vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik kon 15-7-2022 de camper weer ophalen want ik heb er een HPC levelsysteem laten monteren. Ze hebben dat keurig uitgevoerd en een duidelijke uitleg gegeven hoe het systeem werkt. Wij zijn heel te vreden over de garage en het personeel en laten zeker daar de beurten ook uitvoeren.
Geplaatst door op 18 jul. 2022 12:48
5 5
Onlangs ben ik bij deze garage langsgeweest met de vraag wat de kosten zullen zijn indien ik de kleppen van mijn auto wilde laten stellen incl. de bougies te vervangen. De benodigde onderdelen had ik reeds in mijn bezit en hoefde dus niet door de garage te worden besteld.

Mevrouw De Lamboy maakte, op een alles behalve vriendelijke wijze, duidelijk dat zij daar niet van gediend is omdat (ik citeer) “het niet interessant is voor ons, hooguit dat wij de arbeidsuren in rekening kunnen brengen”.

Toen ik de eerste keer langskwam met de auto werd ik overspoeld met het verzoek om, indien er onderhoud moest worden gepleegd aan de auto, aan hun garage te denken. Toen ik kenbaar maakte dat ik het meeste onderhoud (olie verversen, filters vervangen, etc) zelf doe, kreeg ik het volgende te horen: “Ja, daar hebben wij niks aan. Dat is niet interessant voor ons, daar kunnen wij niet mee concurreren”.

Ik begrijp dat een (garage)bedrijf een winstoogmerk heeft, maar in mijn ogen staat hun bankrekening boven de service die geboden wordt aan de klant. Mijn tip is dan ook om het klantbelang centraal te stellen, en NIET de bankrekening van de garage!
Geplaatst door op 12 okt. 2013 13:47

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief