vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Breda

Euromaster Breda - Breda

785 reviews geplaatst waarvan 188 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Geweldige service,
Lekke band, even wachten, natuurlijk, maar vrijwel direct gemaakt.

Ik raad iedereen Euromaster Breda aan.
Geplaatst door op 14 dec. 2023 10:02
5 5
Voor het vervangen van een kapotte koplamp hoefde ik geen afspraak te maken. En hoewel de koplamp pas bereikt kon worden na het verwijderen van de accu (!), was het nog best een klus voor de monteur. Toch hoefde ik maar ca. € 13 af te rekenen. Snelle en deskundige service!
Geplaatst door op 7 okt. 2018 13:33
5 5
Voor een onderhoudsbeurt geweest. Euromaster was veel goedkoper dan garage waar ik hem gekocht heb en i.p.v. 40 km 3 km van huis. Leon van de receptie komt over als zeer klantvriendelijk.
Geplaatst door op 6 sep. 2018 12:09
5 5
Afgelopen week naar aanleiding van de goede reviews op deze site, dit bedrijf gekozen voor een apk keuring.
Ik doe het onderhoud van mijn auto samen met een vriend die automonteur is. Net de auto een grote beurt gegeven en nagekeken op gebreken, alles was in orde.
Nadat ik de auto had achtergelaten kwam ik terug en kreeg ik de mededeling dat de auto niet goed gekeurd kon worden voor de apk, omdat er gebreken waren die eerst hersteld moesten worden.
Ik was eigelijk verbaasd ze kwamen met de volgende punten: stof hoes moest worden vervangen
remmen liepen bijna vast en moesten uitelkaar en schoongemaakt en gesmeerd worden >
Kosten ongeveer 200 euro extra.
Mijn gevoel zei dat hier iets niet klopte, ben er na naar een onafhankelijk APK centrum gereden en heb daar een apk keuring laten doen, bleek er niks aan de hand te zijn met mijn auto alles was goed. Heb daarna verteld over de gevonden gebreken en nog laten nakijken, het waren nog niet eens advies punten, dus voel me erg bedonderd door dit bedrijf, en zo ga je niet om met een nieuwe klant. Dus zo zie je maar weer dat garage bedrijven je op extra kosten kunnen jagen die onnodig zijn. Dus ben gewaarschuwd, mij zie dan ook niet meer terug bij dit bedrijf euro masters in Breda !
Geplaatst door op 28 jun. 2018 6:02
5 5
Onderweg naar vakantie begon de auto zwaar te trillen. Aangezien de zomerbanden er net onder zaten vermoedde ik dat de wielen niet meer goed gebalanceerd waren. We vonden deze Euromaster vestiging in Breda. We konden hier meteen terecht hoewel we geen afspraak hadden. De wielen werden direct gebalanceerd. Ook de prijs was goed te noemen. Hierna waren de problemen volledig opgelost.
Wat een topservice van dit bedrijf. Klantvriendelijkheid heeft hier de hoogste prioriteit!
Geplaatst door op 10 mei 2018 10:08
5 5
Nadat ik mijn winterbandenset zelf had geplaatst hoorde ik een afwijkend geluid aan een voorwiel. Zonder afspraak ben ik naar Euromaster Breda gereden. Daar werd ik erg vriendelijk geholpen. De auto werd tussendoor gezien en zelfs op mijn verzoek de voorwielen gebalanceerd. Top!
Fijn dat het zo snel kon.
Geplaatst door op 9 mrt. 2017 11:08
5 5
Goed advies, vriendelijke service, lang geleden dat ik bij een zaak ben geweest waar het gevoel van "klant is koning" hoog in het vaandel staat!
Geplaatst door op 7 jan. 2017 9:22
5 5
7/11 Offerte aangevraagd voor distributieriem vervangen. Geen reactie. Dit 2x bij support van Bestegarage.nl aangegeven: noppes reactie.
Waardeloos en zeer klant-onvriendelijk
Geplaatst door op 11 nov. 2016 12:08
5 5
Goede voorlichting , offerte duidelijk , behulpzaam , goed werk geleverd.
Geplaatst door op 12 okt. 2016 18:57
5 5
snel geholpen, vriendelijk, overleg in kosten reparatie, attent gemaakt op aanbieding van kleine beurt , zelfde dag auto terug. uitstekend geholpen!
Geplaatst door op 3 okt. 2016 7:54

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 785 reviews
. (780 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >