vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Tilburg

Euromaster Tilburg - Tilburg


SCORE UIT 664 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

664 reviews geplaatst waarvan 120 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Euromaster Tilburg aan de Ringbaan Noord 193a is een slecht bedrijf; je kunt beter naar een bedrijf als Rentmeester gaan.
Onlangs heeft deze Euromaster firma op mijn zakelijke Tesla Model 3 de winterbanden omgeruild voor zomerbanden, en 2 banden uit mijn originele set en 2 banden uit een andere set gebruikt; mijn set was Michelin 235R18 en ze hadden diagonaal 2x Michelin 235R18 en 2x Pirelli 225R18 geplaatst. Dit resulteerde in het uitschakelen van alle veiligheidssystemen bij snelheden boven de 100 km/u, evenals cruise control en Autopilot. Ik verloor 5 uur aan reistijd toen ik net voordat ik de grens bij Hengelo omdraaide tijdens een trip van Nederland naar Duitsland. Bovendien verloor ik meer dan 3 uur bij Tesla om het probleem te laten diagnosticeren, en na een groot aantal tests te hebben gedaan, merkten ze plotseling dat er verschillende paren banden op mijn auto waren gemonteerd.
Bij contact met Euromaster vroegen ze me om naar hen toe te komen en ze zouden het oplossen. Ze losten het snel op, maar vonden het niet nodig om simpelweg te zeggen "sorry dat dit je is overkomen, en we zullen ons uiterste best doen om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt". Ze kwamen gewoon terug met de sleutelkaart om te zeggen dat de auto klaar is. Toen ik de filiaalhouder van deze vestiging daarmee confronteerde, had ik op zijn minst gewoon een "sorry" verwacht, zijn enige reactie was zijn schouders op te tillen met de woorden "het is nu toch opgelost". Toen ik hem nogmaals en ook confronteerde met het feit dat dit gewoon gevaarlijk is, ontkende hij zelfs dat dit gevaarlijk was, hoewel ik hem had verteld over de verloren tijd en het uitschakelen van de meeste veiligheidssystemen tijdens de 1200 km die ik had gereden. Zelfs na een week heeft deze Euromaster medewerker niet het fatsoen gehad tot bezinning te komen en op te bellen. Dit is dus gewoon een transactioneel bedrijf zonder enige trots op wat ze doen, beter te worden, zonder goede kwaliteitscontrole en zonder het minste graantje empathie.
Voeg daarbij de ervaring die mijn vader heeft gehad met de APK keuring van zijn auto. Aangezien mijn vader een merkonafhankelijk autobedrijf heeft gehad, voert hij altijd zijn eigen controles uit voordat hij zijn auto binnenbrengt voor de jaarlijkse APK. Dat deed hij ook bij deze Euromaster-vestiging, en toen hij zijn auto ging ophalen zeiden ze hem dat hij extra moest betalen omdat ze de ruitenwissers bij de vooruit moesten verwisselen omdat het rubber kapot was. Ze lieten hem de wisser zien en het was duidelijk te zien aan de scheur dat dit niet slijtage was maar een opzettelijk aangebrachte scheur, zodat ze bovenop de APK kosten ook nog een een ruitenwisserset konden factureren. Na veel gedoe werd dit door de manager bevestigd als "met de normale APK kosten die ze in rekening brengen, is het een verliesgevende activiteit".
Dus kortom, vermijd dit bedrijf als de plaag!

Ow ja, en wanneer ze de banden weer uitbalanceren nemen ze niet eens een paar seconden de tijd om de oude tape-resten van de oude balanceergewichten van de velgen te verwijderen.
Geplaatst door op 6 mei 2022 13:47
5 5
Mijn vrouw werkt in Tilburg en kwam er met een lekke band te staan. Gebeld en geen probleem en kon tussendoor :-) Prima geholpen en ook meegeleefd met ons! Klasse en service :-)
Geplaatst door op 4 aug. 2020 18:00
5 5
Ik had een mondelijke prijs opgave van een bepaald bedrag gekregen waar ik ook nog voor gebeld had om te kijken of ik het goed gehoord had 4 banden 220 euro inclusief btw plus uitlijnen 55 euro dus totaal 275 einde montage de rekening blijkt 336 euro ik zei dat dit niet de afspraak was.. opeens werd de rekening 318 .ik vond dit niet leuk . Maar er viel niets meer aan te doen.. zijn niet eerlijk geweest
Geplaatst door op 6 okt. 2018 11:04
5 5
Alle lof ik ben eerste klas geholpen en eerder dan gepland klasse!
ik kreeg goede uitleg wat er ging gebeuren daar was ik heel blij mee.
dit was voor mij de eerste keer bij euromaster maar ik kom zeker weer terug!
Geplaatst door op 22 mrt. 2017 17:12
5 5
Zeer net bedrijf met kundige monteurs. Wordt heel veel aandacht aan alles besteed en een duidelijke uitleg gegeven!
Geplaatst door op 17 mrt. 2017 19:19
5 5
Nieuwe remschijven en blokken voor en nieuwe remblokken achter voor Audi tt.
Duidelijke offerte en super kwaliteit !! Echt een aanrader.
Geplaatst door op 2 mrt. 2017 10:20
5 5
goede garage
Geplaatst door op 23 feb. 2017 20:48
5 5
Zeer snelle en nette service .Je wordt keurig gebeld daarin word aangegeven wat er gemaakt moet worden en wat de kosten hiervan zijn .Ik ben zeer tevreden auto rijd weer toppie .
Geplaatst door op 23 feb. 2017 19:58
5 5
Prima, eerlijke en snelle service!
Geplaatst door op 21 feb. 2017 12:50
5 5
Goede service en vriendelijk personeel. Personeel dat met je mee denkt. Goede prijs-kwaliteit verhoudingen. Ik kom er al jaren voor o.a keuringen.
Geplaatst door op 17 feb. 2017 19:00

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 664 reviews
. (662 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >