vergelijk, kies en maak een afspraak

16 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Wat een prutser en 3e rangs handelaartje is dit zeg.
Was van plan een auto te kopen bij hun van meer dan € 5000,-
Tot het moment dat hij zei dat hij de auto niet met vol jaar APK af wilde leveren en zo mee zonder enige vorm van garantie.
Sorry en dat voor die prijs. Nee dan doe ik geen zaken met je.
Trouwens tip voor een ieder je hebt altijd 12 maanden wettelijke garantie.
Maar goed bij zo'n sjarketan moet je niet eens willen kopen
Geplaatst door op 12 apr. 2023 19:30
5 5
Auto gekocht super geholpen hadden pech super geholpen en gemaakt
Jullie zijn toppers
Geplaatst door op 17 jun. 2021 17:53
5 5
Levert auto af met APK die geheel niet APK waardig is.
Auto is niet compleet, spreek ik hem daar op aan en kan er niks geregeld worden, ik woon ver van daar,dus ik stel voor om de onderdelen op te sturen, allemaal moeilijk.
Al bij al, slecht afgeleverd, slechte service, en naderhand is er niks meer mogelijk.
Dringend advies, ga daar niet heen.

Geplaatst door op 5 okt. 2020 21:33
5 5
Bij deze man in mei een auto gekocht. Mooie prijs en km stand.
Toen de garantie verlopen was. Problemen met olie en bougies. Maar mijn eigen garage gegaan en die heeft het opgelost. Netjes rekening gekregen en daar stond kleine beurt op. In november mijn auto af laten slepen omdat hij niks meer deed. Weer naar min eigen garage blijkt door achterstallig onderhoud, waar ook de vorige reparatie vandaan kwam volgens mijn garage, dat mijn oliepomp is vastgelopen. In de tussentijd ook nog een nieuwe accu erin moeten zetten. Toen vond ik het tijd om garage Dol maar eens te contacten. Netjes mail gestuurd met daarbij ook de rekeningen die ik had een het verhaal. En de week daarna gebeld. Maar hij ging er niks aan doen zei hij in de vorm van een bijdrage want mijn garage had misschien wel verkeerde olie of onderdelen gebruikt. Toen kookte mijn bloed wel. Ik raad het iedereen af zaken te doen met deze oplichter.
Geplaatst door op 4 mrt. 2020 13:22
5 5
Ik had nieuwe banden besteld bij een bandenbedrijf op internet en geregeld dat Garage Dol deze zou verwisselen tegen betaling. Tijdens de wissel is er bij één band per ongelijk een ventiel en sensor voor zachte banden gesneuveld. Er is toen een merkloze sensor ingezet met bijpassend ventiel, Het probleem leek opgelost te zijn maar toen ik later weer weg moest met de auto kwam er en melding van zachte banden. Ben toen direct terug gegaan naar garage Dol en zij hebben met spoed de originele sensor en ventiel besteld. Daardoor kon het dezelfde middag nog gemonteerd worden. Soms heb je pech dat dingen anders gaan dan gewenst en gepland maar dan is het wel fijn dat het adequaat wordt opgelost.
Geplaatst door op 13 dec. 2019 16:46
5 5
Bij banden verwisselen (2,5 week geleden) is ventiel net niet goed aangedraaid (door ANWB geconstateerd) en band van binnen kapot gereden. Kan gebeuren. Maar garagehouder ontkent en biedt niets aan om leed te verzachten (bijvoorbeeld de nieuwe band te regelen tegen een schappelijk tarief of op zijn minst aanbieden om de arbeidskosten om de nieuwe band erop te zetten te betalen. Niet bepaald klantvriendelijk.
Geplaatst door op 29 nov. 2019 12:45
5 5
ben ik ook eens voor een auto wezen kijken, zag een auto voor een redelijke prijs, dus ben gaan kijken blijkt ie in ene duurder te zijn, zijn antwoord daarop was: maar dan komt in ieder geval iemand kijken, wat raar bedrijf de rest wat hij te koop staan, kon zo direct door naar de sloop
Eens maar nooit weer
Geplaatst door op 29 aug. 2017 17:23
5 5
Meest slechte service die ik ooit heb meegemaakt. Ga hier niet naar toe mensen. Geen kennis van zaken en een seniele oude man die daar de mensen te woord moet staan.
Al bij binnenkomst zie je de slordige uitstraling.
Geplaatst door op 13 mei 2017 11:08
5 5
Mondeling en schriftelijk afspraak op dag van auto ophalen wilde heer dol meer geld.
Uiteindelijk geen auto.
Ik raad ieder af met dit bedrijf zaken te doen.
Geplaatst door op 19 jan. 2017 19:15
5 5
Ik was op zoek naar een bedrijfsauto en reed langs Autobedrijf G. Dol BV. Ik kom niet uit de buurt van Voorhout, en kende dit autobedrijf ook niet, maar ik werd direct goed geholpen. Goede service en vriendelijk personeel. Daarnaast ook heel erg tevreden met de auto! Ook een goede prijs/kwaliteitsverhouding! Daarom raad ik dit autobedrijf zeker aan!
Geplaatst door op 20 mrt. 2015 11:51

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 16 reviews
. (7 positiefen9 negatief

< 1 2 >