async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Dorpsgarage Elshof

Dorpsgarage Elshof - Eerbeek & Brummen


SCORE UIT 200 REVIEWS

Uitstekend 9,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

200 reviews geplaatst waarvan 41 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
de voor ons voordeligste reparatie gezocht, snel en vooral vriendelijk
Geplaatst door op 9 mei 2017 3:24
2 van de 2
Snelle en goede diagnose ,vriendelijk personeel en goede prijs .
Geplaatst door op 5 mei 2017 19:15
2 van de 2
Een echte vakgarage waar men klantvriendelijkheid duidelijk belangrijk vind. Fijne communicatie, maken goed duidelijk wat ze precies gedaan hebben door middel van checklist en foto's, overleggen alles wat iets meer geld zal gaan kosten dan verwacht, eerlijke prijzen, absoluut niet te duur en ook nog eens een nette leenauto. Deze garage komen we dus de volgende keer absoluut weer, helemaal top!
Geplaatst door op 26 apr. 2017 19:49
2 van de 2
Netjes gebeld door garage voor afspraak, goed overleg, snelle afhandeling. Eind van de dag weer ophalen. .Bovenal vriendelijke mensen. Helemaal top
Geplaatst door op 26 apr. 2017 14:37
2 van de 2
Onderhoud goed uitgevoerd, extra kosten van tevoren besproken, nette prijs.
Geplaatst door op 13 apr. 2017 9:28
2 van de 2
Heldere en duidelijke service. Afspraken worden nagekomen. Gratis leenauto (muv benzine). Prima uitleg van de rekening en de staat van het voertuig. Erg schone en nette werkplaats. Voorbeeld voor veel andere bedrijven. Top.
Geplaatst door op 13 apr. 2017 7:41
2 van de 2
Echt een fijne garage, prijs-kwaliteitverhouding is uitmuntend. idem het klantencontact en vooraf overleg met de klant.Het is duidelijk dat ze hier van hun werk en auto's houden en dat is wat ik zoek in een garage.
Geplaatst door op 30 mrt. 2017 19:35
2 van de 2
Vandaag had de auto geen zin meer, als. Ik gas gaf begon hij te schudden en trillen maar ik ging geen stap harder. Met horten en stoten naar de garage, ik had geen afspraak maar dit waa geen enkel probleem. De computer werd uitgelezen en na een proefrit van nog geen 100 meter wist de monteur direct wat het was. 1 bobine bleek stuk, hij had nog een gebruikte liggen en de auto liep direct als een zonnetje. Kosten 0, 00 niks. De reden dat ik Elshof boven de Peugeotgarage heb verkozen is weer bevestigd. Ook mijn zakelijke. Auto gaat hier tegenwoordig heen. Kortom… voor echt klantgevoel, service en vakmanschap is er geen be betere garage
Geplaatst door op 21 mrt. 2017 19:59
2 van de 2
Riem kapot. Zaterdag auto gebracht door anwb. Super snel gerepareerd vandaag maandag al weer klaar.
Huurauto mee gekregen voor het weekend. Fijn eservice.
Geplaatst door op 20 mrt. 2017 20:10
2 van de 2
super snel een garage waar je van op aan kunt betrouwbaar en zeker een 10 voor klantbinding ga zo door dan blijf ik klant bij garage Elshof.
Geplaatst door op 4 mrt. 2017 16:32

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 200 reviews
. (200 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >