vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Breugem

Garage Breugem - Bergschenhoek

110 reviews geplaatst waarvan 20 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
altijd prima service en opgewekte mensen
Geplaatst door op 29 okt. 2014 14:22
2 van de 2
Zoek je een garage? ga naar Breugem. Twijfel is niet nodig. Vakkundig, goede prijzen en bovendien: eerlijk. Betrouwbaarheid met de hoofdletter B. Je kan er terecht voor een prima occasion en het belangrijkste: APK , beurt, repartie: Alles gebeurd even perfect en ze zullen je nooit belazeren. Woon je wat verder van Bergschenhoek? Rij dan toch maar even om en ga naar Breugem.
Geplaatst door op 25 okt. 2014 14:31
2 van de 2
Erg goede garage. Vakkundige mensen, je wordt direct geholpen en daarnaast zijn de mensen erg vriendelijk.
Geplaatst door op 22 okt. 2014 16:49
2 van de 2
we waren op vakantie kregen app wat er allemaal moest gebeuren aan de auto, verwachten een hoge rekening, maar die viel mee zoals meestal. fijn dat zo geregeld kon worden.
Geplaatst door op 21 okt. 2014 20:18
2 van de 2
Goede garage, prima service, vriendelijke mensen.
Geplaatst door op 18 okt. 2014 17:19
2 van de 2
Prima garage waar wij onze auto met een gerust hart achterlaten.
Geplaatst door op 17 okt. 2014 17:42
2 van de 2
Altijd even vriendelijk, vlot, deskundig en advies op maat.
Geplaatst door op 14 okt. 2014 17:32
2 van de 2
Top garage
Geplaatst door op 8 okt. 2014 13:50
2 van de 2
Nu alleen voor een APK bij Breugem geweest maar eigenlijk maakt het niet uit waarvoor je komt. De afspraken worden altijd correct uitgevoerd, op tijd uitgevoerd en tegen de afgesproken prijs uitgevoerd. En ben je eens niet tevreden over een geleverd product omdat je verwachtingen wellicht anders waren, dan doen ze ook niet moeilijk. Kortom "een warme douche" voor garage Breugem.
Geplaatst door op 6 okt. 2014 12:28
2 van de 2
Goede constatering van carrosserie-problemen om de auto door de Apk-keuring te krijgen en de klus daarna snel geklaard.
Geplaatst door op 5 okt. 2014 17:45

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 110 reviews
. (110 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >