vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Breugem

Garage Breugem - Bergschenhoek

110 reviews geplaatst waarvan 20 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Goede service. Je kunt altijd terecht met je vragen en indien mogelijk wordt het probleem direct verholpen. Vriendelijke behulpzame mensen. Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.
Geplaatst door op 4 dec. 2014 15:36
2 van de 2
goede garage, zeer klant gericht en werken snel
volgende keer kom ik zeker terug!
Geplaatst door op 29 nov. 2014 17:02
2 van de 2
Ik ben enkele jaren bij een andere garage geweest omdat ik daar een nieuwe auto had gekocht. Vanwege de bekende en goede service ben ik terug gekomen bij Garage Breugem.
Geplaatst door op 18 nov. 2014 13:05
2 van de 2
Altijd dezelfde topservice! Snel, duidelijk en klantvriendelijk!
Geplaatst door op 17 nov. 2014 20:47
2 van de 2
Zeer correct volgens afspraak en op tijd klaar. Bij evt. "bijzonderheden" wordt er even telefonisch overleg gepleegd.
Ben er blij mee!!!
Geplaatst door op 14 nov. 2014 13:29
2 van de 2
Vriendelijk, klantgericht en mijn auto is weer vakkundig gemaakt!
Geplaatst door op 12 nov. 2014 16:03
2 van de 2
we zijn goed te vrede over deze garage
Geplaatst door op 11 nov. 2014 15:24
2 van de 2
Garage Breugem heeft met mijn reparatie aan mijn oude auto een passende en financieel aantrekkelijke oplossing gevonden in lijn met mijn verwachtingen. Als klant van Breugem ben ik zeer tevreden met hun professionele aanpak en zeer vriendelijke en klantgerichte aanpak. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.
Geplaatst door op 4 nov. 2014 22:28
2 van de 2
Ze staan altijd voor je klaar. Denken heel goed mee. Iedereen is heel erg vriendelijk en nemen altijd de tijd voor je als je zomaar tussendoor binnenkomt met een probleem.
Geplaatst door op 3 nov. 2014 8:49
2 van de 2
klantgericht, vakkundig, gastvrij en een eerlijke benadering van de uitdaging met je auto
Geplaatst door op 31 okt. 2014 12:42

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 110 reviews
. (110 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >