vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Easy Driving - Apeldoorn

45 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
paar jaar terug een Nissan Note gekocht. Vond het een prettig bedrijf. Bedrag was redelijk, en nog steeds rij ik met plezier in deze auto. Vanuit Rotterdam auto opgehaald. Vriendelijke mensen die alles keurig hebben geregeld. Als ik weer ga zoeken voor een auto kijk ik ook op de site bij Easy Driving Apeldoorn.
Geplaatst door op 22 dec. 2017 19:12
1 van de 2
Vorig jaar een auto gekocht bij driving cars. Lekker naief, blind starend op een VW Scirocco. Achteraf bleek dat er niks eerlijk was aan het voertuig. Km stand terug gedraaid, rem schijven krom, zuigers krom en de cilinderkop na 3 weken defect. Mailen, bellen, elke keer een K smoes. Dochter zwanger, last van grote teen, aanhangsel in ziekenhuis, bla bla bla. 2 aangetekende poststukken verder blijkt het bedrijf van de aardbodem verdwenen te zijn. En daar kwam opeens een easy driving uit de grond! Wat een toeval.. ook hier heet de eigenaar Berends, en na wat speurwerk blijkt de eigenaar van dit bedrijf
, net als de eigenaar van driving cars, op de kostverloren te wonen. En nu is de zaak opeens dicht wegens een verdenking? Kom op zeg, de manier waarop ze hier alleen al reageren op negatieve recensies zegt genoeg. Snel geld maken. Witwassen. En hem dan smeren. Koop nooit geen auto in Apeldoorn, en al helemaal niet als de bedrijfsnaam ook maar iets van "driving" bevat.
Geplaatst door op 16 sep. 2017 12:57
2 van de 2
In augustus 2016 zocht ik een BMW 325i. Nergens een geschikte kunnen vinden. Bij Easy Driving stond er één precies naar mijn zin. Ik werd prettig en goed geholpen door Bernard en overig personeel en er was geen sprake van enige druk of anders om de auto te kopen. Heb er rustig de tijd voor genomen en een proefrit gemaakt. Met de banden was ik niet blij, maar daar heeft Bernard in korte tijd een oplossing gevonden en nieuwe banden tegen een scherpe prijs geleverd en gemonteerd. Alsmede nog wat kleine dingen aan de auto die naar mijn gevoel moesten gebeuren. Geen probleem alles snel opgelost. Er moest ook nog een update van de software plaatsvinden, dat is achteraf zonder strubbelingen helemaal goed gekomen. Gelukkig hebben ze bij EASY DRIVING (wel) verstand van zaken. Ik kom hier zeker nog terug. Mede omdat ze nu een nieuwe showroom hebben met nog meer keuze in nette auto`s. En daarnaast is er nu ook een aparte afdeling met jonge kleine auto`s. Bezoeken is zeker de moeite waard. Ga zo door!
Geplaatst door op 26 okt. 2016 9:43
2 van de 2
Ik heb een tijdje geleden een Mercedes B klasse gekocht. Daarna kwam ontdekte ik dat de airco alleen warme lucht produceerde. Koelvloeistof laten vullen en kosten gedeclareerd aan Easy-driving die prompt heeft betaald. Echter na een tijdje bleek de condensor lek te zijn. Op verzoek van Easy-driving door Garage Leuverink een nieuwe condensor laten monteren, hetgeen een vrij kostbare zaak is. Easy-driving heeft deze reparatie zonder morren geheel voor haar rekening genomen. Top service.
Geplaatst door op 18 okt. 2016 14:24
2 van de 2
Het is een autobedrijf waar men de tijd voor je neemt. De sfeer is gemoedelijk en de medewerkers is niets te veel. Er is veel kennis van zaken aanwezig: ze weten echt waar ze over praten. Easy Driving is geen afstandelijk bedrijf wat snel een auto aan je wil verkopen; het is een bedrijf waar ze investeren in een klantrelatie. Ze werken nauw samen met de BOVAG garage Leuvering die om de hoek is gevestigd. Als je de kans krijgt om daar een kijkje te nemen: doen! Pure vakmanschap en liefde voor auto's.
Geplaatst door op 13 sep. 2016 19:04
2 van de 2
Het is een autobedrijf waar men de tijd voor je neemt. De sfeer is gemoedelijk en de medewerkers is niets te veel. Er is veel kennis van zaken aanwezig: ze weten echt waar ze over praten. Easy Driving is geen afstandelijk bedrijf wat snel een auto aan je wil verkopen; het is een bedrijf waar ze investeren in een klantrelatie. Ze werken nauw samen met de BOVAG garage Leuvering die om de hoek is gevestigd. Als je de kans krijgt om daar een kijkje te nemen: doen! Pure vakmanschap en liefde voor auto's.
Geplaatst door op 13 sep. 2016 19:00
2 van de 2
Het is een autobedrijf waar men de tijd voor je neemt. De sfeer is gemoedelijk en de medewerkers is niets te veel. Er is veel kennis van zaken aanwezig: ze weten echt waar ze over praten. Easy Driving is geen afstandelijk bedrijf wat snel een auto aan je wil verkopen; het is een bedrijf waar ze investeren in een klantenrelatie. Ze werken nauw samen met de BOVAG garage Leuvering die om de hoek is gevestigd. Als je de kans krijgt om daar een kijkje te nemen: doen! Pure vakmanschap en liefde voor auto's.
Geplaatst door op 13 sep. 2016 18:58
2 van de 2
Via zoeken op internet terecht gekomen bij Easy Driving.
Wat een prettige sfeer en personeel, er wordt uitgebreid de tijd genomen om een geschikte auto voor je te zoeken. Ik had een aantal specifieke wensen en had alle gelegenheid om met een aantal auto's een proefrit te maken. Na aanschaf en een aantal weken gereden te hebben, wilde ik nog een aantal wijzigingen en extra's . Ook hier werd uitgebreid de tijd voor genomen en ZONDER meerprijs kreeg ik deze.
Heel bijzonder , wat een uitstekende service !
Ik ben dan ook zeer tevreden en ga mijn volgende auto ook daar weer zoeken.
Geplaatst door op 10 apr. 2016 12:41
2 van de 2
Na de speurtocht op internet voor de auto die wij mooi vonden, Zijn we terecht gekomen bij easy driving.
Klantvriendelijkheid is super. En zeer zeker aan te bebelen. We hadden naar enkele weken nog een paar puntjes en die mochten we bij onze eigen garage laten corrigeren. Geheel kosteloos. De Toyota Verso was enkele Duizende euro s goedkoper dan bij een andere garage.....
Geplaatst door op 7 apr. 2016 8:52
2 van de 2
We hebben bij Easy Driving een halfjaar terug onze mooie Witter Mercedes B200 gekocht en we zijn 100% tevredenen er mee. En we rijden er iedere dag met plezier er mee rond. Er waren een paar kleine dingetjes en ze hebben alles het netjes op gelost . Ik vind dit een leuk Familie bedrijf en ik kom er op zeker terug voor een andere Mercedes
Groetjes:Marjon
Geplaatst door op 11 feb. 2016 18:54

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 45 reviews
. (32 positiefen13 negatief

< 1 2 3 4 5 >