vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Hebben in 2019 een tweedehands insignia gekocht. Wij hebben daar nogal veel problemen(koppeling) mee gehad. Ook nog wat andere problemen. We zijn steeds zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen. Geen moeite was teveel. Uiteindelijk kon de garage er niets meer aan doen. Opel Nederland wist het ook niet. Er is werkelijk alles uit de kast getrokken om het op te lossen. Onze dank is groot voor de perfecte service van filiaal Fred Jansen in Naarden. Dit alles binnen garantie tijd.
Geplaatst door op 25 okt. 2020 11:00
5 5
Zeer slechte service. Komen met serieuze interesse een opel astra bekijken. Willen graag proefrit maken, om te weten hoe deze auto rijd. Je wil natuurlijk eerst weten hoe iets rijd voor dat je er duizenden euro's aan uitgeeft. Helaas konden we alleen een proefrit maken als we de auto sowieso zouden kopen, anders moest meneer de auto weer laten poetsen. We moesten maar begrijpen dat dit niet kon. Meneer kom alleen niet begrijpen dat we zonder een proefrit geen keuze konden maken.
Ik weet niet welke studie meneer gevolgd heeft, maar op sociaal gebied is hij iig niet heel erg sterk!!! Helaas voor jullie maar julle zijn wel een deal misgelopen.
Schandalig! Nooit meer hier naar toe!
Geplaatst door op 1 feb. 2013 22:00

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief