vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Naaldwijk

Euromaster Naaldwijk - Naaldwijk

513 reviews geplaatst waarvan 99 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Geweldige service, klantvriendelijk en gelijk mijn auto nagekeken of alles goed was.
Geplaatst door op 19 mrt. 2016 10:26
2 van de 2
Bij Euromaster voor een kleine beurt en airco service geweest, ik ben snel en prima geholpen!
Geplaatst door op 16 mrt. 2016 14:14
2 van de 2
ik kom hier al een paar jaar voor onderhoud en of apk van onze auto en elke keer weer is de service fantastisch, prijs valt altijd mee, gewoon een eerlijke betrouwbare garage met vakmannen, en wat ik helemaal netjes vind is dat ik altijd als ze bezig zijn eerst even bellen wat er aan de auto mankeert en wat het gaat kosten zodat je nooit voor een onaangename verassing komt te staan
Geplaatst door op 13 mrt. 2016 18:12
2 van de 2
De rekening viel ca. € 50 lager uit dan opgegeven want het uitlijnen was minder werk dan gedacht. Ze hadden ook niets kunnen zeggen, ik zou het niet geweten hebben. Bij zo'n bedrijf kom je graag terug.
Geplaatst door op 5 mrt. 2016 12:32
2 van de 2
Wederom prima service!!
Geplaatst door op 4 mrt. 2016 7:43
2 van de 2
Deskundige hulp bij keuze banden. Top service en goede prijs/kwaliteitverhouding.
We komen zeker terug bij Euromaster Naaldwijk!
Geplaatst door op 28 feb. 2016 17:31
2 van de 2
Spijker in winterband. Kon helaas niet geplakt worden, kwam met een goed alternatief. Snelle service en erg vriendelijk.
Geplaatst door op 27 feb. 2016 18:18
2 van de 2
Kan echt voor alles bij ze terecht. Zocht een 2e hands auto. Kon gewoon binnenlopen voor advies. Personeel nam uitgebreid de tijd om me te informeren. Daarna bargt ik de gekochte auto langs en hebben ze hem gratis voor me nagelopen. Ik ben van nature wantrouwig als het om de hele autobranche gaat maar bij deze heren weet ik dat ik hun advies kan vertrouwen.
Geplaatst door op 27 feb. 2016 7:49
2 van de 2
Ondanks dat ik helemaal niet zo vaak kom begroeten ze me bij naam als ik binnen kom. Ik krijg altijd gedegen en eerlijk advies en bij reparaties controleren ze zonder extra kosten of alles aan de auto veilig is om te rijden. Zo hebben bij een eenvoudige bandenwissel geconstateerd dat er olie weglekte uit de motor en de stand zeer laag was. Anders had ik het niet geweten en misschien schade aan de motor opgelopen. Top service, vriendelijk personeel en vakmanschap.
Geplaatst door op 27 feb. 2016 7:41
2 van de 2
Met een trillend stuur naar de garage waar bleek dat de auto niet gebalanceerd moest worden maar een paar nieuwe voorbanden nodig had. Dit kon direct geregeld worden! Prima en deskundige service, zeker een aanrader.
Geplaatst door op 25 feb. 2016 21:43

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 513 reviews
. (513 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >