vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Breugem

Garage Breugem - Bergschenhoek

110 reviews geplaatst waarvan 20 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zowel de auto van mijn vrouw als mijn auto gaat voor onderhoud naar Breugem. Het fijne vind ik dat de jongens kijken wat nodig is en niet zomaar een onderdeel vervangen. Daarnaast word ik altijd vooraf gebeld met een kostenindicatie.
Kortom: prettige, snelle en professionele service tegen een reeël tarief.
Geplaatst door op 10 okt. 2011 9:34
2 van de 2
Prettige ervaring met eerst onze VW Golf Cabrio en nu onze Audi A4 cabrio. Altijd direct tijd als je onaangekondigd aankomt, snel ge (en ver-) holpen en we kunnen weer vooruit. Ook met mijn zakelijke auto onverwacht een keer langsgereden ivm lekke band. Direct verholpen en voor 15,- weer de weg op. Ga zo door!
Geplaatst door op 6 okt. 2011 17:54
2 van de 2
Onze auto's zijn al jaren in onderhoud bij garage Breugem, tot zeer grote tevredenheid. Deskundig personeel, servicegericht en reële prijs. Kortom, een prima bedrijf.
Geplaatst door op 5 okt. 2011 19:13
2 van de 2
Ik ben trouwe klant met een oude zakelijke Volvo 850 T5, die wat onderhoudsgevoelig begint te worden en een nieuwere Volvo V70. Team bestaat ook uit Volvospecialist (Sebastiaan, de broer van Ronald, de eigenaar).
Geplaatst door op 5 okt. 2011 11:49
Reactie van autobedrijf: Beste Etienne , bedankt voor je reactie ! Maar ik moet helaas wel een correctie plaatsen !!!! Sebastiaan is het kleine broertje van Ronald ( scheelt bijna 10 jaar ) en dus niet de broer zoals jij schrijft !!!!!!!!! Groeten , Ronald
2 van de 2
Dank je wel voor de reparatie van mijn auto. Ze rijdt weer zoals het hoort.
Geplaatst door op 4 okt. 2011 14:43
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw reactie !!!
2 van de 2
Altijd adviseren ze of de dingen die ze vinden noodzakelijk zijn of nog wel even kunnen wachten. Ik ben nooit verbaasd. Prima service en meestal binnen een dag klaar. P. Kupers
Geplaatst door op 4 okt. 2011 14:25
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw reactie !!!!
2 van de 2
Erg goede garage en je kunt er altijd zonder afspraak bij terecht
Geplaatst door op 4 okt. 2011 14:19
Reactie van autobedrijf: Dit blijven wij doen ! , bedankt voor uw reactie !!!
2 van de 2
prima service, had een probleem met het starten van de auto.. kon snel terecht en het probleem was ook zo verholpen!
Geplaatst door op 3 okt. 2011 12:12
Reactie van autobedrijf: Theo , bedankt voor je reactie !!!
2 van de 2
Ik kom al jaren bij Ronald zijn garage. Hier weet ik dat ik goed geholpen wordt en dat ik nooit lang hoef te wachten. Laatst dacht ik dat mijn remmen vervangen moesten worden en konden ze mij melden dat dit niet het geval was. Ze hebben het gelijk opgelost en zonder factuur vertrok ik weer. Ik ben bang dat andere garages hier heel anders mee om gaan....
Geplaatst door op 3 okt. 2011 12:11
Reactie van autobedrijf: Beste meneer de Vries , Bedankt voor uw positieve reactie ! Ronald Breugem .
2 van de 2
Heel betrouwbaar, en weten altijd wel een oplossing. Goed signaal, de monteurs werken er al jaren, een echt familie bedrijf.
Geplaatst door op 2 sep. 2011 0:40
Reactie van autobedrijf: Beste Gerard , Bedankt voor jouw reactie , het is de allereerste !!! We blijven ons best doen. Groeten , Ronald Breugem

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 110 reviews
. (110 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >