
2 van de 2
Toppers, super fijne service . En absoluut vakmensen, eerlijk en betrouwbaar.
Geplaatst door op 14 feb. 2018 19:00
2 van de 2
top service en altijd staan ze voor je klaar super vriendelijk personeel
Geplaatst door op 28 jan. 2018 12:25
2 van de 2
Prima geholpen. Fijn dat jullie een half uur voor de officiële openingstijd al aanwezig zijn. Keurig ontvangen en gebeld over reparaties/vervangingen. Bijzonder tevreden. We komen graag nog eens terug als het nodig is.
Geplaatst door op 26 jan. 2018 19:20

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 200 reviews
. (200 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >