vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Easy Driving - Apeldoorn

45 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
In augustus 2015 een mooie Mini Clubman gekocht. Bij de verkoop was er niemand opdringerig en zijn we netjes geholpen. Op deze auto een jaar garantie gekregen. In november de auto voor een kleine beurt naar de garage gedaan. hier bleek dat de koppeling volledig verlsten was en nodig vervangen moest worden.
Na contact opgenomen te hebben met Easy Driving (Bernard) mocht de auto door onze eigen garage gerepareerd worden en heeft Easy Driving netjes de rekening betaald.
rijden nu weer heerlijk in onze Mini.
Voor de volgende auto gaan we zeker eerst hier weer kijken.
Geplaatst door op 23 dec. 2015 17:10
5 5
Mazda 6 GTM hier gekocht. Goede prijs icm mijn inruiler en het lager van de mazda volgens afspraak netjes gerepareerd. Enigste minpuntje vond ik dat een (half)volle tank er niet vanaf kon en dat hij niet superschoon is opgeleverd maar dat kan te maken hebben met dat ze wat problemen hadden gehad met de reparatie.
Geplaatst door op 6 dec. 2015 9:20
5 5
Ben Via internet bij autobedrijf Easy Driving gekomen
We hebben onze droom auto gekocht
Een Mercedes B200 automaat uit 2007
keurige duidelijke afspraken gemaakt.
En de auto gekocht met garantie.
Een maal thuis bleek mijn sleutel niet te werken met de afstandbediening. Even gebeld met autobedrijf Easy Driving ze ging even contact zoeken met een dealer in mijn omgeving.
Nog geen dag later werd ik gebeld dat ik terecht kon Bij dichtstbijzijnde dealer voor mij en dat die de rekening zouden opsturen naar van de autobedrijf Easy Driving.
Ik had de afspraak gemaakt en in de week voor de afspraak zijn er nog wat puntjes van de auto naar boven gekomen.
Ook dit was geen probleem en kon ik diezelfde afspraak laten maken.
Heel duidelijke mensen en doen gewoon wat ze zeggen!
Mijn volgende auto en die van me vrouw koop ik ook hier weer
Mvg H.janssen
Geplaatst door op 12 nov. 2015 13:43
5 5
Wij waren erg tevreden over de aankoop van onze Renault Megane. Rustig kunnen kijken en overleggen.

Auto is netjes afgeleverd en prachtig gepoetst.

We wachten alleen nog op de nieuwe cd voor onze tomtom.

Dus de eerste indruk is goed en hopelijk blijft dat zo.
Geplaatst door op 5 nov. 2015 20:48
5 5
En daar zijn we weer een week later....Als het allemaal toch maar om een luttel sd kaartje gaat denk ik dat deze ondertussen al in de brievenbus had moeten liggen...Maar helaas dit bedrijf komt dus echt zijn afspraken niet na...
Geplaatst door op 23 sep. 2015 8:32
Reactie van autobedrijf: Beste D ,Vink we hoop dat de klanten u drie verhalen lezen en zullen begrijpen dat dit niet om een tomtom SD kaartje gaat of een klikje die je dan hoort bij open doen van de portier ??? we weten het zelf ook niet we worden door u gestalkt hier M.v.g. Easy Driving
5 5
Beste Easydriving,
Zal ik hier dan ook maar even erg eerlijk neerzetten, dat u in alle wanhoop vanochtend de rekening na het plaatsen van deze 2 recensies snel betaald heeft, met alweer het smoesje dat u het toch echt niet snapt want u had dit gisteren al over gemaakt.

Vlak nadat u autobedrijf Dammers belde over de rekening belde u ons op over het sd kaartje, en na flink wat schelden en zelf 3 keer de hoorn erop gooien omdat u niet op een normale manier kunt communiceren gaf u aan dat er iets was mis gegaan met het versturen van het sd kaartje en dat deze deze week naar ons toe komt.
Meneer, we wachten het af of dit ook gaat gebeuren. Voor ons bent u een man met mooie praatjes, die zich in het nauw gedreven voelt op het moment dat er openlijk aangegeven wordt wat voor zakenman u bent.
Namelijk 1 die zodra de buit binnen is hoopt dat de klant er moe van wordt om te bellen en opgeeft. Daarnaast heeft u vanmiddag nog gedreigd onze 6 maanden garantie in te trekken. En dit alleen maar vanwege deze review? Als ik u was zou ik heel hard op de grond gaan liggen en huilen als een baby omdat mensen uw sluwe trucjes en smoesjes doorzien...
MvG, Daniëlle Vink
Geplaatst door op 15 sep. 2015 13:29
Reactie van autobedrijf: beste Daniëlle Vink Kortom gezegd ik heb hier geen woorden voor en ik kan hier ook niet op een antwoorden op deze twee verschillende verhalen die u verzint waar gaat dit over gaat dit wel eigelijk om een sd kaartje of een rekening die al betaalt is er zijn ook mensen zo als u die niks te doen hebben en dan hier twee leuke verhalen schrijf ik heb hier verder geen woorden meer voor en dan u ook nog samen een verhaal doet met garagebedrijf Autoservice Dammers( W.Dammers) en ik begrijp dit bedrijf ook niet waar voor hij ook een verhaal hier schrijf voor u ik hoop dat de andere klanten het ook lezen dat u en u autobedrijf Dammers hier twee verhalen hier opzet en we hoop dat klanten het ook zien wat u en het u autobedriif W.Dammers hier schrijf M.v.g. Easy Driving
5 5
Op 20/ 07 jl. Koopcontract ondertekend voor een renault megane estate. Op 30/07 jl. auto opgehaald. In de tussentijd is er een apk gedaan en zouden we wat andere afspraken nagekomen worden die op papier stonden ( sd kaart tom tom ontbrak en zou meneer regelen, daarnaast maakte de deur aan de bestuurderskant een rare klik en dit zou gesmeerd worden wat volgens de garage voldoende was en een echt renault kwaaltje dus moeilijk te verhelpen). Ook ontbrak een hoedenplank, welke netjes geregeld was voor 30/07. Echter de klik in de deur was niet verholpen, dit kon echt niet en aldus garagehouder een echte renault kwaal. Het sd kaartje voor de tom tom zou de beste man nog na sturen aldus daar wat problemen mee waren om te leveren.

Eenmaal de auto meegenomen direct langs onze eigen garage gegaan om even een eerste check up op de auto uit te voeren. Wat bleek de auto koelde niet goed af en de deurklik kon wel degelijk verholpen worden. Direct met easy driving gebeld. Doen dan eerst heel lang alsof ze niet snappen wat je bedoeld maar uiteindelijk zeggen ze toe laat het maar bij je eigen garage maken aangezien de kosten hiervan neer zouden komen rond de 200 euro mocht de garage dan de rekening doorsturen naar easy driving. Dit allemaal vallend in 6 maanden garantietermijn.

Echter heel wat telefoontjes later en vreemde smoesjes over de sd kaart waarom dan deze wel niet geleverd kon worden en uiteindelijk zelfs beweren deze wel opgestuurd te hebben naar ons. Hoe onbeschoft kun je zijn als bedrijf! Nog steeds geen sd kaart ontvangen.

De rekening van onze garagehouder is tot op heden ook nog niet betaald, dit terwijl de 30 dagen betaaltermijn al verstreken is. Ja ja vandaag is het dinsdag 15 september en zou meneer uiterlijk vandaag betalen. Nou wij geloven er geen klap meer van.

Alles bij elkaar veel mooie praatjes, maar zodra auto verkocht is doen ze er alles aan om net te doen alsof ze niet snappen waar je het over hebt. Irriteren je tot op het bot door ellenlange moeizame telefoongesprekken hierover. Ik zou dit bedrijf niet aanraden want als het er uiteindelijk op neerkomt laten ze je gewoon in je sop gaarkoken...

MvG, Daniëlle Vink
Geplaatst door op 15 sep. 2015 8:32
Reactie van autobedrijf: beste Daniëlle Vink Zo als u weet zijn de rekeningen van een L.v portier deurscharnieren en de koelvin schakelaar zijn al lang betaal aan Autoservice Dammers die ook nog wat schrijf ( W.Dammers) gaat het hier wel om het SD kaartje of de rekening ? het SD Kaartje was al lang opgestuurd met de post we hebben het twee SD kaartje is ook al op gestuurd naar u toe en wat u zeg hier daar heb ik echt geen woorden voor en dan ook nog met u gagage Autoservice Dammers ( W.dammers) die hier ook wat schrijf voor U en hoe onbeschoft kan men dan wezen om met ze tweetjes dan samen hier wat op schrijven M.v.g. Easy DRiving
5 5
Ik kwam voor de Citroen C5 station die ze te koop hadden staan. Ik had interesse, maar er moest nog wel een en ander aan gebeuren. Ze zouden mij bellen wat de kosten gingen worden en wat ik moest bijbetalen (vanwege mijn inruil).
....ze moeten nu nog bellen. Niet erg klantvriendelijk
Geplaatst door op 9 sep. 2015 8:13
Reactie van autobedrijf: Beste Klant S.T. Je spreken hier om een Citroen C5 van een meeneem prijs van 499 euro zonder APK zo meenemen we hebben de auto laten keuren en hij is afgekeurd er markerden zoveel aan de onderkant om dat de auto 7 jaar stil heeft gestaan en de auto was zo rot aan de onderkant dat APK niet meer mogelijk was en op advies was van de APK keurmeeste de auto van de weg hallen de auto heeft te lang stilgestaan we hebben de auto verkocht aan de sloop voor 100 euro M.v.g Easy Driving
5 5
lekker gemakkelijk om z'n stukje te schrijven over 'n auto van 'n paar duizend euro.
er is nogal niet wat te gemoed gekomen voor deze Volvo, hopelijk schrijf je ook hoelang je er nog in gereden hebt.
Ik wil dan kwijt dat ik ook 'n auto bij deze garage heb gekocht en kwam er na 'n maand achter dat mijn airco defect was, heb het aan gegeven en werd op nieuw gevuld, en hoopte dat het hiermee weer werkte, helaas na 'n week was het weer mis. Weer contact met Bernhard opgenomen, kon de auto brengen, kreeg 'n leen auto mee, volgens hem een FIAT MASSARATIE) grapje. Bleek de koel radiator defect te zijn, kan ook door steenslag gekomen zijn, de volgende dag was de auto klaar en haalde hem weer op. vroeg wat de kosten waren en zijn antwoord was dat de kosten voor zijn rekening kwamen. Zo kan het ook. Ik wil hier mee aangeven dat het zo makkelijk is zo iets te schrijven terwijl ze je toch tegemoet willen komen. wat is zijn verdienste dan geweest op 'n auto van 2.000,00. Jammer z'n bericht.
Geplaatst door op 31 aug. 2015 20:44
5 5
Auto bij easy driving gekocht voor paar duizend euro met eigen garantie van 3 maanden.
Maar na 2 weken gereden te hebben ging er al een wielnaaf stuk, deze netjes vervangen maar moest wel uurloon betalen (dit was afgesproken) dit was 230 euro en de auto 1 dag kwijt. terwijl dit bij mijn eigen garage (dealer) 325 euro kost incl montage en de auto weer in bezit na 45 minuten. Later ging nog een onderdeel kapot dit was een duur onderdeel en het viel binnen de 3 maanden garantie, maar we konden niet meer met de auto rijden en we waren de auto 3 weken kwijt want easy driving wilde de boel reviseren. Maar dit lukte uit eindelijk niet. Easy driving bracht ons nooit op de hoogte en bedacht elke keer iets anders. Uit eindelijk hadden we geen vertrouwen in easy driving meer en wilde we de auto bij onze eigen garage laten makan. We kregen de helft van de kosten terug 600 euro en de auto werd bij onze garage gezet.
Ze zijn redelijk klant vriendelijk tot je de auto gekocht hebt dan houdt de klantvriendlijkheid op.
Ik raad mensen af om hier een auto te gaan kopen.
Geplaatst door op 25 aug. 2015 11:56
Reactie van autobedrijf: Beste. J. Jonathan we hebben U een klein jaartje terug een Volvo verkocht aan u zonder garantie voor 2000 Euro en we hebben U wel gezegd als er wat is met de auto binnen drie of zes maanden is dan helpen we u ook zo als we ook hebben gedaan zo als je al zeg je koop de Volvo voor een 2000 Euro op deze bedragen geven wij ook geen garantie op zo als u hier al zeg er is een nieuwe wielnaaf op gekomen maar er moest ook een nieuwe hoomekneet op zo als u weet en die kosten waren ook nog voor ons bedrijf bij elkaar 436 euro en 650 euro voor de versnellingsbak dat is bij elkaar 1056 euro en dat op een auto die U koop voor 2000 euro waar geen garantie op zit en we hebben u nog geholpen en dan schijf U dit hier en dan zeg U we zijn wij niet redelijk tegen u geweest op een auto van 2000 Euro !!!! M.v.g. Easy Driving

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 45 reviews
. (32 positiefen13 negatief

< 1 2 3 4 5 >