vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Easy Driving - Apeldoorn

45 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Eind augustus 2014 hebben we een nette Audi A4 uit 2003 gekocht met 165.000 km op de teller. De auto werd aangeboden voor EUR 5950,-. We mochten de auto testrijden en bij een tweede bezoek mochten we de auto meenemen naar een lokale garage om ook onder de auto een blik te werpen. We waren geïnteresseerd en er ging nog EUR 500,- van de prijs af. Voor EUR 5450,- hebben we de auto aangeschaft.

De volgende dag heb ik thuis de motor koud gestart. Er kwam een nogal rauw dieselgeluid (het is een 2.0 benzine) uit de eerste paar seconden en was daarna weer weg. Het geluid zat me niet lekker en heb uiteindelijk een grote beurt laten doen bij een VW Audi dealer en gevraagd naar het geluid te luisteren. Er kwam uit de diagnose dat de kettingspanner van de nokkenas versleten was, dat de waterpomp lekte en carterventilatieslang was lek. Totale kosten exclusief grote beurt: EUR 1194,-. Naast deze reparaties waren er nog meer reparaties noodzakelijk die ik ook heb laten repareren, maar niet meegerekend. Deze kosten brengen de aanschaf van een tweedehands auto nou eenmaal met zich mee. Het totale bedrag kwam op zo’n EUR 2500,- exclusief grote beurt.

Ik heb hierover gebeld met Easy Driving. Dhr Bernhard was moeilijk te bereiken. Zijn collega’s waren niet behulpzaam in het meedenken naar een oplossing en wezen me alleen maar op het feit dat ik geen garantie had. Op 6 emails heb ik uiteindelijk 1 reactie gehad. Na meerdere malen telefonisch contact, was Easy Driving bereid om mee te denken naar een oplossing. Ze hebben o.a. gevraagd aan de Bovag garage waar zij zelf zaken mee doen om contact op te nemen met mij om te zien of de reparatie goedkoper uitgevoerd kon worden. Helaas zou dezelfde reparatie duurder uitvallen dan bij de VW Audi dealer waar ik was geweest.

Uiteindelijk kwam er nog eens 300 euro bij voor de nokkenasversteller die ook versleten bleek te zijn en onderdeel van het probleem was.

Easy Driving wilde me in eerste instantie niet tegemoet komen in de kosten, omdat ik geen garantie had bijgekocht. Ik snap dat je bij de aanschaf van een auto voor EUR 1500,- niet veel kunt verwachten. Ik heb ze gewezen op het feit dat ik voor EUR 5450,- wel een goedwerkende auto verwacht en dat ze dus op de hoogte zijn van de technische staat. Ik had in ieder geval verwacht dat ik ermee zou kunnen rijden zonder dat ik de motor in de soep draai. Tevens verwachtte ik betere aftersale, omdat ze pretenderen "AL JAREN EEN BEGRIP IN APELDOORN EN REGIO IN JONG GEBRUIKTE AUTO'S" te zijn (zie website).

Ik heb voorgesteld om allebei de helft te betalen. Uiteindelijk na vele telefoontjes kreeg ik EUR 200,- tegemoet op de reparatiekosten van EUR 1494,-. In totaal heeft dit 2 maanden geduurd.

Een wijze les voor mij: Geen auto zonder Bovag garantie of ANWB keuring aanschaffen..

Geplaatst door op 6 nov. 2014 14:02
Reactie van autobedrijf: Beste J. Hollemans.Je spreken hier over een auto die je gekocht heb zonder garantie !!!!!. U kocht de Audi A4 bij ons zonder garantie die we hebben in ingeruild .En dan naar tweedagen onderhandelen wilde U er 5450 Euro handelsprijs er voor geven en dan zo meenemen alleen een APK er op en geen garantie en dan zelf de Audi een beurt geven .Alleen een nieuwe APK er op. Bij U tweede bezoek wilde je de Audi A4 even meenemen naar een lokale garage om ook de Audi A4 te laten keuren om dat u de Audi meenam zonder garantie naar een kleine uurtje kwam u terug de Audi was goed .Zo als we afgesproken hebben we de Audi APK laten keuren u heeft er een klein half uurtje moeten wachten . En U heef de Audi de zelfde dag nog meegenomen zonder garantie .Naar een kleine week kregen we een telefoontje van u er zal 1194 Euro kosten aan de Audi komen om dat u de Audi naar de Audi dealer heb gebracht en dat wij dan u even bijstaat in de kosten die u dan zal krijg aan de Audi .Om dat U de Audi zonder garantie heb gekocht hebben we onze werkplaats toch even laten belle met U om je toch te helpen . En zij ik laat het wel maken bij de Audi dealer .En omdat U de Audi heb gekocht met geen garantie hebben we toch een kleine vergoeding van 200 Euro tegemoet gekomen aan U terwijl u geen garantie heeft . M.v.g. Easy Driving
5 5
Blij met onze Peugeot Partner , mooie auto, voor mooie prijs , 3 maanden geleden gekocht en al flink wat km gereden , wij zijn super tevreden ,over de auto en ook over het bedrijf Easy Driving.
Geplaatst door op 22 sep. 2014 17:44
5 5
3 maanden terug mooie BMW 330 gekocht. Prima zakendoen! Verwacht geen bosje bloemen en een volle tank, maar wel een zeer scherpe prijs. Ik was wat voorzichtig met autohandelaren in Apeldoorn, maar bij Easy Driving is het geen probleem. Achteraf had de auto 2 mankementen. Hierover contact gehad en dit is keurig opgelost.
Geplaatst door op 31 mrt. 2014 19:32
5 5
Een prima auto handel, met een goede bak koffie en zonder poeha.
Hier een Mini Cabrio aangeschaft voor een hele redelijke prijs, en een redelijk bod op mijn ingeruilde auto. Goed zaken doen, en prima service mbt overschrijven kenteken, vrijwaring en APK.


Geplaatst door op 29 mrt. 2014 11:42
5 5
Na het nodige speurwerk op internet ben ik via Auto Scout terecht gekomen bij autobedrijf Easy Driving in Apeldoorn. Ik had mijn oog laten vallen op een uit Duitsland geïmporteerde Audi A4 Avant S-Line. Na een rit vanuit het westen van het land naar Apeldoorn werden wij zeer familiair ontvangen door Bernhard en zijn vader van autobedrijf Easy Driving. Een echt familiebedrijf met een ruime sortering van jonge gebruikte auto’s met veel extra opties. De Audi A4 waarop ik mijn oog had laten vallen stond er helemaal TOP bij in de showroom. Nadat er over de scherpe aankoopprijs inclusief 1 jaar garantie en inruil van mijn Ford Focus wagon uit 2004 overeenstemming was bereikt heb ik de deal met Bernhard van Easy Driving gesloten. De auto is conform de gemaakte afspraken keurig inclusief een onderhoudsbeurt, APK en nieuwe banden afgeleverd. Ook voor de After Sales verdient Easy Driving een dikke pluim. Na een week kwam ik tot de ontdekking dat er wat koelvloeistof was gelekt. Na telefonisch contact met Easy Driving te hebben gehad kreeg ik van Easy Driving toestemming om dit even bij een officiële Audi dealer bij mij in de buurt laten checken wat hiervan de oorzaak was. Het bleek de temperatuurvoeler te zijn die koelvloeistof lekte. Bij verdere controle bleek ook de omloopklep van het inlaatspruitstuk te zijn afgebroken (dit schijnt vaker bij Audi voor te komen). Volgens de Audidealer was de auto verder in prima staat. Na wederom telefonisch contact te hebben gehad met Easy Driving kreeg ik van Bernhard toestemming om deze reparaties voor rekening van Easy Driving door de Audidealer te laten uitvoeren. Dit is nog eens service van Easy Driving. Kortom…….Easy Driving uit Apeldoorn is zeker een aanrader en heeft er weer een tevreden klant bij!! Gr. R.R. uit H.

Geplaatst door op 17 mrt. 2014 15:10
5 5
Ik heb een BMW 3.25 gekocht uit 2008. Er viel goed te onderhandelen en ik heb mijn voormalige auto in kunnen ruilen.
Een aantal dagen na het ophalen van mijn BMW bleek de centrale deurvergrendelingen niet te werken. Na telefonisch contact te hebben gehad kon ik h'm langs brengen en is er een nieuw slot in gezet. Prima service.
Prima bedrijf, geen vlotte praatjes maar ouderwets zaken doen.
Geplaatst door op 2 dec. 2013 9:28
5 5
Hallo. Ben eerst op een orienterend gesprek geweest bij Esay Driving. De koffie stond klaar. De verkoper was erg vriendelijk en we hebben gezellig gepraat.Ik was op zoek naar een Mercedes B klasse.Er stonden er 3 maar ik wou een zwarte.
Terloops naar de inruil van mijn auto gevraagd en na de auto bekeken te hebben deed hij mij een zeer goed bod.(was ook een mooie Mercedes). Ben toen weer huiswaarts vertrokken en heb het bedrijf in gedachten gehouden en de site regelmatig bezocht
Na 2 maand zag ik een zwarte B staan en stond dus gelijk de volgende morgen op de stoep.Het was een mooie B en zag er zeer mooi uit. Heb eerst een proefrit gemaakt en kon dus onderweg de auto eens rustig bekijken.Alles zag er goed uit.
Toen aan de koffie en kijken als we het eens konden worden.
De verkoper deed wederom hetzelfde bod en de deal was rond.
Later nog even kontakt opgenomen omdat ik graag luxe nummerplaten erop wilde hebben.Dit was geen probleem en dit kostte verder ook niets. De auto opgehaald en de overschrijving werd ook betaald.
Ben zeer tevreden over de gang van zaken en zal hier gerust een auto weer kopen.
Geplaatst door op 12 nov. 2013 16:53
5 5
ik ben voor de eerste keer langs geweest voor een opel zafira,aan de hand van mijn behandeling kreeg ik het juiste gevoel.
ik heb de auto opgehaald en mag zeggen de eerste rit ging perfect en en hoop dat alle anderen ook goed gaan.
beste garage mag het genoemd worden
Geplaatst door op 1 nov. 2013 19:51
5 5
Door op Kos deze zomer in een Cabrio gereden te hebben,op zoek gegaan naar een perfecte Audi 3 Cabrio.
En die heb ik gevonden bij Easy Driving in Apeldoorn. Het eerste telefonische contact was al heel prettig.Dus op naar Apeldoorn ! En daar zijn we heel profesioneel en toch heel prettig geholpen!
Het resultaat staat glimmend voor mijn deur en het is een prachtige auto. Perfect afgeleverd, de juiste kilometerstand te controleren door de autopas en rapporten, kortom mocht U op zoek zijn na een goede auto en heel prettig geholpen willen worden zonder gladde praatjes en poespas ga dan naar Easy Driving Apeldoorn!!!!!!!
Geplaatst door op 1 nov. 2013 11:30
5 5
Gebruikte auto aangeschaft, zeer tevreden qua prijs en inruilwaarde, en verder zonder poespas correct behandeld inclusief afwikkeling juiste papieren etc.. Zeer ruime keuzemogelijkheid in diverse prijsklasse nette occasion auto's.
Geplaatst door op 8 aug. 2013 14:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 45 reviews
. (32 positiefen13 negatief

< 1 2 3 4 5 >