vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Naaldwijk

Euromaster Naaldwijk - Naaldwijk

513 reviews geplaatst waarvan 99 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Hele goede nette zaak,met eerlijke en nette mensen.
Betrouwbare mensen,die je niet oplichten,en de waarheid,en eerlijkheid spreken,
waar je van op aan kan.
Hele harde werkers allemaal.
Word altijd goed,snel en netjes geholpen.
Ik raad iedereen aan om hier naar toe te gaan,
ongeacht wat voor auto je heb.
Ga zo door.
Met vriendelijke groet Miranda Dumay.

Geplaatst door op 27 aug. 2016 16:23
2 van de 2
Snelle en goede service!
Koppelingsset vervangen. Auto was snel klaar en rijdt weer als een zonnetje.
Geplaatst door op 11 aug. 2016 19:58
2 van de 2
Zeer goede service. Kan altijd terecht wanneer het mij uit komt. Overleggen eerst met prijsopgaaf Voor ze aan de slag gaan. Heel vriendelijk personnel en als je tussen door eens iets hebt aan je auto Helpem ze je ook gewoon tussendoor. Dat is erg Fijn als je direct verder moet.
Geplaatst door op 11 aug. 2016 14:00
2 van de 2
Goede service, meedenken en advies. Altijd keurig een prijsopgave van evt extra kosten of mogelijkheden. T was zelfs goedkoper dan verwacht. Afspraak inplannen kan vaak ook al snel. Prima garage, ik ben tevreden.
Geplaatst door op 5 aug. 2016 8:14
2 van de 2
Erg goed geholpen. Mijn Swift heeft een nieuwe uitlaatdeel bij deze garage gekregen. Kon er op wachten met een kop koffie, de krant en gratis wifi. Binnen een half uur was de reparatie klaar.
Geplaatst door op 19 jul. 2016 10:38
2 van de 2
Zeer vriendelijk niets is te moeilijk! Krijg keurig antwoord op vragen en er word met de klant meegedacht.
Daar kunnen andere garage's een voorbeeld aan nemen. Ben een jaar geleden verhuist naar Vlaardingen maar ik blijf gewoon komen.
Geplaatst door op 25 jun. 2016 11:21
2 van de 2
Zeer fijne garage, snel een afspraak. Wordt meegedacht en geadviseerd. In tegenstelling tot soms andere garages voel ik me hier niet 'opgelicht' . Fijne medewerkers ook.
Geplaatst door op 15 jun. 2016 10:16
2 van de 2
Prettige, goede en klantvriendelijke service.
Geplaatst door op 18 apr. 2016 16:33
2 van de 2
Goede prijs/kwaliteit!
Geplaatst door op 1 apr. 2016 14:11
2 van de 2
Alles is goed gedaan en de prijs viel mee
Geplaatst door op 20 mrt. 2016 11:02

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 513 reviews
. (513 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >