vergelijk, kies en maak een afspraak

5 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Al bijna 10 jaar klant. Heb er twee auto’s aangeschaft en in onderhoud gehad. Altijd prima geholpen en er wordt altijd gezocht naar een goede en voordelige oplossing. Krijg altijd een leenauto.
Prima garage met prima prijs-kwaliteit verhouding.
Geplaatst door op 20 mrt. 2018 21:26
2 van de 2
4 maanden na aankoop van de auto ging het lampje motormanagement branden.
Ondanks dat de garantie was verlopen is het probleem kosteloos verholpen! Perfecte service!!
Geplaatst door op 29 okt. 2017 16:55
2 van de 2
Ik heb in 2009 een Chrysler gekocht bij EZ. Helaas ging het pneumatische systeem voor de schokbrekers snel kapot. Deze is direct kosteloos gerepareed. Ba een paar maanden kreeg ik lekkage in mn koelsysteem waardoor er vloeistof onder mn dashboard op mn matten liep. Ook dit is kosteloos en netjes gerepareed. Grote klus want mn hele dashboard en stuurkolom moesten eruit.
Vanwege goede service tien heb ik in maart 2017 weer een auto hier gekocht. Ik twijfelde na een maandje over de distributie ketting vanwege een trilling en geluid en dit aan Ab laten hier. Direct verving hij de ketting en spanrolllen en weer kosteloos.
Ik ben dus zeer tevreden over EZ en zeker over de service.
Geplaatst door op 16 jun. 2017 20:58
1 van de 2
Koop nooit maar dan ook nooit een auto bij deze oplichter!! Mensen in de maling nemen is hij heel goed in.Meneer levert hele slechte auto s af .adverteerd met betrouwbaar maar ben nog nooit zo opgelicht en bestolen tot agressief aan toe. Walgelijke man en zeer maar zeer slecht,
Geplaatst door op 11 jan. 2017 17:59

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (4 positiefen1 negatief