vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Easy Driving - Apeldoorn

45 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
mijn 3 de Mercedes B 200. dit keer 'n witte(het is 'n plaatje) waar je dan ook met veel plezier in gezien wil worden.
'n paar probleempjes maar deze werden goed opgelost. Had bij de eerste aankoop al aan gegeven dat ik 'n jongere MB 200 wilde, ze zieden toen tegen me dat ik voor 'n witte moest gaan. deze MB heb ik maar kort gehad en kocht 'n 2de MB hier heb ik 'n 40.000 km mee gereden en toen kwam de witte MB voorbij en heb gebeld en kwamen er gauw uit met de prijs en dat altijd met 'n goed kop koffie. Ik voel me dan ook wel thuis bij dit bedrijf, de koffie staat er altijd klaar en als ze tijd hebben lopen ze ook nog ff om de auto heen om de velgen weer netjes er uit te laten zien. ik heb mijn garage wel gevonden.
Groeten Harry B 200
Geplaatst door op 9 aug. 2015 21:15
5 5
Vorige maand bij Easy Driving wezen kijken naar een Renault Megane Estate. Ontvangst was goed, na een kop koffie en een proefrit het financiële gedeelte afgehandeld. De auto stond een week later netjes met een nieuwe APK klaar. Er werd zelfs een originelen scheidingsnet bij geleverd. Zonder problemen kregen we er een jaar garantie bij.

Al snel bleek dat de deursensor niet werkte. Bij de Renault dealer een prijsopgave laten maken en dit voor gelegd bij Easy Driving. Binnen tien minuten per mail reactie terug dat we hem bij de dealer konden laten repareren. Tijdens de reparatie bleek dat de kosten hoger werden. Dit telefonisch met Easy Driving besproken. Ook dit was geen probleem. Dezelfde dag de rekening in gescand en door gemaild. Na drie dagen kregen we de volgende reactie per mail terug. “Goedendag, de slang van de stuurbekrachtiging moeten vervangen van Hyundai”. Wat Easy Driving met deze reactie bedoeld is voor mij een vraag. Netjes gevraagd of Easy Driving zich aan hun schriftelijke en mondelinge afspraak willen houden. Na twee weken nog geen reactie of betaling ontvangen. Afgelopen week nogmaals een mail gestuurd en tot op heden nog geen reactie gekregen.

Mijn conclusie. In eerste instantie een prima bedrijf met leuke, mooie en betaalbare auto's maar wat houdt de gegeven garantie in? De schriftelijke en mondelinge toezegging komt het bedrijf niet na.

Geplaatst door op 28 jun. 2015 14:33
Reactie van autobedrijf: Beste Fam. Huisinga Zo als u weet heeft u ook toestemming gekregen om u deursensor van u Renault te laten vervangen . Maar we ruilen U Hyundai in op de Renault en u zegt er markeerde niks aan de Hyundai en we verkopen de Hyundai aan een andere klant en wat blijk uit de proef rit de stuur bekragtingslang lek veel olie we hebben de stuurbekrachtiging slang ook laten vervangen van de Hyundai en daar van zijn de kosten meer dan het dubbelen dat hebben we op de mail gezet wat alleen de stuur bekragtingslang zonder montage kosten dat was al meer dan het dubbelen wat u heb laten vervangen van de Renault en dan is het ook normaal dan we U kosten met onze kosten gaan verrekenen om dat we meer dan het dubbelen kosten kwijt zijn aan de Hyundai en over de rest van de kosten van Hyundai hoort u ons niet eens over. M.v.g. Easy Driving
5 5
Ik kwam op internet bij Easy Driving de opel astra j tegen. Nadat ik gebeld had voor de astra ben ik gelijk langs gegaan om een kijkje te gaan nemen. Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen en werd ik verwezen naar de astra. De verkoper liet mij lekker me gang gaan en gaf mij alle ruimte en de tijd om de auto te bezichtigen wat ik erg fijn vond.

Nadat ik de auto had bekeken was ik gelijk verkocht hij zag er tip top uit , vlak daarna zijn we gaan praten wat de mogelijkheden zijn omdat ik ook een auto in te ruilen had. Dit was geen probleem.

Dit is een bedrijf waar je goed behandeld word en waar je goed kan onderhandelen over de prijs. Ik kom hier zeker weer terug (zeker voor de koffie ook!!). Tevens kreeg ik ook 3 maanden garantie erbij.

Kortom erg fijn zaken doen !!!
Geplaatst door op 29 mei 2015 17:57
5 5
Een hyundai i40 gekocht. Wat raar was dat er stalen velgen met wieldoppen erop zaten. Normaal zit er af fabriek lichtmetalen velgen onder.
Afgesproken bij de deal dat er een volle thank ( ja zo schreven ze het op ) benzine in zou zitten.De auto zou helemaal nagekeken worden inclusief nieuwe banden, omdat er bijna vierkante winterbanden onder zaten. Ze zouden ook nog informeren wat een trekhaak zou kosten. Mijn vrouw haalt de auto op krijgt ze €50 om zelf te tanken.
Geen informatie over de trekhaak. Ze haalt de oude auto leeg, maar mijn zonnebril lag er nog in, mail gestuurd geen antwoord. Bij onze dealer er hele mooie velgen onder laten zetten bleek dat easy driving er verkeerde banden onder hadden gezet en dat de remvoering krap 1,5mm nog maar was en de schijfen waren beschadigd. Gebeld met easy driving dit zouden ze oplossen. Dus weer naar Apeldoorn. Goedemorgen kon er niet vanaf. Dachten ze eerst dat het om 2 stuks ging, maar alle vier waren niet goed dit was ook doorgegeven.
moesten ze er twee bij halen zeggen ze de schijfen zijn nog goed.
Niet dus.
Een hoop tijd kwijt en niet tevreden dus wij komen daar NOOIT weer.
Geplaatst door op 3 mei 2015 9:11
Reactie van autobedrijf: Beste Erik Berkenbosch U heeft een Hyundai i40 bij ons gekocht en een Hyundai ix35 er op in geruild Een Hyundai i40 word nieuw standaard met doppen afgeleverd niet met sportvelgen alleen de dure uitvoeringen we hebben u gezegt er zitten winterbander onder de i40 om dat die lawaai maken met rijden dat is ook gebleken met de proef rit en dat we er 4 nieuwe banden er onder zullen doen zo als we het belooft hebben en u heef er nu nieuwe sportvelgen er onder gedaan om dat er doppen onder zaten en er zitten rondom nieuwe remmen op de Hyundai i40 wij zijn alles netjes naar gekomen zo als we u beloofde en niet wat u hier zeg en vertelt en laten we dan niet over u Hyundai ix35 praten die u heeft in geruild en u was eerlijk met inruil !!!! en u heeft alles vertelt nee u weet wat ik bedoel we hebben de Hyundai ix35 door verkocht aan de handel en nu zeg u ook dan wij de auto's leeg hallen en dat wij een bril van u hebben zo als u hier verteld nee Erik wat u hier zeg klop echt niet en we weten niet waarom u dit doet terwijl we alles netjes zijn naar gekomen zijn en we hebben u meerdermalen te proberen te bellen om te vragen wat er aan de hand is maar u neem de telefoon niet op en als er echte problemen zijn met de Hyundai i40 dan neem je de telefoon ook aan . Erik Berkenbosch M.v.g. Easy Driving
5 5
na een bod gedaan te hebben, per email , op een auto kreeg ik direct email terug van "is goed maar halen". Ik gerageerd , " kom zaterdag", reactie "is goed'. Zaterdags belde ik dat ik er aan kwam, kreeg te horen dat betreffende auto niet startte, ik zou maandag direct gebeld worden als dat startprobleem opgelost was.Ik heb niets vernomen van easy driving, dus weer gemaild en weer reactie van easy driving dat ik bericht zou krijgen als de auto in orde was na enkele dagen wachten en weer telefoneren niets meer gehoord van easy driving! Dit kostte mij dus een week in mijn zoektocht naar een auto zonder op te schieten, nog steeds niets meer gehoord van dit bedrijf. Ruud
Geplaatst door op 29 apr. 2015 15:18
Reactie van autobedrijf: Beste R.Bakker Zo als u weet is gaat dit om een ouwe inruil auto en die op 1 andere dag niet meer starter wilt Maar U kunt de auto nog steeds hallen de auto staat er nog maar we krijgen de auto niet gestarte en moeten we dan zeggen kom maar langs terwijl de auto niet start en we kunnen dan de auto niet aan u zo verkopen maar u mag hem als nog komen hallen als nog maar hij start nog niet sorry M.v.g. Easy Driving
5 5
@0 April 2014 hebben wij een mercedes b200 gekoch. Kleine dingetjes kan met een occasion maar de4 belofte van Bernard die toegezegd heeft een setje winterbanden op velg en twee sleutels van afneembare trekhaak,die er niet bij zaten,na te zou leveren is tot op heden niet gebeurt. Ik heb Easy driving 4 maal gebeld maar geen reactie. Bij het eerste telefoontje zei Bernard dat hij dacht dat het al geleverd zou zijn.
Geplaatst door op 21 apr. 2015 14:21
5 5
wij hebben een mercedes B200 gekocht, terwijl wij voor een hele andere auto bij Easy Driving gingen kijken. Wij zagen deze mooie B200, een witte met panoramadak en waren meteen verkocht. De eigenaren hebben ons zeer vriendelijk geholpen, niet gepushd, ons totaal vrij gelaten in onze keus. De koffie was trouwens heerlijk!. Wij rijden nu nog maar net een week met deze auto en bevalt prima, hoop dat het zo blijft!
Geplaatst door op 31 mrt. 2015 18:04
5 5
Twee maanden geleden heb ik bij easy driving een wrangler gekocht. Deze auto was volgends Bernard helemaal in orde. Ik kocht de auto zonder garantie maar kreeg er een apk bij. Na enkele km te hebben gereden, begon de auto erg te slingeren. Volgends mijn garage was de aandrijf as kapot. Dit bleek een behoorlijke investering te zijn. Ik heb hierover telefonisch contact gehad met Easy Driving. Ze zeiden dat ze niets wisten over een kapotte aandrijfas en vonden het erg vervelend. Ik had geen garantie maar toch besloten ze de helft van de kosten te vergoeden. Vandaag ben ik met de bon langs geweest en heb ik zoals afgesproken de helft vergoed gekregen en zelfs netjes naar boven afgerond!!!
Geplaatst door op 12 mrt. 2015 19:38
5 5
we hebben een BMW 325i Touring gekocht bij autobedrijf Easy Driving we zijn er super tevreden mee het was goed zaken doen en verwacht geen voltankt auto maar je hoeft ook geen afleveringskosten te betalen en we kregen ook nog luxe kenteken platen nou wij vinden dat dit autobedrijf een dikke 10 verdient
Geplaatst door op 28 jan. 2015 10:56
5 5
wij hebben er vorig jaar een Mini Clubman gekocht, we zijn er nog steeds erg tevreden over.
Bij aankoop werden we geholpen door een medewerker in een groen trainingspakje, we dachten dat het bedrijf niets zou zijn. Ondanks onze vooroordelen werden we goed en vriendelijk geholpen. Ondertussen rijden we nu al een jaar lang met veel plezier een auto van Easy driving.
Geplaatst door op 29 nov. 2014 16:29

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 45 reviews
. (32 positiefen13 negatief

< 1 2 3 4 5 >