vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Breugem

Garage Breugem - Bergschenhoek

110 reviews geplaatst waarvan 20 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Weer prima geregeld! Alles volgens afspraak uitgevoerd. Hij rijdt weer als een zonnetje!
Geplaatst door op 22 okt. 2015 18:39
2 van de 2
Hoewel ik hier nog geen klant was, werd het mankement aan onze auto snel verholpen tegen een uiterst vriendelijk tarief. Vriendelijke mensen, topservice!
Geplaatst door op 29 sep. 2015 22:24
2 van de 2
Attente garage. Prima service, zeer deskundig personeel, staan altijd voor je klaar. Niets op aan te merken en van harte aanbevolen.
Geplaatst door op 14 sep. 2015 13:28
2 van de 2
prima garage en goede service
Geplaatst door op 26 aug. 2015 21:31
2 van de 2
Hele goede service, vriendelijk, lossen problemen direct op, prijs-kwaliteit in goede verhouding!
Geplaatst door op 28 jul. 2015 16:05
2 van de 2
Hele goede service.
Geplaatst door op 28 jul. 2015 16:00
2 van de 2
ik vergeet het 'duimpje' aan te klikken ... bij deze
Geplaatst door op 24 jun. 2015 12:15
2 van de 2
Maakt niet uit of je een nieuwe of oudere auto bij hen laat onderhouden, de service is top! Leenauto? geen probleem!
Meedenken en advies bij onderhoud / vervanging onderdelen is standaard service en voorkomt onnodige kosten. En dat is altijd prettig !
Geplaatst door op 30 mrt. 2015 21:51
2 van de 2
Bij Garage Breugem ben ik als klant naar volle tevredenheid geholpen en vakkundig geadviseerd. Er wordt niet direct naar de duurste oplossing gewezen, maar wel naar de beste. Dit alles binnen alle redelijkheid en meer dan fatsoenlijk werkplaatstarief. De vakkennis van alle merken is aanwezig. Bij de merkdealer zou ik stukken duurder uit zijn met dezelfde reparatie. Topbedrijf en goede service!
Geplaatst door op 19 jan. 2015 19:05
2 van de 2
Prima garage.goede service.Mijn vrouw e ik zijn altijd heel tevreden.
Geplaatst door op 9 dec. 2014 12:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 110 reviews
. (110 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >