vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Bos

Garage Bos - Zoetermeer

57 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Mijn auto is op leeftijd en elk jaar wordt bij de APK op een zeer open manier gesproken over levensverlenging of niet. Jan Bos zal altijd proberen de prijs zo acceptabel te houden om een overwogen beslissing te nemen. Zolang ik een auto met verbrandingsmotor rijd is die in onderhoud bij Garage Bos
Geplaatst door op 21 nov. 2020 19:27
2 van de 2
APK en check! Ontdekt dat distributieriem vervangen dient te worden! 110.000 km geleden! dus al met grote reparatie met diverse kleine bijkomende zaken. Goede service! naar volle tevredenheid alles geregeld
Geplaatst door op 18 nov. 2020 22:52
2 van de 2
ik ben al jaren klanten ben heel tevreden over garage Bos
Geplaatst door op 16 nov. 2020 12:49
2 van de 2
Wij komen al jaren bij garage Bos.
Wij hebben geen bal verstand betreft onderhoud van de auto.
Maar we hebben alle vertrouwen in de medewerkers van garage Bos
Gr Ron
Geplaatst door op 14 nov. 2020 21:04
2 van de 2
Eerlijk, betrouwbaar en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geplaatst door op 13 nov. 2020 17:11
2 van de 2
Meerdere auto`s in onderhoud, ook 2 auto`s daar gekocht, eerlijk in prijs opgave, ook meedenkend aan oplossingen bij problemen, soms iets meer doen dan nodig.
Geplaatst door op 8 nov. 2020 22:04
2 van de 2
Wij zijn al jaren klant bij Garage Bos te Zoetermeer. We hebben verschillende auto's in onderhoud gehad en nog nooit waren er klachten. Jan Bos is een eerlijke en hardwerkende garagehouder met liefde voor het vak. Als een onderhoudsbeurt duurder is als geraamd dan wordt er netjes eerst overlegd. Wij zijn echt zeer tevreden en hopen nog lang klant te kunnen zijn bij Garage Bos te Zoetermeer.
Geplaatst door op 5 nov. 2020 21:27
2 van de 2
Sinds 1976 ken ik garage Bos. Ik kwam toen met mijn Renault 4 in de Dorpstraat. Je wordt altijd netjes geholpen en je kunt met Jan Bos overleggen wat er aan de hand kan zijn. Betrouwbaar adres.
Geplaatst door op 5 nov. 2020 11:13
Reactie van autobedrijf: Geachte heer Schram, hartelijk dank voor uw beoordeling! mvrgr Jan Bos
2 van de 2
Waarom zou ik NIET ? Ik kom al sinds 1975 bij Garage Bos, toen nog aan de Dorpsstraat 2 ( ? )
Bos Sr. zwaaide er, als ervaren ex - ANWB Wegenwachter de scepter, monteur Henk was mede verantwoordelijk voor de gang van zaken. Jan Bos Jr. scharrelde toen nog als schooljongen in het bedrijf, de beste leerschool. Nu als grote baas en Henk' s zoon Wesly als eerste monteur zorgen perfect voor mijn wagen.
Alle lof is reeds gedeponeerd in de voorgaande reviews. Wat heb ik dààr nog aan toe te voegen ?
Misschien het volgende : mijn auto wordt nergens, maar dan ook nergens anders in onderhoud gebracht.
Ik ben meer dan dik tevreden en dat ga ik zo houden.
S. Brebde
Geplaatst door op 25 okt. 2020 12:59
Reactie van autobedrijf: Dit is nog eens een beoordeling! Heer Brebde, hartelijk dank!!
2 van de 2
Waarom zou ik NIET ?
Geplaatst door op 25 okt. 2020 12:43

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 57 reviews
. (57 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 >