async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Dorpsgarage Elshof

Dorpsgarage Elshof - Eerbeek & Brummen


SCORE UIT 200 REVIEWS

Uitstekend 9,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

200 reviews geplaatst waarvan 41 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Deze mannen weten hoe een klant zich wil voelen.
Met een smile en kennis van zaken fixen ze elk probleem.
Top mannen, ik wou dat alle dienstverlenende bedrijven zo deden, dan is de wereld een stuk plezieriger.
Geplaatst door op 24 okt. 2016 19:07
2 van de 2
Altijd vriendelijke en behulpzame mensen die goed zijn in hun vak.
Geplaatst door op 20 okt. 2016 10:04
2 van de 2
Prima service
Geplaatst door op 18 okt. 2016 10:18
2 van de 2
Belde en kon direct terecht...super fijn. Leen auto stond klaar zodat ik toch met de Kids naar zwemles toe kon...
Geplaatst door op 29 jul. 2016 22:33
2 van de 2
Al veel goede verhalen over gehoord dus ook maar eens geprobeerd. twee keer geweest nu, 1x voor onderhoud en 1x voor vervanging airco condenser.
beiden keren ervaring zeer positief, keurig opgeruimd en verzorgd bedrijf, heldere communicatie, uiterst vriendelijk personeel en fatsoenlijk prijsniveau. volgende keer weer.
Geplaatst door op 11 jul. 2016 22:15
2 van de 2
Onze eerst echte kennismaking met autobedrijf Elshof.
Ontzettend vriendelijk en vooral eerlijk personeel! Open en transperant.
We werden snel geholpen en teruggebeld.
De prijs/ kwaliteit ook dik tevreden over.
Wij zijn erg tevreden en komen graag terug!
Geplaatst door op 4 jul. 2016 19:57
2 van de 2
zeer goed, vriendelijk en betaalbaar
Geplaatst door op 17 mei 2016 20:05
2 van de 2
Prima garage, zeer netjes en idd gezellige inrichting. Werken zeer nauwkeurig.
Geplaatst door op 13 mei 2016 8:43
2 van de 2
Perfect geholpen. We komen zeker terug. Houden zo!
Geplaatst door op 18 mrt. 2016 9:43
2 van de 2
Supergoede garage! Ze doen wat ze beloven, houden je op de hoogte en werken snel en effectief. Bovenal is het ook nog eens een gezellige garage :-)
Geplaatst door op 8 mrt. 2016 15:13

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 200 reviews
. (200 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >