vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Naaldwijk

Euromaster Naaldwijk - Naaldwijk

513 reviews geplaatst waarvan 99 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Correct en vlot geholpen en goed advies, ook omtrent 'n andere vraag.
Geplaatst door op 22 feb. 2016 14:10
2 van de 2
Plotseling een lekke band door een ingereden draadnagel. Natuurlijk moet je dan even wachten. De chef offerde zelfs zijn koffiepauze op om ons z.s.m. te helpen. Alle lof!
Geplaatst door op 17 feb. 2016 13:03
2 van de 2
Fijn geholpen door leuke en vriendelijke man achter de balie. Ik belde voor afspraak, kon de volgende dag mijn auto al brengen om na te kijken, ik werd smiddags al terug gebeld met wat er aan de hand was en een prijs opgave, hij kwam gelijk met de mededeling dat mijn auto binnenkort apk gekeurd moest worden en dat het wellicht handig zou zijn om dat gelijk te doen, wel zo handig als de auto er toch staat. Fijn dat er mee gedacht wordt. Volgende dag kon ik de auto weer brengen om de nieuwe banden er onder te laten zetten en uitlijnen e.d. en de apk. Top geregeld! Dan nog een klein dingentje, toen ik de auto bracht en vertelde dat ik ongv. een half uurtje moest lopen naar mijn werk kon ik een leen fiets krijgen, geen gebruik van gemaakt maar wel aardig!
Geplaatst door op 16 feb. 2016 21:23
2 van de 2
Kwam voor twee nieuwe voorbanden, dit was snel geregeld. Garage waarschuwde mij dat de banden niet meer uitgelijnd waren en dat er iets gerepareerd moest worden om opnieuw schreef afslijten te voorkomen. Dit kon meteen geregeld worden. Top garage.
Geplaatst door op 4 feb. 2016 6:11
2 van de 2
Nieuwe banden gekocht en snel en vakkundig geholpen met een super concurrerende prijs
Geplaatst door op 2 feb. 2016 19:38
2 van de 2
Vriendelijke en servicegerichte man bij de Balie, en een mooie concurrerende prijs voor 4 nieuwe banden Top!! Binnen 1 dag gemonteerd!
Geplaatst door op 2 feb. 2016 18:49
2 van de 2
goed geholpen en tijdens de reparatie goed op de hoogte gehouden van wat er aan de auto mankeerde en de daar bijbehorende kosten.
Geplaatst door op 2 feb. 2016 16:55
2 van de 2
Aanbiedingsprijs erg scherp. Afspraak is afspraak. Kreeg een duidelijke uitleg en ben goed geholpen. Garage komt betrouwbaar over!
Geplaatst door op 26 jan. 2016 8:21
2 van de 2
Wordt goed geholpen, wordt ook netjes uitgelegd wat er gaat gebeuren en hoeveel de kosten ongeveer zijn.
Geplaatst door op 22 jan. 2016 13:54
2 van de 2
APK + distributieriem & Airco onderhoud en verfris. Wordt goed op de hoogte gehouden van de kosten. erg vriendelijk personeel! Helaas bleef bij het ophalen mijjn motorlampje branden. Dit direct gemeld. helaas was de monteur al weg. Maar morgenochtend kan ik gelijk terug om de motor te laten uitlezen en resetten. Al met al ben ik een zeer tevreden klant en kom zeker hier terug!
Geplaatst door op 8 jan. 2016 21:10

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 513 reviews
. (513 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >