vergelijk, kies en maak een afspraak

17 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik was op zoek naar een bedrijfsauto en reed langs Autobedrijf G. Dol BV. Ik kom niet uit de buurt van Voorhout, en kende dit autobedrijf ook niet, maar ik werd direct goed geholpen. Goede service en vriendelijk personeel. Daarnaast ook heel erg tevreden met de auto! Ook een goede prijs/kwaliteitsverhouding! Daarom raad ik dit autobedrijf zeker aan!
Geplaatst door op 20 mrt. 2015 11:51
5 5
Ik ben wezen kijken bij deze garage naar een bestelauto en werdt netjes behandeld .ik kreeg een keurig voorstel van inruil op mijn oude bus na alles afgehandeld te hebben nog een 3 maanden garantie op factuur gezet en geen problemen gehad in de garantie periode .top garage
Geplaatst door op 24 feb. 2015 6:30
5 5
Had een bus gekocht bij hun. Er lag geen olie onder zag er netjes uit. Het ging allemaal goed tot ik thuis kwam stuk. Hun hebben hem netjes ( gemaakt) en nu ligt er een plas olie onder me auto diesel slang is lek en ga zo maar door. En dat allemaal binnen een week. Mensen let op als je een auto / bus koopt. Achter af zit je met nog meer kosten
Geplaatst door op 30 jan. 2015 15:26
5 5
ik ben al 40 jaar vaste klant bij Autobedrijf G. Dol en heb nooit problemen met ze gehad. ik heb wel mijn auto's meestal bij hun gekocht zonder problemen. ook als de auto ergens anders gekocht is kan je ze bij aankomen. altijd goede service.en altijd een redelijke prijs.
Geplaatst door op 28 dec. 2014 16:07
5 5
ben al jaren vaste klant bij Autobedrijf G. Dol en heb nooit problemen met hun gehad. Mijn auto word altijd netjes opgehaald en gewassen weer terug gebracht. Heb al mijn auto's bij hun gekocht zonder problemen.
Geplaatst door op 18 sep. 2013 13:47
5 5
Zeer slechte ervaring. Was geinteresseerd in een VW Transporter, vraagprijs 2750 ex BTW. Twee keer opgebeld en telefonisch een prijs afgesproken van 2500 ex BTW. Ik ben er daarna naar toegereden, 120 km!, maar eenmaal daar aangekomen beweert G. Dol junior met droge ogen dat ik lieg, en dat er nooit telefonisch een prijs is afgesproken. Tevens bleek de auto 30.000 km meer te hebben gelopen dan geadverteerd. Ik ben dus voor jan [met korte achternaam] naar dit bedrijf gereden. Ik zal hier dus nooit een auto kopen, en adviseer iedereen er met een grote boog om heen te lopen.

[Schuttingtaal verwijderd door Team BesteGarage.nl]
Geplaatst door op 17 aug. 2013 14:48
5 5
Autobedrijf negeert eerder gemaakte mondelinge afspraken. Haalt je wel binnen met klantvriendelijk ogende praatjes, maar na de koop draait het voor G Dol volledig om het belang van G Dol. De klant is niet meer belangrijk.

Verder koopt G Dol auto's zonder te weten in welke staat ze verkeren. Zij kochten onze auto zonder er ook maar in gereden te hebben. En ze verkochten onze auto met een nieuwe APK, waarvan achteraf bij de ANWB bleek dat die niet door de keuring had gekund vanwege versleten remmen. Verder bleek het stuurhuis los te liggen. Zij hebben dat verholpen, maar daarna was de auto volledig niet meer uitgelijnd.
Geplaatst door op 19 mrt. 2012 17:45

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 17 reviews
. (8 positiefen9 negatief

< 1 2 >