vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Almere

Euromaster Almere - Almere

314 reviews geplaatst waarvan 69 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Schandalig slechte service, 4 nieuwe all weather banden laten zetten merk michelin.
Auto trilde terug gegaan auto trilde nog steeds. In totaal 4 keer terug geweest auto trilde nog steeds. Ligt aan u auto ga maar naar de dealer. Ben naar een andere bandenspecialist gegaan die heeft het keurig opgelost koste wel 141 euro. Kreeg uit coulange 100 euro van euromaster.
Ik zeg ga je kapot schamen euromaster wat een walgelijk slecht bedrijf zijn jullie
Geplaatst door op 5 mrt. 2020 12:42
2 van de 2
Een hele prettige betrouwbare garage. Vakkundige monteurs, vriendelijk en je krijgt een prima service . Dit garagebedrijf denkt met je mee ( ook qua kosten !! ). Ben, hartelijk dank voor jou goede uitleg en advies. Echt een top garage!!!
Geplaatst door op 28 feb. 2018 20:14
2 van de 2
We hadden afstemming met de garage tav apk, onderhoud en realisatie vervangen distributieriem. Aangezien we de auto redelijk snel weer nodig hadden werd dit een strakke planning waarbij de garage nauwlettend afstemming hield om zodanig de beste klantservice te bieden. Precies op tijd klaar, adequate inschatting van de kosten en prima service! Fiets mocht nog even bij jullie gestald zodat ik eerst de auto weg kon brengen. Erg servicegericht en meedenkend met de klant. Compliment!
Geplaatst door op 18 jun. 2016 20:13
2 van de 2
Wilde een specifieke all seasonband. Helaas niet op voorraad maar gelijk besteld. Eerder dan verwacht geleverd. Gelijk contact met me opgenomen en de volgende dag lagen ze onder mijn auto! Aardige en vakkundige mensen. Een paar dagen later langs gegaan en direct even de wielbouten nagetrokken. En dat alles voor een prima prijs! Ik zeg: tot de volgende keer!
Geplaatst door op 10 jun. 2016 9:36
2 van de 2
Ik moest 2 nieuwe banden hebben en ben direct naar Euromaster gegaan omdat het een super goeie garage is.Ze hebben me goed geholpen en geluisterd naar mijn wensen en de beste oplossing gezocht. Ik verwijs iedereen door naar Euromaster, voor de rest van de onderhoud van mijn auto ga ik zeker terug naar Euromaster.
Geplaatst door op 3 jun. 2016 13:44
2 van de 2
Vandaag vier nieuwe banden laten monteren. Ging voor een onbekend merk. Maar ze konden mij A-merk banden leveren voor een redelijke prijs. Goede en snelle service
Geplaatst door op 2 jun. 2016 16:58
2 van de 2
Wederom nieuwe banden gehaald en ook gelijk remblokken/schijven voor en achter laten vernieuwen en daar ook gelijk maar de APK achteraan dus was een dure maar lang niet zo duur als bij de dealer!
Ervaren medewerkers met humor en verstand van zaken die ook advies geven.
Schoonvader en buurman zijn ook inmiddels om en brengen hun auto tegenwoordig ook naar Euromaster Almere. Ben weer blij met wat deze mannen vandaag weer voor mij hebben gedaan en ik kan weer de nodige veilige kilometers rijden dankzij EuroMaster
Geplaatst door op 4 apr. 2016 18:36
2 van de 2
Vriendelijke mensen, snelle zeer proffesionele service! No-nonsense approach, mooie overzichtelijke factuur.
Ben zeer tevreden over deze garage!
Geplaatst door op 9 feb. 2016 10:59
2 van de 2
Band kapot op de avond dat we gingen wintersporten. Duncan van Euromaster Almere heeft ons echt uit de brand geholpen, door ruim een half uur na sluitingstijd op me te wachten om een nieuwe band eronder te zetten. Echt een TOP service, Duncan bedankt!!!
Geplaatst door op 28 jan. 2016 19:46
2 van de 2
Top service, snel geholpen!
Geplaatst door op 23 dec. 2015 13:54

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 314 reviews
. (308 positiefen6 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >