vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Bos

Garage Bos - Zoetermeer

39 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Hier vind je waar je bij een garage op hoopt. Geen bullshit, het noodzakelijke wordt goed gedaan. Klaar. Ik kom hier al 20 jaar met heel verschillende auto's en heb al een paar keer gemerkt dat defecten hersteld worden die de dealer niet kan vinden. Ik vat het daarom maar zo samen: Garage Bos, beter dan je dealer!
Geplaatst door op 27 jun. 2019 19:56
Reactie van autobedrijf: Geachte heer de Haan, dank voor uw positieve beoordeling, dit wordt zeer gewaardeerd!! M.vr.gr. J. Bos
2 van de 2
Al jaren klant en met allerlei zaken aangeklopt. Van een simpele APK tot een uitgebreide reparatie aan de motor. Ook bij de inruil van mijn auto en de aanschaf van een occasion heel goed geholpen. Altijd een eerlijk advies, je wordt goed geholpen tegen een vriendelijke prijs. Dit zijn vakmensen.
Geplaatst door op 14 jun. 2019 21:19
Reactie van autobedrijf: Hartelijk dank voor uw beoordeling, zeer gewaardeerd!
2 van de 2
Een zeer goede, professionele garage!
Geplaatst door op 4 apr. 2019 10:17
2 van de 2
Sinds ik in Zoetermeer woon, en dat is al 37 jaar, kom ik bij Garage Bos. Eerst nog bij ‘de oude meneer Bos’ en nu al weer jaren bij Jan. Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
Een betrouwbare garage die nooit teveel rekent!
Geplaatst door op 2 mei 2018 18:12
Reactie van autobedrijf: Lieve Rene en Pon, hartelijk dank voor jullie beoordeling, dit wordt zeer door ons gewaardeerd.
2 van de 2
Ik kom al jaren hier na jarenlang ' opgelicht' te zijn door de merkdealer ... Altijd goede service, flexibel, transparant wat reparaties en kosten betreft. Harstikke goede garage, aanrader!!!
Geplaatst door op 23 nov. 2017 19:48
2 van de 2
Service is gewoon top bij Garage Bos! Snel & accuraat....
Geplaatst door op 23 aug. 2017 15:20
2 van de 2
Na diverse hele slechte ervaringen met dealer-garages bij Bos terechtgekomen. En al jaren een tevreden klant. Eindelijk een garage die je kunt vertrouwen!
Geplaatst door op 11 jan. 2017 14:44
2 van de 2
Ik kom bij deze garage sinds 2014 voor mijn onderhoud aan mijn opelcorsa tot meer dan tevredenheid een nette en schone garage met een vriendelijke eigenaar en net personeel de prijs/kwaliteit kan ik bij iedereen aanbevelen.
Geplaatst door op 9 aug. 2016 9:56
2 van de 2
Na ruim 40 (veertig!) jaar nemen we, wegens verhuizing, afscheid van Garage Bos. De eerste 20 jaar met Cor en de laatste 20 jaar met Jan (en het personeel). Altijd zeer prettig samengewerkt. Je kon altijd terecht. Afspraken werden nagekomen. Vaklui! Goede service en advies. Normale prijzen. We hebben 8 verschillende merken auto's gehad. Maakte geen verschil v.w.b. kennis. We kunnen iedereen aanraden eens kennis met Garage Bos te maken. We komen absoluut nog wel een keer langs.
Geplaatst door op 7 apr. 2016 9:46
2 van de 2
Garage Bos is een topper, Jan en zn team stralen eerlijkheid en vakkennis uit,kom er al 20 jaar!
Geplaatst door op 22 sep. 2015 12:53

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 39 reviews
. (39 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 >