vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Elco

Garage Elco - Hoogeveen

209 reviews geplaatst waarvan 16 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Elders een auto gekocht met heel wat problemen, alles voorgelegd bij Elco en in goed overleg word alles keurig uitgevoerd/vervangen. Service, onderhoud, prijs en kwaliteit is hier boven gemiddeld.
Geplaatst door op 6 mei 2017 23:13
2 van de 2
Zoals altijd weer netjes en goed geholpen
Geplaatst door op 2 mei 2017 13:06
2 van de 2
Ik had een paar deuken en krassen, aan het achterportier, voor- en achterbumper. Offerte opgevraagd en zag er goed uit. Reparatie is geheel volgens afspraak uitgevoerd en naar 100% tevredenheid. Prettig contact per mail en persoonlijk, wat mij betreft een aanrader.
Geplaatst door op 24 apr. 2017 19:57
2 van de 2
Altijd een uitstekende service. Prijs/kwaliteit helemaal zo als het hoort. Staat altijd klaar en een pak kennis van auto en techniek. Blijft voor ons de topper !
Geplaatst door op 26 mrt. 2017 11:45
2 van de 2
Een garage die met je mee denkt en altijd net dat beetje extra service geeft. Hebben verstand van zaken en leveren de auto met precisie weer af na reparatie.
Geplaatst door op 12 feb. 2017 13:01
2 van de 2
Wederom prima en snelle service, goede communicatie voor de juiste prijs en een leenauto mee
Geplaatst door op 31 jan. 2017 17:14
2 van de 2
Je weet waar je aan toe bent! En geweldig dat je een andere auto mee kunt krijgen voor een prikkie!
Geplaatst door op 8 jan. 2017 23:20
2 van de 2
Goede service, je wordt serieus genomen met je vragen en dus krijg je een duidelijk antwoord.
Geplaatst door op 18 dec. 2016 15:44
2 van de 2
Zoals elk jaar weer super tevreden over over de service en afgeleverde kwaliteit.
Geplaatst door op 17 dec. 2016 10:15
2 van de 2
Voor het eerst naar deze garage gegaan , top bedrijf met goed personeel. kijken verder dan hun neus lang is, Ik ga er vaker heen !

EMR4P5
Geplaatst door op 3 dec. 2016 17:57

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 209 reviews
. (209 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >