vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Breugem

Garage Breugem - Bergschenhoek

110 reviews geplaatst waarvan 20 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
We worden altijd vriendelijk geholpen. Ze zijn vakkundig en doen hun werk secuur. Ook voor advies en bij aankoop nieuwe tweedehands auto's zijn ze zeer betrouwbaar.
Geplaatst door op 23 aug. 2014 10:53
2 van de 2
We worden altijd vriendelijk geholpen. Ze zijn vakkundig en doen hun werk secuur. Ook voor advies en bij aankoop nieuwe tweedehands auto's zijn ze zeer betrouwbaar.
Geplaatst door op 23 aug. 2014 10:52
2 van de 2
Prima service, alles altijd goed geregeld. Duidelijke en niet hoge kosten bij onderhoud.
Geplaatst door op 22 aug. 2014 12:54
2 van de 2
vriendelijke mensen, een goede service en deskundig
Geplaatst door op 2 aug. 2014 10:00
2 van de 2
Mijn auto is al ouder is dan 15 jaar en toch werd hij snel en vakkundig gerepereerd. De kosten voor de repratie was ook een bezondere mee valler. Top!
Geplaatst door op 30 jul. 2014 10:06
2 van de 2
Bandenset Conti Contactsport 18 inch voor 850 euries. Goede service.
Geplaatst door op 29 jul. 2014 10:34
2 van de 2
Prima garage , staan altijd voor je klaar
Geplaatst door op 27 jul. 2014 14:16
2 van de 2
kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij Garage Breugem. dat laten ze al jaren zien met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Een garage waar je met vertrouwen je auto naar toe brengt.
Geplaatst door op 20 jul. 2014 12:14
2 van de 2
uitstekende service
Geplaatst door op 8 jan. 2014 22:02
2 van de 2
Ook vind Garage Breugem een top garage. Je kunt altijd even langskomen, ze nemen de tijd, denken met je mee voor een oplossing, bellen als er bijzondere zaken zijn en ik mag altijd een 'leenfiets' meenemen.;-)
Een no-nonsense garage.
Geplaatst door op 18 apr. 2013 12:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 110 reviews
. (110 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >